az, hogy beavassalak az azért túlzás lenne.
Kezdjük azzal, hogy nekem is van ilyen részvényem. Sőt fentebbről is van de nem akarok éppen ezért (sem) elfogult lenni-meg üzletrontó sem.
Tények:
A jelentés alapján a cég nyereséget produkált.
A múlt alapján ha tetszik ha nem a TOLVAJ kategóriába tartozik.
A befektetők (spekák) bizalmát eljátszotta.
A linkbe említett szereplők 9,8259 Ft/részvény áron jutottak nem kis darabszámhoz.
A közkézhányad 100%.
Az árfolyam jelenleg 15-ön áll.
Annyi csak a kérdés mint mindig, hogy mi a terv. Negatív dolgot direkt nem akarok írni.
Nyilván én is örülnék az emelkedésnek.
DE sokan égették már itt meg magukat
Ez csak néhány gondolat volt. De inkább vagyok óvatos mintsem hogy bukjak
Aztán tegyen ki ki belátása szerint
Természetesen bármi más is lehet és egyszerűen csak túlgondoltam az egészet.
Annak örülök, hogy nem számolták fel és lehet kereskedni vele. Meg annak is, hogy talán kilépett a fillérezős kategóriából.
Korrekt. A linken meg a hsz-en agyaltam,mert én ugyan annak láttam és lövésem sem volt, hogy mire lehet rá jönni ezekből. :) Nekem is van, jóval magasabbról is. Én sem szoktam se fel se le beszélni semmit sem. Pedig valamelyik irány sokszor érdekem. Inkább figyelek. Üdv. És mehet! :-D
"Tekintettel arra, hogy a tőkepiac ilyen típusú manipulációja tiltott piacbefolyásolásnak minősül, az MNB ma közzétett határozatában 10 millió forint piacfelügyeleti bírság megfizetésére kötelezte a FUSO Nyrt.-t.
Mivel a piacfelügyeleti eljárás során beszerzett bizonyítékok alapján az ügyben több bűncselekmény elkövetésének gyanúja is felmerült, az MNB büntetőeljárást kezdeményezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál"
Á,megérkezett a tag aki arról gondoskodik,hogy mindig tisztán lássunk a céggel kapcsolatban.Ő jelezte, még szeptember közepén a 3ft-os ár újbóli bekövetkezését.Sajnos ahhoz képest, nagyon messzire kerültünk.Lehet ezért emelkedtünk,mert nem volt itt lobbizni az alacsonyabb árért.
Igen, igaza volt elismerem!De,ha mindig a múlton lovagolunk,nem jutunk előbbre.A vezetés levonta a következtetést,majd lemondtak.A vizsgálatkor pedig, a volt vezető felel a feltett kérdésekre.Ez meg legyen az ő dolga.De ez a folyamatos bemásolgatás már unalmas.Aki vásárolni akar, nem fogja befolyásolni,mint ahogy engem se tudott.További szép estét!
nem kell szégyelni
mióta felel a cég helyett a volt vezető????
jut eszembe, őt is megvágta az mnb pár m-ra
ja és pont a jelenlegi vezetés kussol róla, megszegve a tpt-t
A régebben bevitt aportért,miért is kell felelni az új vezetésnek?A feltárt bizonyítékok alapján folytatja le a hatóság a vizsgálatot.Tudomásom szerint az aláírásra jogosult személy, a vizsgált időszakban ,nem eggyezik meg az új vezetésben szereplő nevekkel.
Ugye nem azt akarod mondani,ha én a cégemben elkövetek egy szabálytalanságot,majd átadom a vezetést más személynek, akkor a tetteimért ő felel?Mert ha így van akkor én is ezt fogom tenni.
ha megengedtek egy laza viccet akkor: holnaputántól (azért mert holnap nem érek rá) én jól felbeszélem TI meg veszitek KBR kollégával együtt. az árfolyam garantáltan naponta +20% on kiakadva előbb vagy utóbb névérték környékén lesz.:)
tényleg humornak szántam...:)
azért az érdekelne, hogy a haszonszerzésen kívűl pld.: TE meg KBR milyen fantáziát lát benne...
hangsúlyozom csak érdekelne...:)
na ez elült... ha elkezd lecsorogni akkor zokszó nélkül dobom nullában, azért az fix. jó próbálkozások a centes részvények de nem ülök bele többet hosszú távra.
