Tartom, és már nem vagyok messze az 5% eléréséhez.Remélem a jelentésre már nem kell sokat várni.Tartotta stabilan a 25-ös szintet,ebből következtetve szerintem jó lesz.
Az ehhez szükséges új technológiai hátteret a hazai online videózás egyik úttörője, az OTT-ONE Nyrt. biztosítja a Telenor számára, ezzel a MyTV teljes egészében magyar hátterű szolgáltatássá vált.
Szerintem az ott-one (ha jól csinálja) fogja csinálni a telenornak külföldön is.
A telenor lépni akar online tévészolgáltatásában, mert ezzel tud új területre lépni, új bevételforrást szerezni, magával a tévészolgáltatással és a hozzá kapcsolódó adatforgalommal.
anal Digital is a Scandinavian pay TV and internet service provider in Norway, Sweden and Denmark that was founded in March 1997 as a joint venture between the French pay TV company Canal+ and the Norwegian telecommunications operator Telenor. Since 2001, Canal Digital is fully owned by Telenor.
Mekkorát fogunk rajtad röhögni amikor 100 fölé megy az árfolyam. Végig pocskondiázod az emelkedést 2tol. Portfólió luzere leszel.
Pár jó hír és a befektetői bizalom is helyreáll. 😊
hali Ex.
most épp nincs ott1-em de azért tényleg arról beszélünk hogy szerinted hányan buktak a sárga sávban, összehasonlítva egy többször akkora zöld sávval: link
nyilván Te életed végéig fordítva fogod látni, de itt most ellent kell mondjak Neked. ha a sárga plussz zöld időtávot 100%-nak vesszük, akkor az időtáv 93-95%-ában beszállók nyertek, vagy nulla a befektetésük. Sajnálom a "sárgákat" :P időtáv-függő ki hogyan értékeli ki a részvényt.
mindazonáltal nagyon problémás a cég múltja! de egy Telenor nyilván utána nézett és az hogy felvállalják ezt az együttműködést még így is, az sejtet valamit. Persze biztosan ostobák ülnek a T-nél és majd jól megbontja az együttműködést a cég. Erre számítasz?
hajtogatod hogy nem látsz szerződést... valószínűleg nem írhatnak ki határozott szavakkal együttműködési cikket ha nem volna úgy.
Szerintem megszüntették. Mert nem titokban csinálták azt amit csináltak. Közzé tettek mindent. Amikor kihallgattak ez volt a lényeg. Hogy honnan tudok róla.
az hogy itt 100as szinteket tolnak az bődület hülyeség szerintem is. de azért az árfolyam csak 29-en van most a 10 alatti szintekről. ilyenkor jön a kérdés hogy most akkor idénre ennyi, és beárazta az együttműködést és majd jövőre emelkedik tovább amikor eredmények is jobban látszanak, vagy akár még idén emelkedik, vagy nem is emelkedik, mert már az eredményeket is beárazta 27-en. nyilván a mutyikör fogja lökdösni az árfolyamot ilyen szintek esetén :)
Honnan veszed, hogy még folyik a nyomozás? Hívd fel Budapesti Rendőr-főkapitányságot és kérdezd meg. Ha nem történt azóta semmi, akkor megszünt, nem fogják ezt kitenni az internetre.
OTTone