Sziasztok Please, valaki dobjon meg egy sablonszöveggel amit a feljelentéskor küldtetek el, köszi! astitrader kukac gmail pont com Szeretném ezt a szart letudni és elfelejteni ...
nem fejeződött be, de nem is alakult át az nyrt zrt-vé. felszámolás alatt áll, ebből már semmi nem lesz. jó esetben a bűnösök mennek a sittre, rossz esetben nem. urban legend szerint többen már az országban sincsenek.
A felszámolás kezdete és befejezése 28/1. A felszámolás kezdetének időpontja:
2024. május 2. A Gazdasági Kollégium ügyszáma:
Fpk.12685/2023 A változás időpontja: 2024/05/02 Bejegyzés kelte: 2024/05/03 Hatályos: 2024/05/02 ...
Tulajdonképpen itt pénzmosás történt! OTT - One átjátszotta ill, átmosata a másik cégnek a pénzt. Hogy ki kapott belőle azt nem tudom, de legyen azoknak átok a családján.
Sziasztok Valaki dobjon meg egy sablonszöveggel amit a feljelentéskor küldtek el páran, köszi! astitrader kukac gmail pont com (akinek írtam az válaszolt de nem küldött :D)
Tiszteletem és együttérzésem a károsultaknak, én vagyok Jamukha, Notata spannja, írjátok ezt az OTC-t, nekem beúgrott mi van, ha párbaálltok és 1 forintért eladjátok egymásnak? Úgy lehet, le lehet írni veszteségként, akkor megmentettek 15%-ot.
Az itt lévő pár ezer db részvényemet már rég leírtam veszteségnek, egyértelmű, hogy ebből pénzt már nem látunk. Aztán az jutott eszembe, hogy ezen a tőzsdén minden megtörténhet bármikor bárkinek a pénzével eltűnhetnek, következmény nem nagyon van. Aztán egyszer nehogy kitalálják, hogy a részvény tulajdonosa, mint a cégben tulajdonos, felel a cég tartozásáért. Csődbe vinnének egy tőzsdei céget, a vezetőség lelépne, pénzük nulla, a kistulajdonosokon meg elkezdenék behajtani a tartozást. Na ez lenne röhejes. Ez jelenleg fikció, de nehogy megérjük. :(
Sziasztok, Valaki elküldeni azt a sablon szöveget amit a feljelentésnél használtatok? Köszi! astitrader kukac gmail pont com (csak azért teszem meg a feljelentést, mert nyoma kell legyen hogy ez a tetves ner-es g**i rezsim hogy nyúlt le nem kevés pénzt az MNB asszisztálásával)
A felszámolás a cég ellen már megindult. A kártalanítás első körben a hatóságok felé történik meg. Mivel az MNB-nek és a NAV-nak is tartozott a cég, ezért ezek kifizetése az elsődleges. Továbbá a cégben említésre méltó fedezet ezekre nincs, (hiszen akkor az új vezetés nem lőtte volna fejbe a céget) ezért a részvényesek kifizetésére SINCS fedezet. Itt tudatos bűncselekmény történt, aminek következtében nem létező anyagi fedezet mellet, hamis jelentésekkel, információkkal tévesztették meg a piacot. Valaki börtönbe fog menni, de milliárdok kifizetésére a részvényesek felé esély sincs, mert már 110M HUF-t sem tudott a cég kifizetni az MNB bírságra. Ez az én szerény véleményem.
Tisztelt Részvényesek! Amerikában ez így megy: https://www.investing.com/news/press-releases/ongoing-deadline-alert-faruqi--faruqi-llp-investigates-claims-on-behalf-of-investors-of-ocugen-93CH-3442301 Adott cég részvényesei jogi úton kártérítési indítvánnyal élnek a cég és vezetői felé, akik "helytelen" pénzügyi jelentéseket adtak le, mely jelentések alkalmasak voltak a megtévesztésre és így téves befektetői döntések születhettek, azaz sokakat "beültettek" kevésbé értékálló "befektetésbe". A jelzett cég minden vezető tisztviselője felelős lehet és felelősségre vonható... Amerikában ez a cég működik. A Felügyelet még nem lehetetlenítette el, nem szüntette meg a működését. A részvényesek a törvény adta jogukkal élve szabályosan folyamodnak kártérítésért. Talán nem olyan nagy a távolság az Usa és Magyarország között, a két törvényhozás és jogalkotás hasonló jegyeket mutat a jogharmonizáció útján. Ezek alapján levonva a következtetést, Mindenki közel azonos álláspontra juthat az OTT-One esetében ... Továbbá, lenne szíves Valaki és megtenné, hogy bemásolja a fórumra is a feljelentés szövegét? Sokan, volt részvényesek nem kaptak e-mailen szövegezést ami segítség lenne még Többeknek. Továbbra is tisztelettel Mindenki felé.
