Én is épp erre gondoltam, hogy vajon vele esünk-e, annak ellenére, hogy emelkedni ugyan nem tudtunk vele, vagy végre hazajön a tőke 1 része, vagy egyszerűen más országokból is ide jönnek befektetni... Mondjuk ahhhoz tiszta, publikus számok kellenének ottitol.
Tényleg durván kussolnak. Itt mo. ba minden mintha fordítva történne. Hihetetlen, hogy egy RT nek nem érdeke az árfolyam emelkedése, a cég értékének megfelelő árfolyam elérése, sőt! Van cig-em is na az is visszafele megy, pedig abban is nagy a potenciál. A Nutex? na az is gyenge, bezzeg külföldön szárnyalnak az üres cégek....
Dehogy vagyok! Ezt az altalam mohonak, korruptnak, kicsinyesnek velt vezetes szamlajara irom, kik, ugy gondolom, nem ridnak vissza az aljas szandeku alul es felretajekoztatasoktol, a kisreszvenyesek maipulalasatol. A becsulet, a tisztesseg, a presztizs, a kozos siker iranti vagy naluk nem erdem, mint inkabb a joljaro, ugyeskedo mentalitas, magatartas. Hajra Magyarorszag!
En veled nem szemelyeskedtem, te viszont velem igen. Macikam, neked itt mez nem lesz, csak egy kis mackosajt. Megeri itt mismasolni fillerekert? Na majd kifogtok egy vevot a feszulten figyelok kozul, aztan meg raveti magat a papirra a tobbi olcsjanos is. Akkor szivhatod majd a fogad, addig meg csak zizegj itt myudodtan magadban, engem ugyan nem zavarsz, elfersz itt a keselyuk, hienak, sasok kozt, nagy az allatkert. Roviden, ennyi.
OTTone