5 perces csokkenobol kijott oldalazasra szamizok, holnap megy tovabb szerintem ugy csinálják ,hogy ne legyen rés csak majd a következő hírre amikor 5 napig fog +20% ban lenni és 800 n leszünk.
Persze hogy fontos volt, mivel ez volt az első ilyen jellegű projekt. De volumenét tekintve nagyságrenddel kisebb mint Miskolc. Hiába csináltak volna 5 Lőrincet még a továbbiakban, az sem ért volna fel a miskolci tapasztalattal. És nem csak cégvezetés szempontjából, hanem a mérnöki tevékenységet (lebonyolítás, tervezés, kivitelezés) tekintve. Ezen tapasztalatok birtokában olajozottabban fognak menni a dolgok. Pláne ha pénz is lenne rá..:)) Na az lesz a cégvezetés dolga....
Balta, te mint mindent felkutató meg tudnád keresni azt az Erstés elemzést amiben megadták az 1230-as célárat, érdekeset olvasnátok így utólag, csak nem találom és időm sincs keresgélni...
Szerintem Szentlőrinc fontos mérföldkő volt, a CBA is egy kis szegedi egyetemi projekttel kezdi a tevékenységét. Lehet, hogy Miskolc még többet csúszott volna Szentlőrinc nélkül.
Én alapvetően 2012-t tartom a rossz évnek, a 2013-as árfolyamesés a gyenge 2012-es teljesítmény következménye volt. Viszont elhozott egy pozitív tulajdonosi átrendeződést. Bokor már nem kiskirálykodhat a PannErgy felett, legalább a Benji-s Juhász Attilának számot kell adnia a tevékenységéről a közgyűlési támogatásért. Az elmúlt pár évben történtek olyan dolgok, amik egyértelműen azt mutatták, hogy Bokor a saját érdekeit a PannErgy és a többi részvényes érdekei elé helyezte: a süllyedőfélben levő Berekfürdő bemutyizása, srv-k a Lazarus életben tartása végett, rallycsapat-támogatás. Ezeknek nem kellett volna megtörténnie, de ennek a korszaknak talán mostmár vége.
A cégnek (árfolyamban is tükröződő :)))) eredményes, sikeres munkát kívánok 2014-re!
PANNERGY