Bár nagy különbség van az USA és Magyarország között a részvénypiac szempontjából, meg lehet nézni, hogy a válság (2009) alatt és óta hova jutott az Apple pl. Hasonló okokból menetelt ez a cég is, csak ez a szektor kevésbe érzékeny a recesszióra. Előbb-utóbb a befektetők elkezdenek szelektálni.
Vajon mi lesz a szárnyalásunkkal, ha megtörténik az, amit pedzegetnek? link
Akkor nemcsak a mi 12k-nk tűnik majd elérhetetlennek, de a többi papír sem leli meg márciusi önmagát...
Mondjuk nem is tudom mit vártok egy olyan cégtől, aki 1 hónap leforgása alatt 500 MILLIÓ veszteséget produkál határidővel??
Hogy erre majd emelkedés lesz?
A cég nevén jegyzett maximumához képest valóban nem, de nézőpont kérdése, hogy ez most jó-e vagy nem. Egy éve a Pannergy 1100 körül járt és azóta lefelé tart. Az E-Star még fél évig emelkedett 9500-ról, kicsit túl is pörgött, ami most minden miatt esik a cég helyzetén kívül.
A Pannergy saját jogon is esik, a legutóbbi nagykanizsai hír pl. nem tett jót neki. Nagy durranás lett volna, de mivel a szüttyögés miatt néztek más partner után, ez kérdésessé teszi a jövő esetleges nagy durranásait is.
Várjuk meg az év végét, a végtörlesztési időszak végét... nyilván sokan most adnak el rv-t, eddig húzták és realizálnak egy bukót, mert az asszonynak inkább nem vallották be, hogy nem betétben, hanem rv-ben van pénz:)
ilyen időkben öröm az önkormányzati kitettséggel rendelkező agyonhitelezett cég. jó hír a kisrészvényeseknek, hogy nulla alá nem csökkenhet az árfolyam.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....