Nem tudom, de valamikor eladók lesznek azok is. De szerintem most még nem, valami van a háttérben, amit még nem hirdettek. Egyelőre gyűjtést láttam (írtam is többször), eladás még nem volt, a spekák pedig most kezdenek majd beugrálni ahogy a topik is pörög. Szóval innentől lehet majd "kétirányú" forgalom is. Ettől függetlenül a "9 Ft-os pakkolás" szerintem még később lesz. Látni fogjuk mikor lesz nagyobb beleadás. Akkor meglesz a tető is egy időre, de hogy ez hol lesz, ki tudja. Bakter " kilő 100 " és hasonló hsz.-ek mindig jó jelek az eladásra.
belevettél. most jön a tárgyilagos szemlélet, enyhe felbeszéléssel, majd csendben eladás és utána jöhet a bakterozás és a részvény fikázása.
blogos 2. egyik kutya másik eb.
legkésőbb tegnap belevett 18-19en. de szerintem már előtte is csipegetett 14-15-től.
30-50k között lehet benne, 23-25 között kiszórja, utána jön megint a fikázós szöveg.
01 10 046724
OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1138 Budapest, Jakab J utca 17. fszt. 12.;
[22792309-2-41])*
33. A végrehajtás adatai
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2015. május 5.
A végrehajtás ügyszáma: V-BKK-III-22/2015
A végrehajtást elrendelő megnevezése: Magyar Nemzeti Bank Bírság- és Követeléskezelési Osztály, 1013 Budapest,
Krisztina krt. 39.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2015. május 5.
A változás (törlés) időpontja:2015/10/27
Törlés kelte:2015/11/03
A végzés ellen fellebbezésnek nincs helye a 2006. évi V. tv. 64. § (2) bekezdésére figyelemmel.
Ha a bejegyzésre hibás adatok alapján került sor, vagy a bejegyzés egyéb okból hibás, a cég, valamint az ügyész kérheti
a hibás bejegyzés kijavítását.
Végzés kelte: Fővárosi Bíróság 2015.11.03
Törölt felhasználó2015. 12. 22. 10:43
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2015. 12. 22. 10:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
mnb rendezve végrehajtás megszűnt. exmnbs ebben is hazudott.
úgyhogy mehet
ne kamuzz. odavan írva törölték az mnb végrehajtást. ebből az következik hogy rendezve az ügy. de te csak sipákolj tovább hátha még magasabbra megy az árfolyam. minél jobban kiabálsz őrjöngsz annál jobban emelkedik.
+Mivel a piacfelügyeleti eljárás során beszerzett bizonyítékok alapján az ügyben több bűncselekmény elkövetésének gyanúja is felmerült, az MNB büntetőeljárást kezdeményezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál."
Szerintem pedig itt tulajdonosi átrendeződés folyik tovább, ami már lent is elindult. Azért csinálták tőzsdén kívül, hogy ne vigye fel nagyon az árat. De így is megy felfelé.Mi lett volna, ha a korábbi pakkot is tőzsdén veszik. Szóval amíg nem éri el a végső tulajdonosi struktúrát, addig menni fog szerintem. Látszik hogy nem feltétlenül spekuláció, mert nincsen beleadás eddig. Persze az nem kizárt hogy a jövőben nem lenne, de egyenlőre úgy tűnik, inkább még veszik.
inkább arra válaszolj amit kérdeztem
papíron a cég nyereséges volt Q3-ban és a 1 rv-re kb ennyi tőke jutott mint mostani ár
minek adták el akkor kevesebb mint 10HUF-ert?
kellett az a kb 10m?????
-Budapest, 2014. december 23. – A FUSO Ecosystem Nyrt. a hivatalosan kijelölt információtárolási rendszerben megalapozatlan, félrevezető információkat hozott nyilvánosságra, megvalósítva ezáltal a tiltott piacbefolyásolást – állapította meg az MNB, és a társaságot 10 millió forint piacfelügyeleti bírság megfizetésére kötelezte."
mesélj csak arról hogy is volt az hogy "olcsón" adta el a cég a papírokat.
kellett a pénz nagyon nekik? kik a vevők?
vagy ne adj isten nem is ér többet csak a könyvekben?
