Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Még ha igazad is lenne (nem azt mondom, hogy van), akkor is igaz, hogy ha bemégy a kocsmába, akkor először körül nézel, józan paraszt ésszel felméred a terepet, és utána is jól meggondolod kibe kötsz bele. Mivel nem vagyunk se túl okosak, se túl agyafúrtak, se túl erősek, egyetlen barátunk sincs a közelben, ezért nem tűnik jó ötletnek, ha falu bikájának és haverjainak kezdenénk csípőből beszólni.
Az, hogy a kormánynak hozzád hasonlóan sikerült elhitetnie sok százezernyi magyarral azt az alternatív valóságot, ahol az Ukrajna elleni orosz agresszióért az USA felelős, speciel már önmagában olyan bűn, ami megérne némi figyelmeztetést. De igazából felesleges előre vérhabot fújnod, mivel még nem ismerjük az amerikai bejelentés tartalmát.
Usa eljátsza , hogy ő a földgolyó jófiúja és rendfenntartója, pedig túl sok beavatkozást, és háborút indított már el. (afganisztán, irak stb. ) Sok vér szárad a kezén. - lásd jelenlegi ukrán háború is. ... és mégis fenntartja magának a jogot, hogy beleszóljon mindenbe és szankciókat osztogasson a mi kárunkra. Neked tetszik , hogy globálisan gazdasági károkat csinál a maga javára ???
Még messze nem tartunk ott, néhány figura elleni személyes szankciók várhatóak (jó eséllyel csak beutazási tilalom). A közvetett hatás persze érvényesülhet, tovább erodálva az üzleti bizalmat. Ha pl. Rogán köréből érintene valakit (vagy magát Rogánt, ha álmodozunk), vagy valamely sötétebb NER bankos alakot (amiről a Bloomberg cikkezett), azért annak nincs sok köze a Richterhez. A Richtert közvetlenül az oroszországi üzleti tevékenységén keresztül lehet bántani, de gyógyszerszektor azért eléggé védett ez alól.
Törölt felhasználó2023. 04. 12. 16:33
A leszúrás a stop legnagyobb ellensége. Volt már ilyenre példa többször is mostanában, ezért én nem teszek stoppot a Ricsimre, megy amerre megy.
Az mindenképpen pozitív, hogy nem rogyott ma nagyot, egy százast
gyengült, de már kúszik is visszafelé. Délutánra szerintem átfordulunk
pluszba, nem tartom kizártnak a 8200-as zárót sem most mit tippelsz? 800 alatt vettem volna de nem voltam online bakker ...
Brüsszeli szankciók sem tartalmaztak egészségügyi termékekkel kapcsolatos megszorításokat. (Richter mindnt csinálhat Oroszországban, amit korábban is.) Remélem jól emlékszem!
Valószínűtlen. Én arra számítok, hogy a mai amerikai bejelentés eléggé korlátozott lesz (leszámítva azt, hogy maga a lépés is erős üzenet). Persze ha pl. a Magnitsky törvényre hivatkoznának (de azt kétlem), annak komoly jelzésértéke lenne, mert az tartalmaz vagyonbefagyasztási lehetőségeket is. A mai piaci reakciókból inkább azt látom, hogy egyes középszintű szereplők a vélt negatív hírre rátelepedve próbálnak a zavarosban halászni.
Az mindenképpen pozitív, hogy nem rogyott ma nagyot, egy százast gyengült, de már kúszik is visszafelé. Délutánra szerintem átfordulunk pluszba, nem tartom kizártnak a 8200-as zárót sem
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.