Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ha valaki venne vagy eladna annyiért, az hogyhogy nincs a legjobb 5 között? - ha egyszer ott lenne a helye? különben meg hogy a fenébe látják egymást a partnerek?
Mivel nagyon nehezen megy a 38 K átlépése, ha egyszer nagy forgival megtörténne, aláépülne vételi bázis, akkor SZVSZ onnantol támaszként is üzemelhetne.
Ezt pszicho-ra alapozom, nem elemzésre, tehát megérzés :-)
hasonló megérzés miatt gondolkodom én is, mert ha itt liftezik 300 és 800 között, vagy nem viszi át tartósan a 38-at, akkor még akár 37-re is visszanézhet? hátha van itt okosabb nálam és tudja, hogy mi a helyzet.
milyen csatornában? kezdő vagyok, csak érzékelek és azt próbálom értelmezni, tudományos elemézeseket nem végzek, nem is értek hozzá, meg aztán az is vagy bejön vagy nem...500dbom van, izgulok
Szerintetek is Molnár lemondása okozta az eufóriát és azért ment fel ricsi és az egis?
Mert ha ez igy van akkor szerintem nem sok jóra számíthatunk a következő időkben főleg ha folytatni akarják a Molnár által megkezdetteket!
Sajnos beragadtam 43600.-ról :-(((((
Van valami tippetek mire lehetne átcserélni hogy esetleg nullszaldós legyek vagy van rá remény szerintetek hogy még augusztus előtt elérje a vételi árfolyamomat???
mindig is azt gondoltam, hogy a ricsinek kifogástalan a menedzsmentje. ehhez képest - amikor kihúzták alóla a regulált piacot - előáll Erik azzal, hogy az új stratégia a hatékonyság növelése.
namármost: W. Buffet mondta egyszer, hogy azt a menedzsert, aki (nem új emberként) előáll a hatékonyságnövelés ígéretével, azonnal ki kell rúgni. Miért is nem csinálta már korábban. Egyszóval: csalódtam a ricsi menedzsmentben, a cég értéke pedig jórészt egyenlő a menedzsment értékével. tehát engem pl. nem az zavar a ricsi esetében, hogy pl. az orosz és magyar regurált piacon nehézségei vannak, hanem, hogy csak ilyen esetben kezdenek gondolkodni a hatékonyságon (ha igaz, amit Erik mond).
Rossz PR szöveg.
Meggyőződésem (volt eddig) , hogy az egyik legjobbak ha nem a legjobbak.
És helyzeti előnyük is van, ha az egyik "oldal" van politikai hatalmon.
A gyogyi szektor megítélésének fordulata várat magára. A dollár sem örömteli, hogy történelmi mélységekben jár az euróhoz képest.
Tulajdonképpen ahhoz képest, hogy a ricsit tényleg az ág is húzza, még egész jól tartja magát. Gondolom én. Fene tudja.
Pápá haver. Majd a pincében találkozunk ismét. Fene a formádat !
Törölt felhasználó2007. 04. 18. 08:48
jó lenne nem a pincében, de a padláson találkozni - nem gondoljátok?
mi a fenének csúszunk már megint vissza, sem a gyenge dollár, se más igazi ok nincs, csak félokok vannak...sok kis félok? nem gondoljátok?
Én sem értem hogy miért esik még mindig.
Már beárazták a dollárgyengülést , azt is hogy van aki nem fizet a gyógyszereiért ..........stb.
Sztem is semmi nem indokolja a további gyengülést .
Abban bízok hogy egyszercsak megindul mint a rakéta talán :-))
37500:-)
Talán lesz belőle vmi.........
Az Egisre pl azt írták h 120 Ft.-os árfolyamcsökkenés indokolt mert már nem forog osztalékszelvényen azt hogy 30 e körüli árfolyamról esett idáig az elemzők nem nézik na meg Ricsike is 50K körül volt.
Azok a szép napok........:-))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.