Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
így igaz,
csak mint mondtad valamiféle irracionális okból, ha tegnap bele is adtam a záróba valamennyit, ma túl hamar szálltam vissza a még éppen sülyedő hajóra én is.
Igy lóvé nyista addigra.
na és holnap? ez költői kérdés. szerinte fölfelé megyünk.
Törölt felhasználó2007. 08. 15. 16:46
Túl egyértelmü volt ez a nap vége, remélem nem lesz sírás. Elkelne már egy kis korrekció. 36500-600on televettem magam, remélem amcsik nem szivatnak meg minket :).
Ezek a jenkik egy normálisat még korrekciózni sem tudnak, - egyenlőre.
Ma a remegőkezeket elég jól megizzasztották - és sokak szerint még csak félúton lehetünk az esésben.
Volt már arra is példa, hogy egy ilyen nap után gyújtották be a "mindent-visz" rakétát, - de ez most még elég valószinűtlen, hiszen a hosszú távú globális gondokat is kezdik már beárazni.
Hali! Figyi már! A Richternek mi köze a bankok gyengélkedéséhez? Neki most nem brutálisan kellene emelkedni az EUR/HUF miatt? Legalábbis a pénzügykönyv szerint :-)
az a baj, hogy ha globálisan esik a tőzsde, akkor - a volatilitás mértékét csökkentendő, vagy valami hasonló miatt - kénytelenek eladni az alapkezelők. ez egy öngerjesztő folyamat. emiatt mehet irreálisan alacsony szintre az árfolyam.
csak ki kell várni, aztán lehet zsákolni
Itt a szokásos reggeli reménysugár, aztán majd kialszik a fény?
rt.~36500
Más:
Itt két esés között azon elmélkedtem, hogy milyen "böszme" egy ország vagyunk.
Pl. Ócsón eladtuk a MOL részvényeket anno, többnyire külföldinek, aztán azok ránk ijesztenek egy fa mögül, a MOL meg jó drágán visszaveszi. Nyertek rajtunk vagy 200-300Milliárdot amit a magyar dógózó termelt ki, de minek is?
szerintem nem néz le 36 alá. gondolom, hogy itt fog a héten bukdácsolni. 36 és 36,6 között. jövő héten meg indul fölfelé, mert addigra elmúlnak a hatalmas félelmek, ez a papír meg többet ér. és a huf is gyengül.
Törölt felhasználó2007. 08. 16. 10:30
ez globális korrekció, amelyik papír ezt megússza az már gyanús. Írogatták hogy csak egy kisebb korrigálás várható, és ennek örömére jól benne is ragadtam a német bankpapíromban. Ennek örömére még a 25000 is lehet célár amilyen kis korrekcióval számítom a bukásomat (azért ez itt viccnek van szánva:-)
majd meglátjuk. véleményem szerint nem lesz ez hosszan elhúzódó ügy és 36 fölött maradunk. már az eddigi esést sem támasztja alá más csak pszichés ok, az meg nem áll fönn a jövőhét elejéig, a hétvégén elmúlik. remélem.
Az OTP-t jól kiöntötték, de félek a végén nem csak rajta verik el a port.
Ez a pánik, - ha komoly - akkor még tart egy darabig.
Valaki úgy írta "a medve csak ezután kezdi el majd leszedni a longosok fejét"
Esett már ekkorát a BUX valaha?
Majd kielemzi valaki.
A ricsi még elég jól álta sarat, nem úgy mint az opt, amit úgy tünik most megtaláltak az eladók rendesen.
Igaz réssel esett el a 36k, ami nem sok jót sejtet a későbbiekre nézve.
csak jelen esetben az otp nek több oka van esni a szektorhangulat miatt mig ennek ha csak a deviza árf-mot nézzük ami kedvező ....akkor mégiscsak meggyepálták
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.