Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Concorde volt? Csütörtökön nagyot ugrott a Richter grafikonja, a Brexit megállapodás
világszerte emelkedést hozott, egyelőre. 2.31%-ot hozott a
gyógyszergyártó kurzusa, amely így előkelő helyen zárhatja a hetet.
Amennyiben sikerül 5000 felett befejezni a mai napot, akkor a következő
cél 5500 lehet.
Ritkán írok ebben a topicban, pedig kedvenc tradingpapírom..... Én 4920- nál csak annyit írtam 3 zöld marabu.... Most már 5! 4óráson 17! Lehet fanyalogni rajta, elég olvasható volt ez a kör. Ellenállások: 5050, 5300, 5800 Jó esély nyílt arra, hogy beteljesedjenek: a részvény utálata jogos volt( egytermékes maradt) , DE az elmúlt hónapokban lassan semleges lett, és a jpmorgan mai elemzése szerint fordult a hangulat és a poziciónáltság!!! Slightly better Gyorsjelentés előtt célárat emelni komoly változás: lehet tiszteletben tartani és ennek megfelelően tradelni.... Sok sikert a richtereseknek:)) Egy 150 ft -os korrekció érik, csak honnan?
Savanyú a szőlő hogy nem tudtál beszállni az aljàn?Én sem.De tudom ebben az évben lazán benne lehet egy 5300-5500as kör.A vételi ajànlások sem gyengék.Novemberi jelentés is vélhetően jó lesz,ez is igazít felfelè az árfolyamon.Majd meglátod.
"Első ellenállás 5300 ft, a következő 5600-5700 ft 2-hónap múlva,tehát a Mikulás rally-ban meglehet." Szeretem ezt a számot: Álmodj királylány.... 5300-at se fogja megütni az idén ezt előre borítékolom.
Nagyon helyes! napi maxos zárás és majdnem 500-ezer db-os forgalommal. Azért az elmúlt 3 napban közel 1 millió 800-ezer db megforgott, ez valami trendfordító alakzat, nagyon régen volt ekkora forgalom huzamosan.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.