Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
rosszabb nemzetközi hangulatra fordulás esetén kizárt, hogy 9000 felett eloldalaz, be fog nézni 8600 duplaaljra, vagy 8450ig a stopokért szerintem...ha tényleg rosszabb nemzetközi hangulat jön október közepéig mondjuk
Azt nem hinném ,hogy 7k-ig leeseik, de sajnos naposon itt is elég nagy rsi divergencia alakult ki, mint OTP-nél, szóval elképzelhető, hogy visszaesik 8,5k környékére, ahonnan majd a kedvező bizottsági döntés (endometriózis gyógyszer) után indulna meg végre a 10k elérésére...
nem az a kérdés, hogy veszik-e, hanem hogy rajtuk kívül a kutya nem szagol a papír felé...sajnos a múltkori felrohanásba én is belegondoltam, hogy na most megindul 10k-ra, de sajnos az alacsony forgalom (=érdeklődés) miatt elhalt az a hullám, pedig elég impulzív volt...
A kockázati bizonytalanság itt is megvan az adóval kapcsolatban. Félnek a befektetők tőle. A Richter helyében azonnal kiadnék egy közleményt hogy amennyiben a kormány nem teljesíti amit megígért, az adó kivezetését, akkor tesszük át rögtön a székhelyünk xy országba..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.