smileyval a végén. usa-ban szerinted hány bank fogja lehúzni a rolót? minden vasárnap jöttek a cikkek a portfolion ez a bank sem nyit ki hétfőn címmel, heti rendszereséggel. az mi? sajnos azok a cikkek agyamban elültették a veszélyt a bankokkal kapcsolatban. félek mindentől miattuk.
A német ügyészség vizsgálja, hogy piaci manipuláció hatására ingadozott-e szélsőségesen a magyar HybridBox részvényeinek árfolyama a frankfurti és a stuttgarti tőzsdén.
Sokadszorra tapasztalhatták meg a befektetők, milyen kockázatokat rejt a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) másodvonalának számító, B kategóriás (kisebb tőzsdei értékű és forgalmú) részvényekkel való üzletelés. Ezúttal a tavaly szeptember végén bevezetett HybridBox Médiainformatikai Nyrt. papírjainak az árfolyama többször is érthetetlen szeszélyességgel mozgott. Február 7-én például 27,5 százalékkal zuhant, mindössze egy héttel az után, hogy a HybridBox bejelentette, európai terjeszkedése részeként leányvállalatot alapít Szlovákiában. Másnap további közel 14 százalékos áresés következett. E veszteség ugyan a Gravity R&D Kft.-vel való, ígéretesnek tűnő szakmai együttműködés hírére egy nap alatt még visszajött, ám ezt követően a kurzus tovább esett. Kedden a HybridBox-részvények már alig feleannyiba kerültek, mint a szlovákiai leánycég-alapítás közzététele előtt. Az a friss bejelentés is csak 3 százalékos drágulást okozott, miszerint az amerikai P.I.J. Inc. Dream World Digital élő színházi és sportközvetítéseket továbbít Magyarországról a HybridBoxon keresztül az USA-ban élő magyaroknak."
ez a szánalmas hogy azt hirdeted hogy a kutyából szalonna lett)))))))))
ilyen cégbe ugyan ki vesz bele?????????
miért nem sajátot hoz a betre tiszta múlttal? na??????
link
"Mivel a piacfelügyeleti eljárás során beszerzett bizonyítékok alapján az ügyben több bűncselekmény elkövetésének gyanúja is felmerült, az MNB büntetőeljárást kezdeményezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál."
"Figyelemmel arra, hogy az MNB rendelkezésére álló bizonyítékok szerint az apport értékét felülvizsgáló független könyvvizsgáló az apport értékének vizsgálatakor kizárólag a hamis „szakértői véleményt” vette alapul, az MNB megállapította, hogy a hamis „szakértői véleményre” hangsúlyosan hivatkozó független könyvvizsgáló jelentés - és így a FUSO Nyrt. által közzétett szabályozott információ - megalapozatlan, félrevezető.
A rendelkezésére álló bizonyítékok összességének elemzése alapján az MNB azt is feltárta, hogy a FUSO Nyrt. képviseletében eljáró igazgatósági tagnak tudatában kellett lennie a „szakértői vélemény” hamis voltának, így az MNB a megalapozatlan, félrevezető információ nyilvánosságra hozatalának szándékosságát állapította meg.
Tekintettel arra, hogy a tőkepiac ilyen típusú manipulációja tiltott piacbefolyásolásnak minősül, az MNB ma közzétett határozatában 10 millió forint piacfelügyeleti bírság megfizetésére kötelezte a FUSO Nyrt.-t."
ha azt nevezed bennfentesnek, aki 2forinton kezdett rv-t venni pár százezerért, és most rajtad röhög, akkor bennfentes vagyok!!! :-) és jól érzem magam!!!
egy db rv vétele esetén ott lehetsz a közgyűlésen,számon kérheted a vezetőséget a mérlegről, bírságról stb, de ezt te is tudod!?
mert amúgy semmilyen alapod nincs habzó szájjal genyóskodni!
persze, ide mindenki 2 HUFnál jött)))))))
kivéve a baktert
"előzmény (#5567: NagyBarnaMacko) | válasz erre | 2011. november 22. - 11:55
hibridbox hunmining verseny indult, hogy ki éri el előbb a phylaxiás szintetÐÐÐ
WhoamI"
ja aznap 34 volt
1230-ról))))))))))))))))))))))))))
aha, és a tőkével mi a pálya? ez a kamuapport le lett írva belőle?
nem felel meg a nagysága?
itt nem zavar, csak a kegben?
rendezés helyett kamuka rallika van?))))))))))
