Szomoru. En is buktam mar sokat. Ez faj a legjobban. Kivedhetetlen. Maffia allam. Eselyed aemmi. Jogbiztonsag semmi. Nekik viszont mindenhez joguk van. A jovom itt remenytelen. Azt vettek el.
Köszönjük az együttérzést!! Persze hogy vették utolsó napig, hisz semmi nem utalt arra hogy pillanat alatt felfüggesztik. Ha gáz van egy céggel általában lemegy árfolyam béka segge alá ,igy ha sokat bukva is ki lehet menekülni és legalább két éven belül realizálni lehet a veszteséget, esetleges nyereséggel szemben. Itt viszont semmi ,egy jól prosperáló cégnél teljes filmszakadás, aztán kész ,semmi tovább 😟 Sok csődöt megéltem, átéltem már közel 25 év alatt, de ilyen aljas módon nem lopták el a részvényesek pénzét mint ezek 😟
Nagyon sok felbeszélő alak volt itt. Volt egy bizonyos venni- venni- venni, buzditó, felbeszélő alak. Az asszem sok-sok 100 millió forinttal ragadt set-ben😲
Pillanat hevében volt aki őrült ha el kezdett emelkedni, ment szépen fel,de hát azok érthetőek elfogadottak szerintem. Mint mikor szurkolsz egy csapatnak. Ellenben a manipulalassal... Közbe meg néztem volna a részveny könyvet pár dalolászó mit művelt
Nem tudom ki volt, de több papírban is ezzel a venni -venni- venni kiabálással volt nagy felbeszélő. Aztán állítólag végül settel a gatyáját is elveszítette, olyan 4-500 millió forintot 😲
OTTone