Lehet hogy ez a munka miatt kapta meg a cég az OTP től részvényvásárlás formájában az 560millát. Amit majd később visszavásárol... legalábbis feltételezem h vissza fogják vagy vissza kell nekik ha nem tudják értékesíteni a piacon.
Nagyon remélem, én is vettem még hozzá:-)))
Az utóbbi időben minden hozzászólást elolvastam A heves kitöréseken át az alapos elemzésig minden olvasható volt. Kijelenthetem, hogy intelligens emberek gyülekeztek fel a topicban. Ami mindannyiunkban közös, hogy nyereségre szeretnénk szert tenni. Ne veszekedjünk jó magyar szokás szerint, hanem segítsük egymást. Akinek a mentalitása engedi, az úgy is pozitívan fog állni a dolgokhoz, aki meg egy kicsit másmilyen az vegyen erőt magán. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy kérés lenne. Jó kereskedést mindenkinek:-)))
ti is tudjátok hogy nem ez a 30db-os eladás számít
(nem tudom mit is kezd azzal a hatalmas összeggel amit kapott érte, lehet 1ből benyomja az egészet oti-ba)
persze az optikája nem szép a -3,2% állapotnak, ezt értem
de az irány adott:
meglesz a kibocsátás, aztán a projekt
(mindkettő még júliusban)
majd meglesz ennek a gyümölcse is...
5-6k!
énmindig megvettem eddig a kis tételeket és belevettem 1-1 db okat de mostmár nemfogk egy darabotse ha még 1% drágábban se tudok kiszállni ez a majom miatt és folyton berakja elém a 100 db okat.
Nemtom miért de rendkívul idegesit az emberunk. kellett volna a tartalék az árfolyam karbantartásokhoz de lassan nem marad egy fillér se rá. Csak nem marad a nyakamon :)
Lehet ám olyat is, amire tudjuk a választ, vagy legalább is sejtjük, elvégre jövőbeli potenciális tulajdonostársak is olvasgathatják a kérdéseket/válaszokat. Könnyítsük meg a döntésüket :)
Gondolom az 50k-ra garanciát vállalnak, azaz annyit min. ők lejegyeznek, a max 400k meg érthető.
Nyílt a jegyzés, azaz nincs garancia a 400k-ra. Annyi megy el, amennyit lejegyeznek. Ha lenne, akkor az egész jegyzésnek nem lenne értelme (valaki(k) előre lejegyzik az egészet).
Pont olyan,amilyennek egy nyiltkörű emelésnek lennie kell...
Ha nem jön össze annyi,nem érdekli a céget,mert az blamázs. 1,1 Milliárdnál többre jelenleg --illetve ilyen részvényhigulást okozva -- nincs szükség.
A kettő között sikeres a kibocsátás....
Én mindenesetre melegen ajánlom, hogy aki jegyezni akar,még a héten teremtse elő a rávalót.....
Ha bejön a megérzésem,lesz pislogás a jövő héten.....:-)
Ilyen jegyzés körüli mizériában eddig nem vettem részt, magyarán nem tudom, miként mennek a dolgok. De, ha nem kérdezek, nem is kapok rá választ és buta maradok. Legyetek szívesek megmondani, hogy a jelenleg tulajdonomban lévő részvények milyen besorolást kapnak, vagyis ha pl. a jegyzés 2750 Ft lesz akkor az én részvényeim mennyit fognak érni. Előre is köszi a választ.
Pont annyit fognak érni,amennyiért a tőzsdén el lehet adni őket.
Az más kérdés, hogy a birtokolt részvényeid 20%-kal alacsonyabb tulajdoni hányadot fognak képviselni...Hígulnak...De nem feltétlen érnek kevesebbet,sőt....
Nem kell kipusztulniuk...Csak megfelelő fegyverzettel kell rendelkezz..:-)!!
Komolyan:aki tud, jegyezzen vastagon,mert a jegyzés lezárása után igen komoly meglepik jöhetnek az új tulajokat illetően.Talán,de nem biztos...:-)
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....