Ó basszus, eddig nem is figyeltem! ExMNB-s. Nagyon nagy. Na kíváncsi vagyok mennyire van köze az MNB-hez, vagy mennyire volt köze!
Lehet annyira, amennyire a részvényekhez! :-P
Tévedésben vagy, mert Én 2011 óta figyelem a részvényt, és 2011 februárjában volt akkor az elmúlt időszak (5 év) csúcsa) 56 ft, és akkor még jócskán nem T-s volt!
Rá talán 1-1,5 évvel lett az 20 körüli árfolyamon. de pontosan utána lehet nézni!
Azért örülök, hogy adtam neked munkát! Lehet, hogy tévedtem, de nem konkrétan írtam, hanem talán hozzá tettem, hogy ha jól emlékszem, mondjuk úgy tűnik egy évet tévedtem igazad van, de másban nem :-)
Persze az OTP is volt 3000-es szint körül, és 7000 fölött is. De lehetne más részvényt is emlegetni!
Mindegy, veled nem érdemes vesződni, mert begyepesedett ExMNB-s vagy :-P
otp, aha
az hogy jön ide?
hamár az a példád ott pl van Q1
itt nem méltóztatnak Beszámolót közölni?
jaj vajon miért is nem?
gonsolom azt is figyeli ám a felügyelet)))))))))))
Szeretek veled beszélgetni! Számomra senkinek, és semminek nincs jelentősége,csak egy dolognak! Amiben 0.8-rész tulajdonos vagyok 18,5ft átlaggal, és most mennyit is ér a konzum?
az nem baj!!!!!!!!!!!
van kb. 3 lehetőség ha kinyit:
1:elkezdik szórni mert megunták a várakozást.
2:elkezdik venni mert fantáziát látnak benne.
3: nem történik semmi.
Én már Ex-et észre sem veszem, ha volt MNB-s, kíváncsi lennék, hogy miért nem az már, vagy ha az, akkor miért nem tesz a tolvajrv-k ellen, vagy 2. lehetőség, hogy soha a büdös életben köze nem volt az MNB-hez és csak sok szőlőt préselt, és kiforrott, most meg azt hiszi, hogy megérett és pezseghet :-)
Érdekes, megint kifelejtették a 2014- es apport büntit me arendorsegi vizsgálatot
Helyette viszont megemlítették az auditor ellenvelemenyet, ami dicséretes)))))
OTTone