apportcsalás nem lett leírva:
"
III. Tőketartalék
IV. Eredménytartalék -18.505 -579.788
V. Lekötött tartalék 900 54.247
VI. Értékelési tartalék
VII. Mérleg szerinti eredmény -507.935 -49.357
E. Céltartalékok
mást se csinálsz egy éve, mint hogy naponta 20-szor idézed az mnb közleményt. látva, h az előbb is egymás után háromszor ugyanazt írod, a röhögő görcs fog el!:-)))))))))))))
egyetértek a korábbi hozzászólóval, hogy beakadt a lemez....
már csak egy orvos segíthet....!????????? :-)
Törölt felhasználó2015. 12. 29. 17:08
Utolsó előtti napon a záró: 28
Évvégi záróra jöhet a 33?
Kezeltesd magad! Milyen manipuláció?
Veszik a részvényt emiatt emelkedés van. Amikor eladják akkor esik. Olyankor nincs manipuláció?
Remélem otpt is kivizsgálják mert 6000 ft.
I.i.o.a
Fejezd be az őrjöngést!
Mit fogsz csinalni jövőre? Mit fogsz csinálni ha jovore ilyenkor már 300 ft lesz? Tech cég. Ahogy a sved biometrikus cég 30rol 500ra ment ez is bedobhat olyat a piacra ami miatt szétszedik a rszvenyt. Árbevétel alakul.
a fene sem kiváncsi rád)))))))
viszont a hatóság remélem ott lesz )))))))))))
újságírókat nem hívnak)))))))
tudod, mint a Synergonban))))))))))))))))))
ha a cég jövő ilyenkorra úgy jár azért ne lepődj meg))))))))
Szép. Nekem 3as átlaggal volt 25000. Eladtam 9 és 10 között. Majd a sok szurtyoges közben visszavetten 11000dbot 10es átlaggal. Orulok sikerednek én megtartom mert ez inkább megy névértékre mint vissza 3 ftra.
"ény (#9954: csaba74) | válasz erre | 2015. július 23. - 14:41
Hogy a rendőrségen van és nyomoznak, ez a komoly dolog! Remélem szépen meg fogják őket büntetni ahogy más országokban szokták, hogy elmenjen a kedvük az ilyen és hasonló dolgoktól!
csaba74"
"előzmény (#9906: R1000) | válasz erre | 2015. július 23. - 10:33
Kiengedtek!
Tehát a Budapesti Rendőr Főkapitányság Kiemelt Ügyek Osztálya folytat nyomozást FUSO-val kapcsolatban.
A TEVE TÉVÉ megvásárlása, társaság alaptőke-emelése és hogy a TEVE TÉVÉ részvényeket kapott, ezzel kapcsolatban folyik a nyomozás.
Ennél többről, részletekről nem tájékoztattak.
Felém irányuló kérdések:
Mekkora összeggel tőzsdézek, és mennyire komolyan foglalkozom vele?
Szoktam-e igénybe venni brókerek vagy tanácsadók segítségét a befektetéseim kapcsán?
Miért vettem ebben az időpontban részvényeket?
Tudtam-e hogy a FUSO meg veszi a TEVE TÉVÉ-t és ha igen, honnan tudtam róla?
Ismertem-e pontosan a FUSO és TEVE TÉVÉ gazdasági hátterét, tisztában voltam-e a gazdasági helyzetükkel?
Voltak-e belső információim, tanácsolta-e valaki, hogy vásároljak ebben az időpontban részvényeket?
Mennyi részvényt vettem, mennyiért és mi történt velük.
tothbalage"
volt pár ilyen "kisbüfi" aki elment pl btel kgy-re és utána nagyokat kamuzott mi is volt ott, meg hogy mondták, van befektető meg nem lesz csőd
nem is lett, csak felszámolás
...pedig ha valami eléri a célárat akár le akár fel akkor lépni kell. a célár mindenkinél mást jelenthet...
nagyon jól megtanultam: a szabályokat be kell tartani...kinek kinek a sajátját. a sanyargon is jó példa erre.
...még egy gondolat. ha jól emlékszem volt itt már majdnem minden. 7 forintnál kínai nagyfal 9 forint környékén viszonylag nagy mennyiségű srv eladás és még sorolhatnám...volt 1,7 átvertek sokakat eladatták sokakkal ment a lé a lecsóba...most 28. lehet vele kereskedni. a holnap majd mindenre választ ad...:)
OTTone