Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
de így is kétszer annyit hozott nekem mint a pmap - attól függ hol vetted. A legtöbben szerintem magasabban vették, mint a jelenlegi árfolyam. Én is vettem 16 ás 17 ezren, biztosan csak "én voltam ilyen hülye" hogy ilyen magasan is vettem. Ezek az emberek továbbra is be vannak ragadva, mert az OTP még mindig nem érte el a korábbi csúcsát! Akkor mire ez a nagy hurráoptimums? Akik be vannak ragadva azok hogyan kereshettek volna kétszer annyit mint pmap? Akkor lenne hiteles az optimuzmusod, ha az OTP meghaladta volna a korábbi csúcsát! De még messze van tőle!
Egy lyukkal arrébb lehet a piac, mint ahogy a rajzolod, nézd meg, az összes lefordulás eggyel később jött és mindegyik all time highról! A 4. csúcs után, nem a 3. után! A rajzod azt mutatná, hogy lesz még egy történelmi csúcs az esés előtt.
Erste market cikk: A korrigált adózott eredmény 63%-kal 308 milliárd forintra nőtt az előző év azonos időszakához képest, ezzel felülmúlva a rekordot jelentő idei második negyedévet, és könnyedén (29%-kal) felülmúlva a piaci konszenzust is. Full trollkodás az otp tekintetében csökkenő pályárol beszélni. Szépen nő, nyilván lehet egyenetlenség és nem lineárisan mert olyan nem letezik. Az ismert bizonytalanságok miatt tudjuk, hogy az árfolyam ezt még nem tükrözi egészen de így is kétszer annyit hozott nekem mint a pmap. Ha shortoltam volna én már tuti legatyásodtam volna, csak gratulálni tudok annak aki shortból kihozott annyit vagy többet mint én longból az előző időszakban.
A BUX március óta emelkedik, jelentősebb korrekció nélkül, eljött az ideje egy nagyobb korrekciónak szerintem, ami 5-6 ezer is lehet. Nagyon sokat emelkedett eddig 37 ezertől számolva 21 ezer, 40 ezertől számolva (és ez a folyamatosabb) 18 ezer. Ekkora méretű emelkedéshez legalább 5-6 ezer esés dukál, de lehet 10 ezer is. Csak az a kérdés hogy ez most elkezdődött vagy majd csak januártól indul el. Technikai alapon mindegy hogy mi váltja ki az esést, lehet az a magyar kormány is.
Amig az ekbol nem tor le, vagy elesen fel 14.100fole, addig okoskodas ertelmet nem latom egyik fel reszerol sem. En mondjuk levontam a konzekvenciat megint. Minden nap tanulok itt a forumon is a pszichokbol
Sajnos egy otp erteket, pont valtozast szabalyok szerint nem kell torolnom. Valoban a torles hataran lett volna meg 1-2beirassal, mert kar beirni minden 5-10 pont mozgast. Egyet ertek ebben. Hogy utana ne. Irt, neki is lehet dolga, hetvege kezdodott. De ha nem vele foglalkozol, neked is jobb, nem? Nem is szemelyednek szol, mint ezek az allando nevesitesek nekunk. Na mindegy, hagyjuk a sok off durcizast mindket reszrol. Probalok holnaptol mindket felre figyelni. Most is toroltem a la lefele varoktol is, pedig szemelyeskedes nem volt onnan..
Látod nem az a baj, hogy lefele várjátok, bár POmperj stíéusa sokaknál kiveri a biztosítékot. De itt van a mai délután. Balin végig közvetítette, hogy 40 pont, 50 pont, már 70 pont a ami maxtól és közel a mai minimumhoz. Erre valaki beírja , hogy napi max zárás előtt valamivel. Azóta Balint nem láttuk. Mi ez, ha nem a mi hergelésünk szerinted?
Szakmai tartalom:D Egy hete volt a jelentés, senki meg sem említette. Ellenben a harmadik világháború és egyéb spekulációk, azokról tucatjával jönnek a "szakmai" hozzászólások.
