nagyonjó. akkor ha ez életbelép, onnantól kell vigyáznia a cégeknek. a múlt az a múlt. visszamenőleg nem érvényesítik :) egyébként pártolom! de sajnos bizonyítani is kell majd a vádakat ugyanúgy, ami nyílván a nagyobb büntetés mértékével arányosabban nehezebb lesz, nehezebbé teszik majd a bennfentes kereskedő cégek :)
de ezis kétirányú. egyfelől ha a cég csinálja a cég érdekében, másfelől ha egy kisbüfi játszazodik. ha kisbüfi, az mennyiben rontja a cég megítélését? arról a cég nem tehet.
Igazi lúzer vagy. Masfel éves linkkel jössz folyton. Kérdem én ha nem fizetsz be büntit az mnbnek akkor ők nem szabnak ki újabbat? Már rég lenne mb végrehajtás a cegen. De te annyira lúzer vagy hogy ezt sem fogod fel. Már rég rendezték. Ez teljesen egyértelmű. Nem kell agysebesznek lenni.
kamuci, a baj azzal van hogy nem jelentették be a mai napig
ilyenért pontosabban a töredékéért Enefi hetekig ki volt kereskedésből tiltva
nem kéne szégyellned))))))
Emlékszem hogy btel meg hunmini többször kapott büntit mé nem fizettek meg a korábbi büntit.
Itt ilyenről szo sincs. Másfél éve nem baszogatja őket az mnb. De majd rájössz 2-3 év múlva. 😁
a cikk mindent jól definiál, Te magad linkelted. :) mindkét scenario-ra szigorítás vár. de nem vártam más reakciót. viszont szerintem én mára meguntam :)
Hagyjad, úgy hülye, ahogy van...
egy szarházi rosszindulatú "csatornanyúl"!
részvénye nincs, senki nem kérte fel érdekvédőnek, mégis itt irkál a gyökér!
de sebaj, majd április végén jön az éves jelentés, és körbe röhögjük..!! :-))
na mi ez a változás :D ettől közelebbi távon volt érezhető az árfolyamvárakozásod. Módosult hosszú távra? :) mindig így indul... a szarban mindig meg az indoklás hogy miért csak később lesz majd jó. :(
Napi minimum: 0 HUF
Napi maximum: 0 HUF
Nyitó: 0 HUF
Előző záró: 24 HUF
Utolsó aukciós ár: 24 HUF
Eltérés az utolsó aukciós ártól: -100 %
Utolsó kötés: 0 HUF, 0 db (-24 HUF, -100 %) (2016.02.23 08:54:21)
Összforgalom: 0 kötés, 0 db, 0 HUF
Indikatív ár/db: 23 HUF, 1 100 db
Vétel
Cég Aj. Db Ár
- 1 1 100 db 23 HUF
- 3 12 900 db 22 HUF
- 4 15 040 db 21 HUF
- 2 50 500 db 20 HUF
- 1 500 db 16 HUF
Eladás
Ár Db Aj. Cég
24 HUF 500 db 1 -