Soha semmilyen Magyar papírt nem vetttem, kivéve a kis drááágasáágomat . Nem tudom miért de azt érzem ,h ne adjam el , ez a technika és funda felett áló érzés. Nem jött még el az ideje.
Cashline pakk a Benjihez került legalábbis 750 e db biztosan. Az továbbra is kérdés hogy most ki olyan kedves hogy nagy mennyiségben adja a cégnek 820-on úgy hogy 950-en is venné a cég . Az óvatos otp-s 1400-as célár mellett ez elég mutyisnak tűnik.
A legfrissebb 100 leggazdagabb magyar kiadványban A.O. bejegyzés így kezdődik. Tavaly a "készletkisöprés" éve volt a Cashline életében. Kiszállt a Pannergyből... Ez válasz lehet a nagyobb eladó kérdésére.
Nyugger élet van itt már Bokornak. Nem kell csodát várni. Ő mar jó rég kiszámolta, amit signal is. Szóval sztem nem fog itt mar senki rizikót vállalni új projektel. Egy szép keddi napon majd jön a hír h kivezetik. Örüljünk az osztaléknak, mostmár csurran egy kicsi a kicsiknek is. Kifárasztás megy már jó ideje (csiga lassu emelkedéssel). Itt csak vmi ellenséges felvásárlási szándék köphet bele a levesbe, de gondolom arra is van terv. Úgy tűnik az oszti + srv mostmár tovább simítja a kilengéseket. Szóval nem kell naponta nézni…
PANNERGY