Buythedip felhasználó nevű illető alapított "Eurós részvények vitasarok" címkézéssel egy topikot. Jó ötletnek gondolom, hogy már a topik elnevezésében utalás van arra, hogy vélemények ütköztetéséről folyhat majd a kommunikáció. Szívesen látogatom én is, főleg, hogy vannak eurós részvényeim is. Vannak vélemény különbségek, de az ellentétes álláspontok kifejtése inkább előnyére szolgál mindenkinek. Ritka a mínuszolás. Trágárkodás, tiszteletlenség, személyeskedés ott még nem fordult elö. Itt a Pannyban régebben viszont gyakran. Miattam létrehoztak egy másik Panny topikot is, ami nem lenne baj. A baj az, hogy azzal kezdték a ténykedésüket, hogy valaki oda beírt és ráfogták, hogy az klón. Letiltatták. Azt jitték, hogy én vagyok, más név alatt. Ez aztán hamar tisztázódott, mert szerencsére jelentkezett az illető és leírta, hogy nekem őhozzá semmi közöm. Ahelyett, hogy bocsánatot kértek volna tőlem, vissza járnak ide mínuszolgatni a bejegyzéseimet. Nem tudnak lecuppanni rólam. Szóval van ilyen topik és ilyen emberek is. Ezekkel kérek a világ, együtt vagyunk kénytelenek velük élni, de ha tehetem én kerülöm ezeket.
PANNERGY