Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Gondolom ilyen hírlevél nincs, de a Ricsi ahogy esni tud ilyen gyorsan, a felemelkedésre is képes ugyanígy. Amint eladnám tuti, hogy kilőne, sajnos jártam már így. Ezért türelmesen kivárom a 10 ezret :)
Sajnos a nemzetközi gazdasági helyzet nem igazán kedvez a feltörekvő piacok valutáinak és tőzsdéinek. Európa szenved a német gazdaság kilátásai miatt, a befektetők jobban bíznak az USA-ban, mert sokkal ellenállóbb és rugalmasabb a gazdasága ezért a dollár nagyon erős, ami szép hozamokat hoz azoknak akik a dollár erősödésére fogadtak. Shortolni a dollárt szinte senki nem meri jelenleg, mert az túl drága. Persze ez sem tart majd örökké, de vagy 2 hónap könnyen benne van még. A Ricsinek persze nem rossz az erős dollár, mivel komoly bevételei vannak a royalty-ból, csak már vegyék észre a befektetők.
Igaz megfogadtam, hogy ma nem kalkulálok de ezt a hetest ide dobom azért! Az alsó kék pingi már nem játszik, helyette lett a piros! A naposról pedig ide tettem a a célárat (zöld) és a korr. fibo szinteket (fekete)Így a kialakult támaszok jól láthatók, sávosan persze! Fentről a 61.8-ról lefordult! Első támasz A 8700-8500, innen még nagyot mehet/ne felfele új csúcsra! Következő támasz! 8300-8000 nagy vonalakban..! Alatta azt hagyjuk egyelőre! A korrekció közben lehetnek, kisebb/nagyobb felpattanások, de egyelőre a rövid trend lefele, korrekció! Ricsi /W https://ibb.co/djMdg6c
Igen. Ilyent már láttam többször a Ricsikénél. Utána szerintem megnézi azt a pontot ahol éppen áll a 20-as mozgóáltag. Na ilyent is többet láttam már. És ott fog eldőlni az igazi irány.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.