én egy fokozatos, lassabb emelkedésnek jobban örülnék, mint a limitesnek. általában gyors emelkedés után gyors az esés is. más a helyzet, ha közben jön pár hír, ami fundásan is megalapozza a rallyt.
Matgab!Még a végén megdönti a faktort ez a papír! Vagy csak kivétel erősíti a szabályt? Az mindenesetre biztos, hogy holnap nem fogsz bukni vele, mert szombat lesz!
Hosszu tavon biztos szuper ez a papir, de most ez eleg durva ugras volt, szoval en beertem ezzel a szepseges nyerovel, s dobtam a 3050-rol hozott pakkomat.
Ha a tozsdere kerulnek a jegzett papirok, biztos sokan berealizaljak a nyerojuket, elvegreis a jegyzesi arfolyamnal feljebb vagyunk jelentosen.
No, aki akarja, facsarja tovabb a hasznot, vagy varja a hosszutavu csodat, szevasztok!
Az, h a nyagok atteszik egyik zsebukbol a masikba a papirokat (pl. "mind" ajanlatokkal) s igy mozgatjak az arfolyamot, nem jelenti azt, h tenyleg ennyit nott ilyen rovid ido alatt a papir erteke. Probaljatok ezektol a nagy tetelektol megtisztitani a konyvet, s aztan dontsetek, h mennyi is a mai tenyleges kereskedes alapu mozgas...
Ha ennyivel tobbet erne mar most, akkor a jegyzesi arfolyam magasabb lett volna szerintem...
Vagy kolbaszbol van a kerites?
Egyszoval mersekletesseg rulez. :)
Csak azert, mert belevett az OTP egy szamara jelentektelen osszegert, amivel mar raadasul nyeroben is van, meg nem ugranek nagyot. Nekem eroteljesen tetszik ez a ceg egyebkent, csak ugy gondolom, a jegyzesi erteket kene alapul venni, amihez kepest az elmozdulas tul gyors. Nezd evesitve a hozamokat, h minek felel meg egy nap alatti 10% mozgas - az tul extrem, csak spekiknek valo, ez a papir meg inkabb befektetesre termett (szerintem), ahol inkabb a fundat kene alapul venni.
A jegyzes ota nem lattam, h felmutattak volna ennyi fundanovelo eredmenyt, h indokolt legyen ez a szaguldas. A jegyzessel megkaptak a bizalmat, most az O koruk jon, h bizonyitsanak, s akkor mehetunk tovabb az arfolyammal.
Nekem ez a velemenyem, de nyitott vagyok a Tietekre, gyozzetek meg. :)
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....