Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Óriási haszon lesz a Richter gyors jelentésében.
Az alapok komoly mennyiségben veszik.
A cég heti 1 MRD nettó hasznot termel, heti!!!
40 MRD cash állományuk van.
Az Orosz kérdés rendeződött, 305 al növekszik idén az értékesítésük.
Olyan mértékben nyomták be, hogy a rakéta elv szerint tör fel, ha ma 38 felett zár, akkor a következő komolyabb megálló a 45 ezer.
Jó lenne már az eső csatornábó kint látni, mert még mindig veregeti belé a fejét, de alulról. Bár a 9 napos mozgó metszi az 50 napost, pontosabban metszeni készül, én 39000 záróig rá se nézek.
The number of people applying for state unemployment benefits fell by 4,000 to 339,000 in the week ending April 14, the Labor Department reported Thursday.
Én folyamatosan vettem 39605-től llefelé 37000-ig. csak örülni tudok ennek a kis emelkedésnek. igy legalább pluszban vagyok vele. Mondjuk a multkor nagyot szívtam mert 39600-on vettem és nem adtam el 43000-en. Utánna fordult lefelé. Én azóta tartom. Szal mi a tanulság? sokat akart a szarka de nem bírta a farka :)
Kevésbé hiszek én itt ebben, de mások igen, emiatt fontos lehet, hogy egy hosszabb emelkedő csatorna tetején vakarózik most. Ha áttöri keményen, akkor 43-44. Vagy mittudomén. De hogy megindul, az bizonyos.
Ha Egiske is velemegy, akkor zsákolok más papírom rovására. Most csak nézek ki a fejemből hogy milyen szép is ez.
Biztosan olvastátok Babicsot " Nap elején az 50 napos átlagot megtesztelte, de erről újra nagy erővel rugaszkodott el, elérve a 39000-es ellenállást. E fölött a 40000, ill. a febr. közepi lokális csúcs 40700-on elérhető."
Végre eltünt a 25000!!!!!!!!! :-)))))))
bár tudom ez nem a mol-fórum, de ott még megvan a 12500-15000 ár babicsnál :)))
chartcenter:
Több mint 5000 Ft-ot korrigált az aljához képest, és 3-4 hét kellett ehhez összesen. Akinek van, azért még ne adja el, mert némi csodával a 42000 Ft környéke is benne lehet rövidtávon.37250 elesése ilyen lendület után viszont jelentős figyelmeztetés lenne.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.