Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Igen, én is gondoltam erre, idegörlő ez az egész, MOL-nál is kiráztak egyszer, de utána visszavettem magam. Ma is brutál forgalmat generálunk, szerintem is ki kell tartani most már, ha a héten lemegy a MOL örömködése, utána mi jövünk!
Csak érteném, hogy ki vagy kik tesznek be ilyenkor 3000 db eladásra 7940-en, miért jó ez valakinek, mikor úgyis tudja, hogy egyszer a nem túl távoli jövőben biztosan nagyot fog emelkedni az árfolyam
KBC: "Richter Továbbra sem mutat erőt a Richter, a gyógyszergyártó részvénye 2 százalék körüli mínuszban zárta az előző hetet. Ezzel a 8000 forintos szintet is átvitte az árfolyam, így tovább romlott a részvény technikai képe. Nem erősítik a technikai képet az indikátorok sem, az MACD nem váltott jelzést, így továbbra is eladást indikál, emellett az RSI alapján sem túladott a részvény egyelőre. Ma ugyan kisebb pluszban tartózkodik az árfolyam, de egyelőre korai lenne kijelenteni, hogy innen tartós emelkedésbe kezdhetne a blue chip. Viszont hatalmas esések sem várhatóak, mivel számos korábban kijelölt támasz még tartja magát, többek közt a 7900 forintos támaszszint, amit a 200 napos mozgóátlag is megerősíthet. Lentebb még 7700 forintnál akadhat meg a lecsorgás, illetve a 7100 forintos támasz is védelmet nyújthat. Összeségében nem mutat javulást a Richter, így várathat magára a trendforduló, emellett számos ellenállással találhatja szembe magát a részvény egy emelkedés esetén, ami tovább gyengíti a technikai képet. (2023. 02. 13. 10:15)"
Ebédidőben volt 120K eladás. -Erste:-A csökkenő trendcsatorna felső éléhez
ért a Richter árfolyama, azonban a kitörés egyelőre még nem sikerült. A
csökkenő, egyelőre fordulatot nem mutató MACD szintén nem támogatja még
a kitörést. A következő napokban mindenképpen érdemes lesz figyelni,
hogy a sávtetőről melyik irányba indul el az árfolyam. Támasz és ellenállás szintek
Mert a leszorító még mindig itt van. Max 8100-ig engedi fel. Aztán ha olyan heppje van ráborít egy nagy adagot záró előtt, láthattuk múlt héten. Talán ha zárják majd a MOL-okat pénteken sokan, akkor jön ide friss tőke és az már elég lesz kimozdítani.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.