Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
holnap egy enyhe bérnövekedés adat kell - ami szerintem meg is lesz - és akkor nincs inflációs veszély. Jöhet a kamatcsökkentés és a vele járó forintgyengülés, ami duplán jó a Richternek!
remélem lefelé már semmit nem megy, csak fölfelé (és nem kezd oldalazni).
(egyszer nekemi is teljesülhetne a vágyam)
Törölt felhasználó2007. 06. 19. 08:24
Irta itt vki hogy "Ricsit TA alapon jó venni". Hát TA ide vagy oda, a végén ugyis a fundamentumok határozzák meg az árat. Beleugorhatsz egy eső trend korrekciójába, de ha már longra játszol ott vannak erre a felfelé trendelő papirok kisebb riskkel. Én továbbra sem látok okot vételre, sőt.
esetleg...de miért lenne 36 fölött? ha lehet alatta is...teljesen irracionális most a nagy eladó viselkedése (ha van még ilyen?). sztem ez eddig a legbizonytalanabb nap, hogy le vagy föl...
birom, hogy európa beesik, a dow meg már zöld és a nasdaq meg az s&p is mindjárt zöld. görcsölünk itt, mintha lenne valami komoylabb ok ezekre a korrekciókra. miért nem rendesen csak akkor korrigál a piac, ha komoly ok van rá? (vagy ha az nekem is jó!)
Mert akkor kiszámítható lenne. Ha mindenki ki tudná számolni, hogy mik a lehetőségek, akkor nem lenne kivel kereskedni, mert mindenki ugyanazt akarná.
Ehelyett a piac úgy működik, hogy kiszórja a remegő kezűeket, megbünteti a türelmetleneket és általában a nagy hal lenyeli a kicsit, hosszabb távon. :)
Törölt felhasználó2007. 06. 19. 21:16
Concord elemzője szerint a befektetési alapok vették a napokban a papirt remélhetjük,hogy igaz?
Re: Richter Elözmény válasz erre 06.17
Richter Indiában
A Richter, mivel a magyarországi termelési költségek jelentős mértékben megemelkedtek és a gyógyszeripart terhelő 12 százalékos adóterhet elfogadhatatlannak tartja, valamint a forint az utóbbi időben erős volta miatt Indiában tervez további beruházásokat - jelentette be a gyógyszergyár.
koi
Törölt felhasználó2007. 06. 19. 21:30
Kösz Koi! ezt a hirt már olvastam,arra gondoltam tud valaki nagyobb befektetőről
Richter: újabb saját részvények (2007. június 20. 8 óra 46 perc)
A Richter Gedeon Nyrt. ma reggel bejelentette, hogy a 2007. június 12-én adott megbízása alapján 2007. június 18-án 3.000 db saját részvényt vásárolt a UniCredit Bank Zrt. közreműködésével a BÉT-en 35.739 Ft/db átlagáron. link
36.000 alatt a legtöbb brokercég vételre ajánlja. maga a Richter cég is ezen az árfolyamon már 8000 db-ot vett.
persze lemehet 34.500-ig (ott azonban már minden részvényvásárlásra szánt pénzemet belenyomnám)
üdv mester!!!
Ez igy igaz, de mond már meg nekem mitől kéne tartani... A ricsi megtette a lépéseket, az eredményekről jönnek majd a gyorsok, ez az a szint a 35000 környéke ahol szvsz nyugodtan bele lehet venni, ez alatt már elég nagy mák kell hogy jókor legyél jó időben még ha alá is bukna... a 36000amilyen erőss ellenállás olyan erős támasz lesz és már jócskán kezd kacsingatni fölé bár zárni még nem zárták fölötte-idő kell a gyüjtögetéshez... na akkor hol a kockázat???Eleve egy gyogyszergyártóról beszélgetünk, egy magyar tőzsdén, bika piacon, 51000 forintos csúccsal jelenlegi 35700 forintos promt áron... a kockázat elenyésző, ahozam meg akár 40-50%os is lehet akár már idén... Ekkora potenciál még az OTPben sincs , annak az idei csucsa 12000körül lehet a MOLnak meg valahol 30000... NINCS JOBB PAPIR ma a BÉTen tudomásom szerint, de való igaz ez még lápos talaj... Ellenben inkább kicsit korábban mint lekésve vagy futva utánna... Én a tárgyalásra is mindig inkább 5percel hamarabb érkezem mint egyel később...
ellenben megtiszteltetés hogy olvasod!
---
ja és még valami azért ez a 25000 ez valami horror, ezt hol az istenbe olvastátok, vagy ki irta????Ez is valami lelkibeteg célár???
kormánybácsi bejelent még pár "jó" dolgot aztán tényleg 30k lesz .. ezt ki tudja?
ricsi eredményei továbbra is csökkenést mutatnak majd idén
tech alapon nézve 35 34 30k és 28k lehet a támasz.. szóval sok van )
napi-hetes játékra jó csak szerintem
részleteznéd jövőre milyen elvonások lesznek a gyogyo cégektöl?
35400on legutobb 20%nyit vettem és szortam ki 39200on, mostis keresem a beszállót, amint forgalommal elindul felfele beleveszek, ha még -1,-2%ot összehoz akkoris. Teljesen jó ez amíg nincs világválság hameg van akkor minden zuhan nemcsak ricsi.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.