Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ott az érv az ék. Közlöd nincs ék. Akkor melyik tényre gondolsz? Konkrétan leírja az ember mi alapján várja. Te csak annyit írsz emelkedés van, és kész. Közben pirosban volt a papír,és mutatod érvként a 13.66os értéket, az a jó, oda megy
Sokáig húzzák a letörést. Te is láttad ott van a zászló, nem vak hozzá az ember, elhúzzák, kihúzzák, nyújtják. Reményt adnak longosoknak, pedig a chart lefele mutat. Vagy akkor ne legyen TA, zárják be a grafikon rajzolókat, és csak menjen a végtelen vétel
Miért lehetne csak esést írni csak? Minden nap leírod emelkedés van, Azt napi 4-5alkalommal. Ott van, visszanézheted. Bemásoltad a kollega emelkedő chartját is. Igaz rajta van, hogy 13.666ra esik, de bemásoltad, hogy emelkedik. Ott van az is. Mi kell még? Tegyél be nyugodtan emelkedő grafikont, nem lesz törölve. Komolyan
Igy van, ugyanazt a chartot latom. Kioldalazott az emelkedo ek formaciobol. Lehet ugy kis mondani: letorte az also support vonalat, aztan felkorrogalt kiccsit es alulrol is megszurta az also trendvonalat. Innentol, nos, van egy szokasos folytatas. Tudjuk mi. Majd megnezzuk hogy azt csinalja-e?
Pontosan 40%ot kell emelkednie 19.450körüli tavaly év eleji csúcsáig. Én nem tudtam januárhoz képest nézzük az emelkedést Én magam 3-5hónapos charton nézem az éket és Bear flaget, Drian, Pomperj, Balin is ezt a távot nézte. Ja igen 1990 óta emelkedik OTP, ÉV elejéhez képest is, tavaly óta meg esik.
Elírtam, ahhoz a szinthez képest mínuszban, amióta mondja az emelkedést.. Igen, attól a záró gyertya pluszban volt, elírtam. De most mínuszban van, így lassan már a két nap mnuszban, a tegnapi is, ha letöri a tegnapelőtti aljat. Ez nem topikgazda kérdés. Tévedni emberi dolog, és én leírtam, most is leírom, tévedhetek, emelkedhet is a papír, attól hogy chart szerint esést láttam. Ettől a nép akarata, és a csoda győzhet. Miért ne tehetné?
Egy ekkora emelkedés után (márciustól a tetőig ~+70%) legalább egy méretesebb korrekció minden bizonnyal előbb-utóbb be fog következni, az hogy a csúcsról bekövetkezett esés (-15%) elég volt-e neki, nem akarom megmondani, majd a piac megmutatja. - köszönöm szépen! .
A heves erzelmek long, azaz emelkedes varoknal van. Balin, Pomperj, en is chartot tettunk csak fel. Longosok kiabalalnak ezekkel. En igy latom. Mindenki mas nyugiban charzolt itt
A heves érzelmi reakció a tőzsdei szereplőktől leginkább akkor érkeznek, ha a piac megpofozta őket, vagy rossz pozícióban ülnek egy jó ideje, ráadásul képességeiknél nagyobb kockázatvállalás mellett. Ebben a topikban nagyon sok az érzelmi kitörés, az óvodásokra jellemző besértődés stb. Szerintem felesleges egymás ingerlése, a piac úgyis megmutatja kinek volt igaza, csak türelmesen kell várni! . Nálam ennyi látszódott korábban tanult és saját tapasztalatok alapján: . OTP Trollmentes topik
2023. 10. 31. 09:36
#10233 A long indikátor-konfiguráció triggert kapott.A találati valószínűség 58%, a bukás esélye 42%, Risk: Reward arány=1:1,37. A
TA-ban az előny a számosság, egy lövés nem az, a long most 38%-kal
nagyobb eséllyel rendelkezik, mint a short. Ez az érzelemmentes rész.
.
