Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Legalább is remélem.
Csúnyán zárt amerika , de máskor is volt ilyen és a bux fel-hátha most is.DOW 14 ezer felett maradt ,nasdaq meg úgy is csak döntögeti a csúcsait , egy kis pihenő nekik sem árt------persze nem most kellene , amikor a 40000 határról kezdtem el álmodozni.
A remény hal meg utoljára!!! Majd meglátjuk , hogy mi lesz holnap.
Válaszok:
1.Van, hogy bosszant a totyorgás és Időnként daytradelek is, de korántsem erősen.
2.Közép, és főleg hosszútávon felfelé várom, napi, heti relációban, pedig éppen milyen a széljárás. - De nem így van?
3.Csak úgy írogatok, - mint más - időnként vszeg hülyeségeket.
Most viszont már rondább lett USA, (és ebből éppen mi következik?......)
trend-elek egy kérdés
Erősen napi szinten kereskedsz?
Mert egyszer felfelé várod, egyszer lefelé, egyszer meg talány. Utólag kielemzed, hogy ennek kellene történnie, hogy csúnya, vagy szép a chart, de ebből semmilyen egyértelmű következtetés nem vonható le.
Nem kötekedésnek mondom, csak ez így elbizonytalanító.
Nem eszik ott olyan forrón a kását.
Tőlük szinte függetlenül emelkedtünk ma v.milyen okból, így ennyi erővel megtehetjük ezt ismét- és az ellenkezőjét is - holnap.
Viszont az erősödő huf a gyengélkedő usd-vel még mindig nem a legjobb ómen a továbbiakra - gondolom.
Kíváncsian várom a holnapi zárót !
Én a végét nem láttam.Szép de mehetett volna feljebb.....Ugye milyen igényes vagyok???
Az a baj , hogy usa emelkedése nem nagy forgalommal történik!!!!!
Szép lenne holnap egy erős emelkedéssel befejeződő árfolyam ...DRUKKOLJUNK TOVÁBB!!!
Az otp -nek sem lesz könnyű--már régóta próbálkozik a 9600-zal....
Richter holnap 40000 körül zár???Vélemény???
Nagyon kezd megint erősödni a forint!!!
Vélemény???
Lacus620829
A 38700 feletti zárás azért jó, mert a tegnapi nap teteje felett zártunk, így kissebb az esély, hogy beszorulunk megint egy sávba. (talán?).
A legszebb, persze az lett volna, ha 43590.-en
(+15%-on) zárunk, de az évben hátha még ez a csoda is megesik.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.