Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Már nagyon sok negatívum be van árazva ricsibe az hogy nem forog osztalékon semmit nem jelent szerintem.
Egyébként 46k körül lenne a reális értéke jelenleg
csak egyszer jöjjön ki valamilyen jó hír meglátjátok ezreket fog fölmenni.
Sok volt neki ez az eü reform lehúzták:-(
Törölt felhasználó2007. 06. 06. 18:55
nem kell izgulni, ez egy jó cég és ez a lényeg!
lehet lecsurgás benne, de menni fog szépen fölfelé, még a nyáron eléri az 50 et ami már volt is!
ebben van még igazán nagy potenciál, sokan fogják még vissza sírni a 3 assal kezddő korszakot!
Törölt felhasználó2007. 06. 06. 19:04
Nem sok ennyire alulértékelt részvény van a parketten, de én úgy tudom esésben kell vásárolni.
örülnék ha beesne 36.000-re. bár jelenleg is van belőle, de 36e-n bátran belenyomnám az összes szabad pénzemet.
azt hiszem mindenki egywet ért abban hogy két hónapon belül visszemegy 40e ft fölé.
Úgy látom az elemzők sincsenek a helyzet magaslatán.
Rajzolgatnak össze-vissza , hétről -hétre változtatják a célárat de ez nem csak ricsire értendő.
Otp.-re pld.-ul 4000Ft.-os célárat emlegettek nem is olyan rég aztán nem sokkal később 21000 Ft.-os célárat.
Szerintetek..............?
Sajnos nekem elég magas árfolyamról van ricsim (43600) bár ez relatív de bízom benne hogy még a nyár vége előtt jó lesz .
hát igen, pont a citigroup volt, aki nem egészen 1 éve 60000-es célárat adott a ricsire, felhalmozás mellett, ma meg 35000...... ok, hogy változtak valamennyire a körülmények , na de ilyen elemzéseket bárki tud csinálni : vagy fel 30%ot vagy le.
Én is remélem, hogy jó lesz a ricsi, nekem is van bőven....
szerencsére az a pénz ami ricsiben van nem kell, csak baromira idegesít, hogy pont megint az esés előtt szálltam be (utoljára tavaly 42700-nál vettem, majd nem sokkla később beesett 39-re...)
egy kérdés foglalkoztat most engemet: olcsón csak addig lehet vásárolni, amíg nem megy fölfelé - ha viszont vásárolnak, akkor fölmegy; ha fölmegy: nem lehet olcsón vásárolni... jaj! nehéz itt tartani (egyre nehezebb!)
Természetesen. Ha arra vársz, hogy még legalább brókerdíj*2-t esik úgy, hogy vissza is tudod venni, akkor érdemes eladni bármekkora bukóval. Azért amellett mégis kitartok, hogy az a kellemesebb probléma! :)
azt vártam, hogy 600-on zár vagy kicsit fölötte. látva a délutáni mozgást, most azt mondom: még ez a 450 is jó. kérdés, hogy mi lesz holnap? ráadásul péntek!
Hát nem vagyok egy nagy guru, de sztem nem lenne tőle furcsa ha nagy forgalom melett 35500-ra esne. De ha kifizetitek a bukómat nyitok holnap 1 tdt shortot aztán úúúúgy megindul hogy 40-ig meg sem áll:-)))
én is beszállok a tuti megmondó emberek közé. :o) :o)
Ha már eddig tartottad, akkor szerintem neked csak az legyen erős eladási jelzés, ha úgy néz ki a helyzet, hogy a világban is elindul egy várhatóan hosszabb távú lejtmenet, medvepiac.
Vagy, ha a Richterrel kapcsolatban történik valami "katasztrofális" dolog.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.