OTT-ONE NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
TÁJÉKOZTATÓJA SAJÁT RÉSZVÉNY ÉRTÉKESÍTÉSI ÜGYLETÉRŐL
Az OTT-One Nyrt (1138 Budapest, Jakab J utca 17. fszt. 12., Cg. 01-10-046724,
Adószám:22792309-2-41 ) az alábbiakat teszi közzé:
Az Ott-One Nyrt. 2015. október 9.-én a társaság tulajdonában álló 1.084.950 db saját részvényét
tőzsdén kívüli ügylet keretében értékesítette az alábbiak szerint.
A Társaság az 1.084.950 db saját részvényből Tókos Lóránt (an: Miklós Teréz, szül:
Székelyudvarhely 1978.11.19.) részére 326.100 db részvényt értékesített 9,8259 Ft/részvény
árfolyamon, összesen 3.204.226.- Ft értékben
A Társaság az 1.084.950 db saját részvényből Dr. Vida Orsolya Beáta (an: Kígyós Irma
szül: Debrecen, 1976.07.07) részére 758.850 db részvényt értékesített 9,8259 Ft/részvény
árfolyamon, összesen 7.456.384.- Ft értékben.
Az OTT-One Nyrt a tranzakciót követően nem rendelkezik saját részvénnyel.
Budapest, 2015. október 9
01 10 046724
OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1138 Budapest, Jakab J utca 17. fszt. 12.;
[22792309-2-41])*
33. A végrehajtás adatai
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2015. május 5.
A végrehajtás ügyszáma: V-BKK-III-22/2015
A végrehajtást elrendelő megnevezése: Magyar Nemzeti Bank Bírság- és Követeléskezelési Osztály, 1013 Budapest,
Krisztina krt. 39.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2015. május 5.
A változás (törlés) időpontja:2015/10/27
Törlés kelte:2015/11/03
A végzés ellen fellebbezésnek nincs helye a 2006. évi V. tv. 64. § (2) bekezdésére figyelemmel.
Ha a bejegyzésre hibás adatok alapján került sor, vagy a bejegyzés egyéb okból hibás, a cég, valamint az ügyész kérheti
a hibás bejegyzés kijavítását.
Végzés kelte: Fővárosi Bíróság 2015.11.03
ha lenne cseppnyi eszed láthatnád hogy a srv eladásából befizették az mnb-t az el van rendezve. jó lenne ha végre nem hoznád már elő újra meg újra egy régi történetet ami már nem is aktuális
Egyetértek! exmnbs annyira szánalmas, hogy már mindenki rajta röhög! Látom magam előtt, ahogy egy éve nézi az árfolyamot, és habzik a szája, amiért nem vett 1,8ft-on vagy 2ft-on részvényt. Én vettem másokkal egyetemben, és páholyból nézzük a szárnyalását a névérték felé! Az ilyeneknek, mint exmnbs, ez a büntetése, hogy végig kell néznie., majd mikor már nem bírja cérnával, belevesz a tetején....:-))))
akit érdekel az tudja. azt mond meg van-e még mnb bírság az ottone felé? ha ezek után azt állítod van akkor csak kamuzol és lejáratni akarod a társaságot.
nem nincs
csakhogy itt már nyáron arról hazudoztak hogy ki van fizetve
és az hogy van hogy a céged übernyereségről ad számot, aztán mégsem futotta abból a 10m büntetésre, hanem eladta kevesebb mint 10-en a papírt ami a könyvelése szerint kb 2.5-szer többre volt beállítva
és attól hogy kifizették 10 hónap múlva mnb-s végrehajtatás bejegyeztetése után az továbbra sem jelenti azt hogy az mnb kezdeményesé
"Mivel a piacfelügyeleti eljárás során beszerzett bizonyítékok alapján az ügyben több bűncselekmény elkövetésének gyanúja is felmerült, az MNB büntetőeljárást kezdeményezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál" annullálódott
üldözési mániád van. jön a karácsony, látszik hogy kezdesz depressziós lenni. sajnáljuk hogy nincs hozzátartozód, de legyél szíves ne a fórumozókon vezeds le frusztrációdat.
OTTone