Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ha annyira király OTP minek a szidott PMAP mellè? Be kell tolni All int akkor èd jön a plusz 40%. Engem kár madárnak nèzni. 2008óta itt vagyok, láttam sok mindent itt,van tapasztalat. Másokat lehet etetni 8000-14000rel
Sok mindent nem ertesz. Kezdj el olvasni a topik elejetol itt miket irtam, egydul 7800as ekbol kitorest 11Kig. Akkor egeszen 11.000ig kaptam az ivet a shorzosoktol, most a longosoktol. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Ha az arfolyammal foglalkoznatok, es nem Pomperjjel es hathorral, ez az allando vita sem lenne
Nem tudom valaki megnezte e a tegnapi KBC befektetoi akademiat. Eleg jo kis visszatekintes volt erre az evre. Erdekes abrakkal. Egyik sem a novekedest mutatta. Az utobbi idoben biztos nem. Lementettem magamnak a kepeket, szivesen bemutatnam, ha lehetne, de nem lehet, csak magam nezem, de erdekes lenne.
A realizált nyereségben mi a kockázat? Nekem is van pmáp., ezért mondom a valóságot. kanyarban se volt idén eddig az OTPhez nézve. Ez TÉNY! Mondjuk Nálad folyamatosan esés várás van, mert nincs részvényed, nem is volt. Részvénynélkül pedig ...... Trollkodás van csak ha esik, de még így is 30% a hozama. Milyen esés?
Nèzd. Otp 19500volt másfèl ève, azóta is alatta van mèg kell 30-40%oda. PMAP 14.75%-16%idèn pluszban. Sosem ment lefele, mindig plusz, ès ATH számlát hozott. OTPsekről ez nem mondható el. Kevès ember tud megfogni csak egy 8000-14000es kört. Lehet van ilyen, de hogy 19500tól 7800ig vègig bukott, azi tuti
Egész évben ez ment ,és már repkedtek a fejünk felett a 6000 és alatti árak, kitalált chartok. Aztán lett 40% feletti hozam, ezzel pedig a híres pmáp a kanyarban se volt. Nem baj, várjuk a vízbenyomott labdát, Jelen pillanatban hullámzó a kereskedés, iránytalan.
Dehogy akkor, kèsőbbre. Akkor már láthaó lesz, ha igaz. Meglátjuk mai longerek mit szólnak a mai produkcióhoz. Gyanîtom nèma csend lesz, nem lesz linkelgetès, hype
Lehet normálisan is elemezni. Nem pedig agresszív módon. Mint azt János oly sokszor megteszi és meg is tette (lásd mennyit ér az OTP?). Én kettes alának osztályzom azokat. És ez nem az OTP épp aktuális árától függ. Stílus! Te pedig a "semmi se számít csak emelkedjen" szöveget január óta mondod . Trollkodsz csak
Ifju legényeknek mindeig ez lesz a hozzállásuk. Bizonyítani akarnak valkinek, de ők sem tudják, kinek vagy minek. Lépj túl rajtuk, az ifjú titánoknak meg kívánj sok síkert! ( Egyébként meg más szakmában én megéltem, de ezzel úgy vagyok, hogy igazuk van, csak az a kérdésem, hogy mikor mennyiről tudom kiállítani a számlát. Nem kell velük foglakozni, mivel minden áron bizonyítani akarnak, nem foglakoznék velük, IGAZUK VAN, és most mi lesz??? ) Békesség!
Ki a vesztes az kérdés. János annyiban tisztelendő, hogy a lexiális tudása nagy, mindent elolvas ami kint történik. Ennyi nem több és nem is kevesebb. Ez elég? Nem gondolnám. hogy az. Mert téved ő is, nem kicsit! Nagyot is! Marha nagyokat! Nem sorolnám mert nem ez a téma. Az is tény, hogy sokszor szályosan pánikol. Igen! És marhaságokkal rémíti az embereket a forumokban. Nem méltó se a korához, se a tudásához képest.
Engedd el kérlek az ostoba provokációkat.Én rendszeresen olvasom az FF topicot is.Sokan nem irkálunk,hanem leginkább csak olvasunk.Az pedig végtelenül buta ember aki stílus,tudás,elképzelés hiányában minősít rendszeresen másokat,ellenben az ő munkájukat még soha nem láttuk.Messzebb megyek ők az igazi vesztesek.
