remélem kivizsgálja mnb a kamu rallit, amint az apport csalást is tette, lásd 10m büntetés
amire nagyon sokáig nem futotta bár a mérleg alapján mintha kellett volna
nem elfelejteni hogy ahol elkezdi a büntetgetést ott folytatgatja is
lásd btel f.a., Hun Miniong f-a-
az mnb kb 85m-ra megvágta a HUN Miningot a felszámolás mellé)))))))
és ott is feljelentést eszközölt, mint ez ellen a cég ellen is, nomeg Btelf.a.-ban is
percenként 20 beírása van olyan papírban amiből sosem vett és nem is vesz.
közben meg 1 év alatt 2ről 30ig emelkedett ez meg végignézte és idegeskedte az egészet. szerinted akkor? margit? nooormális? mi változna nála egyik napról a másikra? (dec.31ről január 1re. )
az a helyzet hogy az ilyen mocskos mutyis papírok valahogy mind a szemétdombon kötnek ki......
az ETL kevesebb mint 3%-án mire nagy a szád?
a sok kitömött, átvert szerencsétlen kisbefektetőre vagy büszke?
Kedves Ex .. !
Évek óta nem írtam, és most sem fogok többet, mivel nem bírom a modortalanságodat!
Én csak egy szőke nő vagyok, aki megy a saját feje után, megvettem olcsón, eladom drágán... :):) :)
Szerintem ez a lényeg....Erről szól a tőzsde!
A fórum meg Rólad elsősorban... :)))))
"tothbalage sem gondolta hogy a tradeje folytatódik
""előzmény (#9906: R1000) | válasz erre | 2015. július 23. - 10:33
Kiengedtek!
Tehát a Budapesti Rendőr Főkapitányság Kiemelt Ügyek Osztálya folytat nyomozást FUSO-val kapcsolatban.
A TEVE TÉVÉ megvásárlása, társaság alaptőke-emelése és hogy a TEVE TÉVÉ részvényeket kapott, ezzel kapcsolatban folyik a nyomozás.
Ennél többről, részletekről nem tájékoztattak.
Felém irányuló kérdések:
Mekkora összeggel tőzsdézek, és mennyire komolyan foglalkozom vele?
Szoktam-e igénybe venni brókerek vagy tanácsadók segítségét a befektetéseim kapcsán?
Miért vettem ebben az időpontban részvényeket?
Tudtam-e hogy a FUSO meg veszi a TEVE TÉVÉ-t és ha igen, honnan tudtam róla?
Ismertem-e pontosan a FUSO és TEVE TÉVÉ gazdasági hátterét, tisztában voltam-e a gazdasági helyzetükkel?
Voltak-e belső információim, tanácsolta-e valaki, hogy vásároljak ebben az időpontban részvényeket?
Mennyi részvényt vettem, mennyiért és mi történt velük.
tothbalage" "
(#9894) Re: OTT-one rendörségi nyomozás
Értékelés: -1
előzmény (#9893: exmnbs1) | válasz erre | 2015. július 21. - 12:19
Te egyet felejtesz el az egész tőzsdézésről! Vannak emberek akik buknak a részvényeken és vannak emberek akik nyernek! Ez még világ a világ mindig így lesz! Hogy Te a vesztesek közé tartozol az magadnak köszönheted!!!!!
csaba74
OTTone