Magvas gondolatok, szó se róla. "Nem ijeszgetni csak felébreszteni akarok másokat." ...szerinted ennek ez a fóruma? itt kell felnyitni a szemeket? Bizton állíthatom, hogy nem. Ez ilyen környezetben úgy jön le, ahogyan a kommentelők reagálnak a hozzászólásaidra. Egy befektető, vagy spekuláns nem kíváncsi a világégés próféciákra, és várni a bekövetkeztét, vagy arra fogadni pozíció nyitással a lehető legnagyobb dőreség.
Mire gondolsz, NATO tagország vagyunk. Szerbia rohanná le a NATO-t, vagy Ausztria? Ukrajnával most érthető okokból nem számolok. Atomháborúnál semmi esély, ha meg nem atomháború, akkor nézd meg a NATO haderejét összehasonlítva a világ második legnagyobb hadseregével (Oroszország), ami jelenleg Ukrajnával sem bír el. Nem aggódom, mert felesleges. Ez csak arra jó, hogy az arra fogékonyak szavazatait megszerezzék az aktuális politikusok (és elfedjék a saját hibáikat, például infláció, költségvetési hiány)! Ha meg a NATO nem állna mellénk, akkor sok idő nem lenne és hamar béke lenne, mert azt a 8 db repülőgépet és tizenegynéhány tankot hamar elintézné bárki. Maradjunk a topik témájánál, szóval az említett események bekövetkezésének kisebb az esélye, mint a kormányfő, vagy Csányi leköszönésének, ez utóbbiak jobban hatnának az aktuális árfolyamra, realisztikusabbak is.
Abban igazad van, hogy ez egy üzleti topik, de az élet több mint üzlet! Engem érdekel mások világnézete is. Nem szűkülhetünk le csak a pénzre! Ez materialista kultúra! Teljesen anyagközpontú, bukásra van ítélve a mai világban. A keleti vagy az afrikai emberek nem így gondolkodnak, és a Dél-amerikaiak sem. Európa egy szűk kisebbség lesz nemsokára a TÖRPE 500 milliós népességével és a zsugorodó gazdaságával!
Fejezd be az aggódást és kezdj el élni! Az életednek, az enyémnek, a többiekének előbb utóbb vége, ha csak arra figyelsz, hogy aktuálisan mivel akarnak félelemben tartani, aktuálisan mitől kell éppen rettegni (soros, brüsszel, migráns, atomháború, közel-kelet), akkor nem élsz tartalmas életet. Ha atomháború jön, nem mindegy, hogy Pomperj-nek, vagy neked igazatok volt-e? De, ha nem jön, akkor nagyon is lényeges! Régen, még sokan olvasták az öreg Kosztót! Amikor mindenki retteg, akkor kezdj vásárolni! Amit leírtál, azért kell megállítani Putyint, mert Hitlerrel is alkut akartak kötni, látjuk mi lett a vége, Putyint is haza kell zavarni, össze kell fogni a nyugati embereknek, társadalmaknak! Orbán téved, ő most Chamberlain! Ha ennyire sötéten látod a jövőt, akkor nem itt kellene írnod, hanem esetleg vasbetont bunkert építeni a kert végében, nem ez lenne a logikus? OTP topik az OTP árfolyamára kíváncsi a többség, érted mire gondolok?
Én nem kértem érdekeljen.Ti foglalkoztok velünk. Felőlem lehet YTD: +37.59%.. Ha meg nem èrdekel más, minek kérdezgettek minket? Nem értem. Èn nem kèrdezgetek.. Nrkem is mundegy a 3hónapos -1.35%telhesítmèny, azóta megy itt a vita a lefele várakozókkal
Nem baj! A lényeg, hogy a fórum létrehozásának eredeti célja mentén, kerüljön itt közlésre rendszeresen szakmai tartalom. A többin pedig ne idegesítsed magad, mert annak valóban nincs értelme! Én köszönöm az eddigi munkádat, amit bele tettél a fórumba, és várom a továbbiakban is, hasonló színvonal mellett!
