Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Annyit kb ér is. A felére csökkenő osztaléka mellett. Bizonytalan ott sok minden, pl orosz gáz se jön már, olaj nagy talány meddig. Átállást pedig teljesen a MOL fizeti, mivel a kormány egy fityinget se ad.
Igen. Mi lenne meglepetés abban, ha a MOL rosszat jelent? :) Szar volt a H1, és rosszakat jelentenek az olajosok. A MOL-nál pozitív lehet a meglepetés!
Amilyen csűr-csavarokat csinálnak itt a BÉT-en, ennél a rv.-nél ugye jól megnyomták eredményben a H1-et, lehet most lesz majd negatív meglepi! Csak hogy minél több pénzt tudjanak kicsavarni a kisbüfik kezéből!
csak úgy halkan megjegyzem, az irániak készítik a (közvetett) válaszcsapást a gázai bevonulásra, bármi szokatlant tesznek, abba beleremeg majd a nemzetközi világ....
Bekalkulálva hogy a BUX még emelkedhet, 1-2000 pontos emelkedésnél többet nem várok év végéig, de ha esik, akkor 5-6000 pontos esés is lehet szerény véleményem szerint. ha nem így lesz, akkor gratulálok a longereknek ... de 40 ezerről emelkedett a BUX, nézzenek utána a longerek, hogy ekkora emelkedés után mi szokott következni, biztosan nem egy újabb 10 ezer pontos emelkedés.
Egyetértek. Nincs olyan technikai tudásom mint nektek, de azt tűnt fel, hogy néhány hete csak erőlködő emelkedés (oldalazás) van és amikor esik, akkor nagyon gyorsan, begyorsulva esik, hasonlóan a Bux is. Ezért már péntek óta BUX shortban vagyok (kb 57700-tól), mert ha megindul lefele, akkor már nem fogok tudni beszállni az esés gyorsasága miatt
Nekem pedig legyezo eses. Napos emelkedo trend tort. Havi fej-vall oldalazas. Kinos oldalazo emelkedes 4oras, de napos trendvonal tores alatt. Bear flag konszolidacio
Otp havi tovabbra is. 10eves chart. Kerdojel ott, van, amit en keresek mi lesz vele https://postimg.cc/NKgfJbrX
Törölt felhasználó2023. 10. 31. 09:36
A long indikátor-konfiguráció triggert kapott. A találati valószínűség 58%, a bukás esélye 42%, Risk: Reward arány=1:1,37. A TA-ban az előny a számosság, egy lövés nem az, a long most 38%-kal nagyobb eséllyel rendelkezik, mint a short. Ez az érzelemmentes rész. Ha speciálisan ezt helyzetet nézzük, akkor az erős, forgalommal rendelkező eső gyertya, majd a 5-6 hete tartó oldalazás atipikus a konfiguráció tekintetében, de erre külön tesztet nem végeztem. Elliottilag lehet egy korrekció, de lehet bázisépítés is, ez utóbbi lehet annak az oka, hogy nem akar esni. A forgalom, lendület ellene szól, ugyanakkor továbbra is a trendcsatornában van a piac, abból nem esett ki, a középvonalán csavarodik 5-6 hete. Bear flag lehetőség, trigger mélyen, ott van még egy ZLR formáció, ami bullish. A bear biasom halványan bullishra fordult.
RV: 13595 - napi csúcs, ii alacsonyabban van. Írjuk fel a táblázatba, hogy ez az elemzés nem sikerült, ez az OTP day trade bukó lett. (tényközlés, helyzet megállapítás).
Ha részvényed van, mit izgulsz? Előbb utóbb lesz az 15 ezer, ha certid van 5 ezer , az felelőtlenség mert az kicsit nagyon nagy kitettség egy részvény felé.
Törölt felhasználó2023. 10. 30. 15:30
Kis játékosnak mint én nem szabad ezt nézni naponta,h bele veszel ki kell ülni és csak oylan pénzel jatszani amit nem sajnálsz!!!!
Jó eredményeket várnak gyorsjelentéstől minden adott h emelkedjen azt mégse! Ez van vagy tartja az ember v eladja a jó ég tudja mi lesz. 1-2 héten belül!
Tudom, de te mondtad hogy nyakadat rá hogy 14 lesz meg emelkedünk :) Nyilván nem érdekelnek a puffogások egyébként engem túlságosan, csak hogy te is jól alátámasztottad a mondandód :)
Pomperj sem fog szidni Titeket, ha Ti nem alazzatok. Tibbszor nem irnam le. Meglatjuk innen a jovot. Visszafele nem torlok most, jovo cinizmusat megnezzuk
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!