Nem találom az eseménynaptárt segíthetnél.Több szem többet lát.Jelentés mikor lesz?Bűzlik nekem a névérték a kurzusban.Nagyon tartják a papírt nem akar omlani.
ez ámítás meg kábítás csak egy pl ez olyan mint azt mondták soha nem szűnik meg az analóg műsorszórás nem a faszt nem már rég nem érhető el eme szolgáltatás csak digitális van.beakarnak szállni.a nyomorék kitalálok.
A jövő nemzedéke már ezen lélegzik.Idő kérdése mikor billen a mérleg nyelve a másik irányba.Ezek a fiatalok az én véleményem szerint, pár év múlva már fogyasztóként jelenik meg a piacon és biztos hogy online videotartalmakat választ.Most intézem én is a szolgáltatás bővítését,mivel elegem lett a rengeteg reklámból és az értelmetlenűl fizetett,csatornákból.Aki egy kicsit is gondolkodik, az tudja,hogy mi az Ott1 előnye.Jó éjt mindenkinek!
A válaszadó magyarok csupán 3 százaléka fizet online video on demand (vod) szolgáltatóknak, amelyektől igény szerinti videó és hanganyagokat lehet letölteni. Az átlag Európában 11, míg a hatvanegy vizsgált országban globálisan 26 százalék, a rangsort pedig Észak-Amerika és Ázsia-Óceánia vezeti 35, illetve 32 százalékos aránnyal.
Iphone -t is kevesen vették az elején. Ma meg már minden csirke azzal villog. Késéssel tör be hozzánk a trend.
Szia Ex!Még nem volt jelentés Q4-ről,honnan tudhatod,hogy nem pozitív.Tudsz valamit, amit mi nem?Egyébként szerintem jóóó lesz!Megállapodás neked nem elég!Én is szolgáltaton keresztül használom majd az Ott1 tartalmat,tehát a történet működik.Két nagy szolgáltatónál is elérhető az Ott1,az egyik most veszi át a megszünő szolgáltató ügyfeleit is.Minden új lehetőséget sikeresen átveszünk legyen az jó vagy rossz, csak idő kell,hogy felfogjuk,értelmezzük,használni tudjuk.Ez a jövő!!!
milyen megállapodás?
a szándéknyilatkozat?))))
honnan tudnám milyen?
a kamuralli idején ment a vetítés róla itt hogy jó lesz.
valszeg a régi tv-zés és az új együtt fog élni még jó sokáig. ezt mutatja a 84% is, meg az európai 83%
hagyd rá! már én is rájöttem, h nem érdemes vitatkozni egy ilyen bránerrel!
se nem részvényes, nem is a felügyelettől van, csak egy rosszindulatú lúzer!!!
a felügyelet pont az eféle cégekre utazik manapság, meg régebben is, lásd 10m-s büntetés az apportmanipulációért
tudod, az efélékre mint a kamurallidra a sokm-s pufferrel ami a szándéknyilatkozat hírével ért véget
most vajon lesz-e személyi kiadás a mérlegben? vagy megint 0 fog ott szerepelni?)))))
valami hatásosabb sztorit írj mert nem akar ómlani a kurzus vegyél elő ügyészségi vizsgálattól kezdve mindent hátha eszedbe jut még valami.:)szerződést papíron nem mutattak azt már ne írd:)
"AZ OTT-ONE NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
TÁJÉKOZTATÓJA
IGAZGATÓSÁGI TAGOK LEMONDÁSÁRÓL
Az OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1138 Budapest, Jakab J. u. 17. fszt.
12., Cg. 01-10-046724) ezúton bejelenti, hogy a mai napon kézhez vett nyilatkozatokkal Simor
Adrien és Csordás Orsolya egyéb elfoglaltságukra tekintettel lemondtak a Részvénytársaság
Igazgatóságában betöltött tagságukról, amely lemondások a bejelentéstől számított hatvanadik
napon válnak hatályossá.
Az OTT-ONE Nyrt. Igazgatósága a nevezett személyek lemondására figyelemmel az éves
rendes közgyűlés napirendjére tűzi új igazgatósági tagok választását.
Budapest, 2016. március 17.
OTT-ONE Nyrt."
Szervezeti működés kapcsán fejlesztett, illetve évek során elsajátított eszközeinkkel és tapasztalatainkkal segítjük Önt szervezete magas minőségű működtetésében
CSAPATMUNKA
Megtervezzük és elkészítjük működési, üzleti, folyamati, szervezeti modelljeit, valamint – amennyiben szükséges – az alapok biztosításához kutatásokat végzünk
ELHIVATOTTSÁG
Átvállaljuk Öntől a hazai, társfinanszírozott, valamint direkt Európai Uniós pályázatok figyelését, megtervezzük projektjeit, elkészítjük és menedzseljük pályázatait
OTTone