Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
osztalékra biztos nem fog már emelkedni... mert az a 6xx forint nem jelentős tényező.
emelkedő piacon meg nem shortolok..
mindenesetre a ricsi elég lemaradó volt a 3 napos bikában.
1 hónapja oldalazó és szűkülő mozgást végez. egy behalt kitöréssel
Törölt felhasználó2007. 06. 03. 15:23
Sok a melléduma, kisfiam!!!
Long vagy short!!!
Válassz egyet,és ne hablatyolj!!!
Kisfiadnak volt 33K ról egy szép csomag..
tudod apa amikor leütötték záróban
Na ezt szépen eladtam 40K -n ))))
és meg van harmadik választás is a kivárás
gyogyszeresek most másodrangúak..
de rg be benevezek bármikor, de nem bár hol
mert a bét legjobb szakmai cége, és mert rahim is kiváncsi rá ))
Szevasztok !
38650 .
Babics szerint 38k- 50k között bárhova mehet.
A csoagom 43600.-ról van ha csak annyira megy h 0.-val kiszálljak már megelégszem.
Remélem már nem sokáig kell várni:-)
én is vettem keveset /reggel/38150ért de lehet nem jól tettem
Törölt felhasználó2007. 06. 06. 11:01
Ma kell a nap végén birtokolni és megkapod az osztalékot!
Törölt felhasználó2007. 06. 06. 11:25
2007. június 18. (E nap):
A fent megállapított osztalék kifizetésének kezdő napja, azaz a jogosultak követelése e naptól nyílik meg.
2007. június 11. (E-5 nap):
A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja. A fenti osztalékra az jogosult, aki e nap végén a részvény tulajdonosa.
2007. június 06. (E-8 nap):
A fenti osztalékra jogosító részvények megszerzésére irányuló tőzsdei ügylet kötésének utolsó napja a Budapesti Értéktőzsdén.
De mindenki akkor adja el amikor úgy gondolja, hogy kap érte osztalékot (vagy amikor akarja) :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.