Én nem ezt látom a jelentésben!Számomra fokozatos-folyamatos árbevétel növekedést mutat.Pozitív eredménnyel!!!Bízom a cégben,csak így tovább!!Olvasva a többi kispapírt a stand.-kat.+T-kat.-ban ,mit mondjak,elég gyalázatosra sikeredett.
Üdv.hát te Pannon-Flax után OTT1?Ezzel azért megleptél. Gyanús volt,hogy nem szakad be hát a válsz akkor megvan rá,te komoly befektető vagy hosszú távú.Na akkor sok sikert.
az annyi mit 1.106.000.000.huf-ra akarod értékelni a céget?az egy kicsit magas lesz nem.azért a 25huf/részvény sem lenne rossz az azért elérhetőbb lenne.
Ugye nem azt gondoljátok,hogy azért vettem csendesen majd 1Mdb-ot,hogy filléreskedjek vele.Aki ismer az tudja,hogy nem rövidtávban gondolkodok.Akiktől pedig megvettem ne gondolják,hogy visszakapják,tőlem biztos nem!
Nem az árfolyam érdekel,most nem az a szakasz van.Minnél nagyobb tulajdonrész felépítése.ELkezdődött a cégben egy folyamatosan emelkedő bevétel,pozítív eredménnyel.
Lassú víz partot mos?Régi szép idők 19huf-ról milyen rally volt az volt az utolsó pont kifogtuk akkor,felfele már sokan lesznek eladók.Mik a hírek a tőkepiaci csalásról eltusolják az ügyet?infó?Valami ilyen hírek keringenek a világhálón.azért az 1,7-es forintig tartó rally durva volt.Merőkanállal merték a papírokat? a chart úgy mutatja.
Ha valaki gyűjtött lent nagy mennyiséget,az csak én lehettem,hisz már akkor is gyűjtögettem.Nagy mennyiségek nem voltak lent,pár 10k.-db-ok voltak 6ft-ig, összesen olyan 150-180k.Ezt azért tudom mert,folyamatosan majdnem mind hozzám landolt.Valószínű a folyamatos adogolást, az 5%feletti tulaj csinálta(PG), mivel már nem szerepel senki a BÉT oldalán 5%feletti tulajdonosként.Közkéz:100%(márc.adat)
Az igen nem is tudtam,hogy 100% a közkéz De elképzelhető az is,hogy nem 100% csak 30-40% a közkéz.Különböző résztulajdonosok 4,99%-nál álltak meg.:)Ha nagy a család pikk-pakk nagy a pakk.:)
??mi az a "vegyél bakker"?
ki akar itt vásárolni bármilyen részvényből az októberi esés előtt ?
a dokumentum alapján látható melyik részvényből hány ügyfél tartott a quaestornál.
ennyi a táblázat lényege.
link
OTT-ONE NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
TÁJÉKOZTATÓJA SAJÁT RÉSZVÉNY ÉRTÉKESÍTÉSI ÜGYLETÉRŐL
Az OTT-One Nyrt (1138 Budapest, Jakab J utca 17. fszt. 12., Cg. 01-10-046724,
Adószám:22792309-2-41 ) az alábbiakat teszi közzé:
Az Ott-One Nyrt. 2015. október 9.-én a társaság tulajdonában álló 1.084.950 db saját részvényét
tőzsdén kívüli ügylet keretében értékesítette az alábbiak szerint.
A Társaság az 1.084.950 db saját részvényből Tókos Lóránt (an: Miklós Teréz, szül:
Székelyudvarhely 1978.11.19.) részére 326.100 db részvényt értékesített 9,8259 Ft/részvény
árfolyamon, összesen 3.204.226.- Ft értékben
A Társaság az 1.084.950 db saját részvényből Dr. Vida Orsolya Beáta (an: Kígyós Irma
szül: Debrecen, 1976.07.07) részére 758.850 db részvényt értékesített 9,8259 Ft/részvény
árfolyamon, összesen 7.456.384.- Ft értékben.
Az OTT-One Nyrt a tranzakciót követően nem rendelkezik saját részvénnyel.
Budapest, 2015. október 9.
OTTone