OTP Trollmentes topik
2023. 11. 10. 11:13
#10536 A long
indikátor-konfiguráció elérte azt a szintet, ahol érdemes végiggondolni,
hogy a stopot behúzzuk nullába és kockázat nélkül visszük az első
célárig. . Tegnapi rövidtávú:
OTP Trollmentes topik
kedd, 08:32
700-930 közötti mozgást gondolok napos rsi 50 körül, a piaci szereplők bull / bear várakozása kb 50-50. Mindkét
irányba vannak jelek, egyelőre a shortot várókat látom idegesebbnek, de
ez adódhat ebből a felfelé reszelő mozgásból, ami időről időre kirázza
őket, ez az emelkedés lehet egy rosszul időzített short kirázás, ahol az
emelkedést a zárások hozzák. . Továbbra is azt látom, hogy egyelőre marad a bizonytalanság, magasabb idősíkon a long indikátor-konfiguráció fut (risk már csökkentve vagy nullában), naposon vagy felette még nincs short jel, az északi irányú mozgás még nem tört, ugyanakkor látom, hogy erőtlen és kicsi a forgalom. Egy ekkora emelkedés után (márciustól a tetőig ~+70%) legalább egy méretesebb korrekció minden bizonnyal előbb-utóbb be fog következni, az hogy a csúcsról bekövetkezett esés (-15%) elég volt-e neki, nem akarom megmondani, majd a piac megmutatja. . Az elmúlt időszaki elemzések és várakozások kapcsán azonban egy dolgot fontosnak tartok, ami a kereskedésben is lényeges, ez pedig az IDŐZÍTÉS. Egy hetekig folyamatosan bemondott esés várakozás, miközben a piac felfelé araszol számomra TÉVES helyzetértékelés, még akkor is, ha hetekkel később elindul az esés egy magasabb szintről, ebben az esetben nem lesz igaza az elemzőnek szerintem, még akkor sem, ha esést várt, mert az IDŐZÍTÉSe TÉVES volt. Természetesen a longos megközelítésre is igaz ennek az ellenkezője. . Nem kell egymással kötekedni, egyik oldalról sem, csupán nyugalomban várni, a piac majd eldönti kinek volt igaza. Egyetlen egy tréder sem tévedhetetlen, mindenki tévedhet, akár többször is!
Valóban mínuszban zárt volna? Ennek sztem nézz utána kicsit jobban, ugyanis tegnap, ha minimálisan is, de emelkedett az OTP. A tényeket azért ne ferdítsük már el topikgazdaként se!!!
Ezt a nincs esés nincs éket is elmondtad az utóbbi 24órában 3szor, mégis esett végig és mínuszban zárt, de elfogadjuk, itt van, és elfogadom, hogy emelkedik. Neked van igazad
Figyelj. Akkor Őt ekézték, és azok sincsenek törölve ott. Keresd vissza azt a hozzászólást, megnézem az előtte levő Őt fikázó hozzászólásokat ki lettek e törölve, mert panaszkodsz miatta. Általánosságban beszélt, Ti meg róla, de menjünk vissza elolvasom, ha megmondod melyik hozzászólás
Továbbra sincs esés, se ék, se esőtrend. Hogy is mondta Pomerj - ami nem lett törölve, de még kitiltva se lett azért. sőt a topicgazda se szólt érte .. habzószájúak
Tavaly 8000 környékén is eladtam az OTP-m egy részét (több száz darabot) mert a shortosok bepánikoltattak! Bezzeg akkor nem volt ekkora hurráoptimizmus! Most, amikor iszonyat magasan van, akkor meg nagy az optimizmus! Nem utólag kell okosnak lenni! Előre kellett volna látni az emelkedést, itteniek közül senki nem látta csak Hathor.
Van hathor, mégpedig azért mert félek, hogy nem tudok időben visszaszállni, de ez nem minden papírra igaz például 3000 Mol-om volt és már csak 230 db maradt, ott nem félek attól hogy nem tudok visszaszállni, mert KO a papír.
NEM VAGYOK PAPÍRNÉLKÜLI, mégis az esésnek adok nagyobb esélyt, BUX 5 napja esik! Átvitte a 57000 szintet lefele. Az OTP trend MÉG nem tört, ezt elismerem, de ...
Egyre kisebb igényeid vannak, a mind meghalunk, akik otpben ülnektől eljutottunk a csak 100 pontot essen már szintig! Csodás, ha ezen a héten se jön be, jövő héten próbáld meg, hogy emelkedést jósolsz!
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!