Sziasztok, Valaki elküldeni azt a sablon szöveget amit a feljelentésnél használtatok? Köszi! astitrader kukac gmail pont com (csak azért teszem meg a feljelentést, mert nyoma kell legyen hogy ez a tetves ner-es g**i rezsim hogy nyúlt le nem kevés pénzt az MNB asszisztálásával)
Az itt lévő pár ezer db részvényemet már rég leírtam veszteségnek, egyértelmű, hogy ebből pénzt már nem látunk. Aztán az jutott eszembe, hogy ezen a tőzsdén minden megtörténhet bármikor bárkinek a pénzével eltűnhetnek, következmény nem nagyon van. Aztán egyszer nehogy kitalálják, hogy a részvény tulajdonosa, mint a cégben tulajdonos, felel a cég tartozásáért. Csődbe vinnének egy tőzsdei céget, a vezetőség lelépne, pénzük nulla, a kistulajdonosokon meg elkezdenék behajtani a tartozást. Na ez lenne röhejes. Ez jelenleg fikció, de nehogy megérjük. :(
Tiszteletem és együttérzésem a károsultaknak, én vagyok Jamukha, Notata spannja, írjátok ezt az OTC-t, nekem beúgrott mi van, ha párbaálltok és 1 forintért eladjátok egymásnak? Úgy lehet, le lehet írni veszteségként, akkor megmentettek 15%-ot.
Sziasztok Valaki dobjon meg egy sablonszöveggel amit a feljelentéskor küldtek el páran, köszi! astitrader kukac gmail pont com (akinek írtam az válaszolt de nem küldött :D)
Tulajdonképpen itt pénzmosás történt! OTT - One átjátszotta ill, átmosata a másik cégnek a pénzt. Hogy ki kapott belőle azt nem tudom, de legyen azoknak átok a családján.
A felszámolás kezdete és befejezése 28/1. A felszámolás kezdetének időpontja:
2024. május 2. A Gazdasági Kollégium ügyszáma:
Fpk.12685/2023 A változás időpontja: 2024/05/02 Bejegyzés kelte: 2024/05/03 Hatályos: 2024/05/02 ...
nem fejeződött be, de nem is alakult át az nyrt zrt-vé. felszámolás alatt áll, ebből már semmi nem lesz. jó esetben a bűnösök mennek a sittre, rossz esetben nem. urban legend szerint többen már az országban sincsenek.
Sziasztok Please, valaki dobjon meg egy sablonszöveggel amit a feljelentéskor küldtetek el, köszi! astitrader kukac gmail pont com Szeretném ezt a szart letudni és elfelejteni ...
OTTone