"azokat a kisbefektetőket is meg fogja sarcolni akik a tőzsdén pluszban vannak" Csupán még annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy VISSZAMENŐLEG is! (Ha a Richternél megmerte ezt tenni, mi sem leszünk kivételek - szerintem.)
Orbánnak és a minisztereinek, államtitkároknak is több százezer forinttal fog emelkedni a fizetésük havonta. Ők csak gyarapszanak. Matolcsy meg már előre tudja, hogy jövőre 30-40% fog emelkedni az élelmiszerek ára. Menjenek egytől-egyig a p....ba.
Én Orbán geci ámokfutását figyelem elképedve! Nem volt jó olvasni Kolera írásait, magam is a Panny részvény emelkedésében vagyok étdekelt. Azt viszont jobb, ha tudomásul veszitek, hogy Orbán geci nem fogja hagyni, hogy mi hasznot húzzunk a tőzsdézésből. Számítani kell rá, hogy a nyereséges cégektől elvonja a hasznot és azokat a kisbefektetőket is meg fogja sarcolni akik a tőzsdén pluszban vannak. Ez nem Panny függő, ez az egész BÉT-re érvényes. Nyomhatjátok a mínuszokat de még jobb, ha előtte végig gondoljátok, hogy mit tett Orbán geci eddig, hogyan lopta, (lopja) el a pénzünket. Mit tesz az egészségüggyel, a tanárokkal, a gazdasággal. Hogyan viszonyul az európai értékekhez? Az embereket még családon belül is egymás ellen fordította. Itt nem a kolera fertőz, hanem a hazug propaganda!
Kolera! Nem kétséges, hogy a fórum összes szereplője elképedve figyelte a cél és értelem nélküli ámokfutásodat az elmúlt napokban. A legjobb döntésed volt, hogy békében elbúcsúztál - hiszen senki sem vitatkozik szívesen idióta, kizárólag a negatív hangulatot okozó és fokozó, álkérdésekről. Talán próbálj meg megbékélni legelőször is saját magaddal - akkor „ellenfeleid” is vitapartnernek tekintenek majd, nem pedig idegesítő, kekeckedő trollnak!
Mikor veszítek már észre, hogy kolera egy troll? Neki nem véleménye van, hanem egy erőszakos lebeszélő. Hülyeségeket írva azt hiszi majd tömegesen fogják eladni a papírt. Amit vszínű nem tud, hogy azért ennél itt sokkal okosabb és felkészültebb tulajok vannak.
PANNERGY