Egy ideje már én is ezt várom. Valahogy meg kellene tudakolni, hogy mikor, milyen feltételek esetén kerülne törlésre mert jó lenne legalább adóoptimalizálásra felhasználni ha már másra nem is...
Sziasztok! Adókiegyenlítésre mikor, hogyan lehet felhasználni az itt elbukott pénzt? A portfoliómban csak eladhatatlanként szerepel. Hogy lehet ezt leírni, eltüntetni, hogy ne is lássam és el is számolhassam?
jó, akkor elismétlem újra. Mindenki írja meg a Magyarnak vagy Tiszának, tök mindegy, ---a sztoriját, mondom MINDENKI, ne csak páran, minél több ilyen levél megy ki annál jobban felfigyel rá és amikor majd pozícióban lesz, ott már lehet remény, ugyanis M.P. tett olyan ígéretet hogy ha nyernek, lesz elszámoltatás, felelősségre vonás, és remélhetőleg kártérítés egy csomó ügyben. ha innen is írunk, MINDENKI!!!! akkor felfigyelhet erre az ügyre is, és napirendre veheti. nem tudom mennyi ennek az esélye, de messze nem 0 ... egyébként nem vagyok sem Tisza párti, sem semmilyen párti, egyszerűen csak arra biztatok mindenkit, ragadjunk meg minden lehetőséget, ez nem kerül semmibe, csak 1 levél. és SENKI NE ADJA FEL !!!!!! és még egyszer, ne csak a rendőrségre szaladgáljatok, persze az is igen, kell, de írjatok M.P.-nek is. ki tudja milyen pozícióba kerülhet, ha sikerül ezt a maffia söpredéket eltüntetni, és Magyar is értesül rólunk, a sok más probléma mellett talán ez is terítékre kerülhet immáron tiszta lappal indulva. NEM FELADNI!!!. akik már belenyugodtak a veszteségbe, ÉBRESZTŐ, és cselekedni. u.i. én már megírtam a magam levelét nekik, első fecske már repül. kövessetek.
A felszámoló – a módosított 1991. évi XLIX. törvény 57. § (1) bekezdés a) és c) pontjában meghatározottkövetelések, valamint a bűnügyi hitelezői igénybejelentés kivételével – csak azt a bejelentést veszinyilvántartásba, amely után a hitelező a követelés tőkeösszegének 1%-át, de legalább 5.000 Ft-ot és legfeljebb 200.000 Ft-ot az e végzésben megjelölt, a bíróság Gazdasági Hivatala által kezelt elkülönítettszámlára – a bírósági ügyszámra (végzés számra) hivatkozással – 40 napon belül befizetett és ezt a felszámoló részére igazolta. Tehát pl 5.000.000 kár esetén a díj: 50.000Ft 500.000Ft alatt 5000Ft, 20.000.000 felett 200.000Ft. Azt tudni kell, hogy a felszámolás során az elsődleges kifizetendő az állam lesz, tehát NAV, MNB, stb. Ezeknek összesen szerény véleményem szerint több, mint 100.000.000Ft tartozik a cég, mert a büntetését sem fizette ki. A cégben az előzetes információk alapján (lsd közgyűlési határozatok) nincs mit felszámolni. Ennek fényében érdemes mérlegelni, hogy kinek éri meg a felszámolónak fizetni.
A Fővárosi Törvényszék12.Fpk.12.685/2023/14. számú végzésefelszámolás megindításának közzétételéről A bíróság elrendeli annak közzétételét, hogy az OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság"kényszertörlés alatt" (székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95 78, cégjegyzékszám: 01-10-046724, adószám: 22792309-2-41) adós felszámolását elrendelte.A felszámolási eljárás megindítására irányuló kérelem benyújtásának időpontja: 2023. október 18. napja.A felszámolás kezdő időpontja e végzés Cégközlöny honlapján történő közzétételének napja. Az eljárás május 2-án indult.
OTTone