Pedig most nem láttam kirívó szekálást. Te biztattál ne foglalkozzak velük. Most èn nem foglalkozom, most Te adod fel. Köszönjük a chartjaid. Azt látom itt kèrdezgetnek tèged mit gondolsz OTPről, kspod a pluszokat. Èn csak mínuszt kapok, de itt vagyok. Mondtam szólj melyik írás trollkod be
Ez lesz az utolso daytrade chart. A tegnapi kommentben a "meg egy kis felszurassal szebb lenne" volt a lenyeg, mostanra meg is valosult. Ma mar a wave(c) keszen is lehet, mert kisse feljebb tudott szurni. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230927v01xvtdf4.jpeg . Eleg volt ebbol a topikbol. Meghagyom a helyet az ifju legenyek kivalo, tartalmas hozzaszolasainak.
A tőzsde már csak ilyen ... ha egyedi részvényezel. Ha esik venni bátran ... majd vissza megy. És ne egy céggel hanem 4-5. Felre játszani egy részvénnyel hát az elég lassú , ellenben biztos. Szóval játék mint a lottó 1 - 43.000.000-hoz a főnyeremény a többi a veszteséges :-)
"Megemelte a jövő évi inflációs előrejelzését 4–6 százalékra, az ideit pedig pontosította 17,6–18,1 százalékra a Magyar Nemzeti Bank, amely a kamatdöntéssel párhuzamosan tette közzé az inflációs jelentés főbb számait. A gazdasági növekedési előrejelzését a jegybank mindkét évre rontotta: idén 0,5 százalékos visszaesést is elképzelhetőnek tartanak, jövőre pedig fél százalékponttal csökkentették az előrejelzési sáv mindkét értékét.
Nem tudok mást tenni. Párnacihában nem tarthatom. Ott is agymosás van minden nap, bebukjuk. Nyitott vagyok arra is. Senki nem tudja milyen valós veszélyek lehetnek. Èn addig is èlek. Gyerekek már nagykorúak lettek idènre. Amit tudtam megtettem, elèrtünk mindent, amit lehet.
Becsapós lehet. Egy nagy, elhúzodó esès esetèn. Lehetünk akár egy világègès küszöbèn is, hosszú pènzègetèssel. A kánaánnak könnyen vège lehet. A világ felbolydult. Èn is inkább a bèke ès nyugalomra szavaznèk, de kevès vagyok ehhez. Meglátjuk. Nem kell mindent megvenni. Ez sokszor kiderült. De rèszemről nem is erőltetem a tèmát, nemigen akarok kereskedni. Ez a világ már nem az a világ, amiben èn kereskedni akarnèk. Max short, ha bejön a tervezett alakzat, de akkor meg minek, semmit nem èr a pènz sem majd
Ebben a formában elmondva nekem szimpatikusabb, annak ellenére, hogy nem értek egyet vele! De az biztos, hogy amennyiben így lesz, én nagy tételben fogom venni, mert meggyőződésem, hogy 1-1,5 éven belül nagyon jó hozamú lenne!
Vannak itt a tuti megmondó emberek is, előbb-utóbb nekik is összejön a nagy esés bemondása. Ki hisz nekik, ha mindez 20. vagy 30. sikertelen próbálkozás után teljesül?
Az a bajod, hogy idén még mindig 30% pluszban van, te meg 4-6000re vártad, nagy mellénnyel! Le kellene szállni a magas lóról! Mondhatod, hogy pimaszság, de a számok makacs dolgok! Az a tény öregem, hogy sokkal jobb hozamú az ellenkezőjét csinálni annak, amit írsz! 4ig se az erősséged...
Ja és vannak régi regisztrációval rendelkező tanácsadók, akik már tönkrementek volna, ha a saját tanácsaikat kereskedik! Ki mindenki megfordult errefelé az maga a csuda!
Ezt;-) Vannak ujra pezzonovante legenyek, persze idei regisztracioval, akik mindent jobban tudnak, hatalmas egoval es onbizalommal, es biztos kritikai tudassal nezne le masokat. Aztan majd, amikor elkopik a penzuk? Uff, nem adok nekik egy evet, es mar nem lesznek itt.
Ez igaz, de nagyon nem kivanom az OTP reszvenyeseknek a 11580 ala esest. Az kritikus szint, onnantol megerositett BEAR piac van. A problema az, hogy OTP szinte minimal volumennel ment/rohant fel 11580--14800 kozott, tehat minimal volumennel tud esni lefele is ebben a savban. Es 11580 alol szinte boritekolva van a 7xxx elso target. Amikor legkozoelbb beindul egy felkorrekcio, azt en bizony eladasra hasznalnam. Eleg nehez kalkulalni, hogy hol indulhat be egy felkorrekcio, talan 12700 kornyeke lehet.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!