jelenleg 10350 körül lehet az átlagom de én telibeszarom, hogy lesz 9660 akár, mivel tudom, hogy lesz majd 12K is, az meg majdnem 20% nyerő lesz.
Menjen le addig én csak imádnám, mert venném.
Én amúgy a Richter helyében szerződnék egy közepesen jó broki csapattal és annyi lenne a megbízás, hogy a legkisebb költéssel akadályozzák meg a szisztematikus árfolyamrombolást.
Egyszer kellene pofán vágni a shortolo mechanizmust és lekapcsolnák a Ricsit a térképükrő.
OTP-nél Sanyi bácsi erre rájött ideje korán és 2-3 próbálkozás után eltűntek a nagy próbálkozól.
A Ricsi könnyű áldozat mer rémesen kiszámítható.
Menjen le addig én csak imádnám, mert venném.
Én amúgy a Richter helyében szerződnék egy közepesen jó broki csapattal és annyi lenne a megbízás, hogy a legkisebb költéssel akadályozzák meg a szisztematikus árfolyamrombolást.
Egyszer kellene pofán vágni a shortolo mechanizmust és lekapcsolnák a Ricsit a térképükrő.
OTP-nél Sanyi bácsi erre rájött ideje korán és 2-3 próbálkozás után eltűntek a nagy próbálkozól.
A Ricsi könnyű áldozat mer rémesen kiszámítható.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.