Ez a tőzsde, már rég nem a rövid távban gondolkodóknak való.Ami a lényeg a kispapírok közül megint az Ottone teljesített a legjobban!Várakozásokat túlteljesítve, pozitív eredménnyel.Ez a lényeg a többi rizsa.
ez ma dúrván felmegy.
hogy mire alapozom? ma a kék pulóveremben jöttem dolgozni a kék farmerommal kombinálva. jobb lábbal keltem ki az ágyból (mással nem is tudok mert a jobb oldalon alszom) és 3 mozdulattal vakartam meg a fülem. 3 a Magyar igazság, szóval ma felmegy :D:D:D
nem szabad felintézni...menjen magától!:)
tudja hol a helye.:)
tudod rád is emlékszem...de hol van a ?????
Lorepap?????????????????
Tudsz róla valamit?:)
Napi minimum: 0 HUF
Napi maximum: 0 HUF
Nyitó: 0 HUF
Előző záró: 14 HUF
Utolsó aukciós ár: 14 HUF
Eltérés az utolsó aukciós ártól: -100 %
Utolsó kötés: 0 HUF, 0 db (-14 HUF, -100 %) (2015.11.23 08:35:43)
Összforgalom: 0 kötés, 0 db, 0 HUF
Indikatív ár/db: 16 HUF, 62 000 db
Vétel
Cég Aj. Db Ár
- 1 62 000 db 16 HUF
- 1 2 667 db 14 HUF
- 1 15 000 db 13 HUF
- 2 29 986 db 12 HUF
- 1 20 000 db 11 HUF
Eladás
Ár Db Aj. Cég
15 HUF 31 140 db 5 -
16 HUF 51 350 db 6 -
17 HUF 41 500 db 5 -
18 HUF 130 350 db 8 -
19 HUF 42 005 db 4 -
Van realom, be is léptem reggel, de az erste tényleg nem mutatott kötést.
Annyira azért nem érdekel, hogy még a pf.-en is ezt nézzem. :D
Amúgy tényleg történehetne valami ezen a halott bét-en, és ez valami miatt nagyon mocorog.
Az erste 2 hete szarakodik.Csináltak egy frissítést a pro-hoz,azóta kidobál 20 percenként. Felháborító és idegesítő.
Felhívtam őket,a frissítéskor valamit elb.tak.De dolgoznak rajta. Ez volt 2 hete,azóta nem sikerült legyűrniük ezt a problémát.
Igen, engem is kidobál. Ráadásul van olyan, hogy teljesen más a real adat a netbrokerben, mint a pro-ban. Épp pénteken néztem, a richter pl. 5130 volt az egyikben, a pro-ban meg 5180. Szuper jó.
Ha komolyabban kereskednék a bét-en, már tuti rájuk borítottam volna valami asztalt. :D
Nekem FHB banknál van ilyen játszós számlám. Eleve késleltetett, de a slussz poén, hogy kb fél évre rá sikerült lefejleszteniük úgy a rendszert, hogy 10 alatt engedjen filléres szinten megbízást adni. Úgy fél éven át ez nem működött és cask egész forintra lehetett beadni cuccokat. :)
ennyit a bankok fejlesztéseiről meg a technológiai háttérről :)
én az 1db-os vételt nem értem. miért kell elk*rni mutyivétellel egy amúgyis nehezen felkapaszkodó "T"-s papírt? MIÉRT????? annyira tré. értjük hogy 15ös árfolyammal szemezünk de azt is látjuk hogy MUTYILLÁRIS!!!!!
FEJEZD ABBA, bárki is vagy! meg a felmenőid is üdvözlöm :)
OTTone