Azon gondolkodtál, hogy van olyan, hogy átadás-átvétel?
Illetve még nem tudjuk, hogy nem-e ugyanerre a személyre tesznek javaslatot. Kötelező kör! Május 01-ével megbízzák 1 hónap kell az átadás!
Ha meg ugyan az a személy, akkor meg csak hosszabbítás!!!
A cikk meg elég unalmas, állandóan beteszed ide a 2014-es cikket!!!
És mikor száll rád a hatóság a rengeteg félrevezetős dumád miatt, és vádaskodásod miatt. Egyébként meg csak dumálj, és egy kicsit többet, ha jól emlékszem akkor ment fel 40-ig! .-)
Sajnos utána 2 beköpésed volt és lement, de reméljük így ebben a formában sokat-sokat fogsz dumálni!
mi van?
kit kaszált el az mnb 10m-ra? ki nem jelentette be????
tart még a rendőrségi vizsgálat?
van szerződés és megszegik ismét a tpt-t azzal hogy nem jelentik?
vagy nincs?))))))))))))))))))
Látom igyekszel jól informált lenni, helyes. De akkor Neked nem tünt fel hogy új tulajdonosi kör érkezett? Nem láttad, hogy 3-15 Ft között új tulajdonosi struktúra alakult ki?
Hát ezért emelkedett....nem azért mert itt 1-2 felbeszélő felbeszélte. Ajánlom figyelmedbe pl. a könyvbe nem beállított 1M db-os pakett átvételét....stb.
Mindenesetre mindenki kialakíthatja szabadon az álláspontját. Tőled többet vártam volna. Azt gondoltam erre felfigyeltél. És ilyenkor már nem a múltat kell nézni, mert akkor lemaradsz. Aki 15 körül vett és 30-40 körül eladott sokat keresett. És nem azt kellett néznie, hogy közzétette-e a cég a büntetését vagy sem. Én azt gondolom, hogy most is inkább előre kell nézni és nem hátra. Már csak technikai alapon is benne van egy újabb 40 körüli kör. De mindegy is. Mindenki azt csinál, amit akar. ;-)
Szerződés meg sehol?
Csak szándéknyilatkozat mi?
Pont ezek sunnyognak el a közzétételét.
Az az srv pedig a büntetésre kellett?
Az ár bevételből nem futotta?)))))))))))
te neked van most?érdemes megtépni szerinted?elég üres a könyv 39 forintig,a chart is jól nézne ki tőle,jelentés itt mikor van?
Törölt felhasználó2016. 03. 11. 15:35
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2016. 03. 11. 15:36
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2016. 03. 11. 17:18
Előzmény:
törölt hozzászólás
KBR-t nem látom az 5% feletti vagy annak határát elérő tulajdonosok között.Csak szöveg volt szerinted.Vagy nem közölte az OTT1 A Budapesti Értéktőzsdével?
Itt-ott vagyok!Még az 5%-hoz 19k.hiányzik, remélem közgyűlés előtt legkésőbb meglesz.Nem kell izgulni én hosszútávban gondolkodom.Játszadozni nem akarok a papírral,nem a stílusom.Mindenkinek nyugott stresszmentes hosszú hétvégét,jó pihenést kívánok!
OTTone