valóban régi, plussz csak szándéknyilatkozat. bár ez az első cikk már kész tényt tálal, ez esetben nem tudom miért nem huzamosan felfelé megy az árfolyam...
látni hogy felfelé látszatkötések mennek, de amint felállnak vételre oda azért ráadnak pakkokat... ez még mindig lefelé adós... várom a köv beszállót.
mi van pokrócz?
vizsgálják már a kamurallit?
ma is 24m-s forgalom lesz?)))))))))))
nem jönnek Mari néniék venni a "szándéknyilatkozatra"????))))))))))))
az igazi nagyágyú kitárazott ez tisztán látható volt akárcsak mint opimusban lehet nem tér vissza csak 10-15 forintnál,nagyágyú termékjellemzői több 100.000.db beöntés az eladáson és vételen puffer valamelyik nap 400.000.beöntést csinált opimusban is de annyival is pufferolt 3,6 forinton.
na hol a szerződés?????
ott ahol az előző többéves szándéknyilatkozathoz?????
" Nielsen és az Eurobarometer felmérései is azt mutatják, hogy bár a magyar háztartások 90%-a rendelkezik tv-előfizetéssel, az okos, vagy okosított televíziókkal csupán a háztartások 10%-ában lehet találkozni. A tévénézők 5-10%-a néz csak rendszeresen lekérhető tartalmakat. " link
micsoda szakszavak és bíztató szöveg :D:D:D
csak lesek :D lol
szerintem dobd amíg nem késő, vagy készül egy lentebbi higitásra. (gondolom van papírod vagy abban vagy érdekelt hogy lassabban essen, másként minek dumálnád fel)
"őnyerőben vagyok másokkal egyetemben, úgyhogy másokhoz hasonlóan én is örülök az acsarkodásodnak, mert annál jobban emelkedik,")))))))))))))))))))))))
OTTone