Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ma én is eladtam az összes certimet (kb 18 %-os nyereséggel), mivel túl sok ez a 3 nap és bizony volt, hogy eléggé megégettem a kezem. De továbbra is pozitívan látom a Ricsi jövőjét, így ha a hosszú hétvégén nincs semmi balhé, akkor kedden visszaszállok.
én most a vagyért nem ülök 2000 db certiben keddig, ezért dobtam....eleve 2000 db long certi a bázis ár módosítás kb.30-35 Ft-ja miatt kb. 65 ezer Ft bukta keddig...
Én is gondolkozom a dobáson. De szerintem most nem fogom.
Törölt felhasználó2023. 05. 26. 16:50
https://invst.ly/106--b A "bugyi színűnek" kedden meg kell, hogy legyen!! Aztán jöhetne a piros C, de Farkasfű tett fel a múltkor sokkal jobb és pontosabb chartot!!
én ma sajnos el fogom dobni...azért szép volt ez a közel 400 ft fel, de nem kockáztatok arra, hátha a lokális csúcsot majd átviszi keddtől....3 nap eleve háborús időszakban longot tartani veszélyes....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.