Egyébként abban igazad van hogy az érzelmi túlfűtöttség nem jó, nem bölcs dolog és nyugodtan kell döntéseket hozni, ezért az érzelmi túlfűtöttségért elnézést kérek.
Napos chart lemaradt, amirol hetek ota szo esik. Ezt is mondogattam nincs változás. +1%ban otp, azonnal jonnek a tamadasok, na hol a sok karogo.En nem mondom hol a sok eneklo.Kit erdekel ez? Napos otp https://kepkuldes.com/image/D7JS93 Amugy sosem fog valtozni a forum, ezt uzenem az erintett szemelyeknek: Pomperj, Balin, Missiopossiblenek
Ha a tömeg ellened fogad és neked lesz igazad, akkor okosabb voltál a tömegnél és a számlád nő, ha a tömeg nagyobb és nekik lesz igazuk, akkor a számlád értéke csökken.-- Nem értesz! Nekem ez már nemcsak a pénzről szól, olyan idők vannak-jönnek, hogy itt már a személyes és a családi (meg a nemzeti túlélés) a tét, nem hülyéskedem - ezt komolyan gondolom. Amikor Izraelben 200 fiatal bulizott a határ mellett Gázánál a támadás előtt vagy amikor 2022. februárban a támadás előtt síeltek (talán éjszaka is) Ukrajnában és hajnalban a nagy részük meghalt, akkor nem a számla értéke izgat elsősorban. Ezeket az üzeneteket azért írom mert rohadt nagy bajban vagyunk és úgy érzem hogy van rálátásom a szellemi-történelmi-vallási ismereteim alapján. Tehát ez már rég nem a shortról vagy a longról szól nekem, hanem egy világégés küszöbén állunk, ezt Pomperj is jól érzékelte, sokasodnak a problémák, itt Európában egy hamis nyugalom, hamis biztonságérzet van, nézz körül egy kicsit a Közel-keleten és akkor megértesz mindent. Ami ott van Izraelben, az holnap itt lehet és ez nem kormánypropaganda. Nem ijeszgetni csak felébreszteni akarok másokat. Hitler idejében Chamberlain (gúnyneve Jaimberlin!!!) angol és Daladier francia elnök volt ilyen naiv mint ma sokan, mert csak a humanizmus talaján álltak és azt hitték hogy Hitlerrel meg lehet egyezni! Óriási tévedés volt és erre sokan ráfizettek az életükkel. Ez nem világvége várás, értsd meg, ha egy atomháború jön, még utána is lehet élet, túlélés, de milyen, ez a kérdés. Egzisztenciális létkérdés foglalkoztat elsősorban nem az anyagi gazdagodás csupán.
Nem fogom mindig ugyanazt leirni. 8000tol felfele csokkeno ekbol fel vartam 11Kra, akkor a shortosokkal ment ugysnez a ceco, most errol az 5honapja minuszban levo chartrol beszelunk, vagyis en, mert hetek ota ezzel bombaznak minket, nem latjuk az emelkedest. Nalam itt eses van dupla top ota. De masfel eves 19.500ota plane, oda 30% felert kell emelkedni, hogy elerjuk masfel evvel ezelotti szintet. Az allampapirosoknak feltett kerdest, hol van a real hozam a 25%os inflahoz, fel sem teszem, mert ezzel sem kotekedem, mint Ok, hogy csak 18% hozamot hoz nekunk. En is azt vallom ugorjuk at, akinek hozzaszolasa nem tetszik. Ez a kikerdezes, szamonkeres, szemelyeskedes nem ide tartozik. Ezt gondoljuk, ezt gondoljuk otp-rol. Lomgerek meg azt gondoljak, mondjak nyugodtan a felfele iranyulo, mutato hozzaszolasokat, en ezert nem fogok szemelyeskedni, ha O maga nem kotekedik, szmelyeskedik kezdesnek
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!