Igen, tele vagyunk megmondtam emberekkel. Sokra nem megyunk veluk... Ez egy neres ceg. Ezeket a hireket a media felkapja majd. Ez kellemetlen lehet meg nekik... Vagy ok gerjesztenek a botranyt a konyvvizsgalo altal? Nem tiszta ez nekem...
Majd atolvasom reszletesen, de kerdes meg, h a kozgyules szemelyesen lesz-e megtartva, vagy csak , ig i ules lesz, es az is elektronikusan, v szemelyesen.
Tetszik, hogy megjöttek a múltból táplálkozó jósok, akik minden pénzügyi és negatív megérzésük ellenére azért csak vettek papírt. Gondolom haszonra számítottak :) Most ismét előveszik a kristálygömbjüket és "pedig én megmondtam akkor", "tudtam, hogy nem kellett volna" igéket kezdenek el hirdetni most. Hátha olyan nagymenő volt az akkori énjük, akkor most nem kéne károgni.... Idővel majd kiderül a mostani kusza 2020. évi beszámoló körüli helyzet és utána lelehet majd borulni a bálványhoz kinek kinek saját belátása szerint: tudtam, én megmondtam, hogy szar ez a papír....stb... vagy Tudtam, megmondtam és, hogy kiváló ez a papír....stb....
Az allam elore fizetett a lelegeztetogepekert. A szallitas megtortent. Elkepzelheto, h a kinaiak nem elore kertek a penzt, csak a szallitas utan folyt be hozzajuk, ha egyaltalan elutaltak?
Mondtam h ez egy utcso konyvizsgalo kb 8 hó alatt lehetett meg a papírja okj tanfolyamon anno nálunk is pénzt is fizettek h gyere ilyen tanfolyamra mert nincs konyvizsgalo!! Pereljek be a tulajok?!
Ha egy cégnél rendben mennének a dolgok, ilyen fel sem merülne. Biztos nem saját élvezetből mondott fel. Ha felvásárlási szándék állna a háttérben, azt sem így intéznék már. Ennél egyszerűbben is meg lehetne venni Ottókát, nem ilyen felhajtással
OTTone