Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Az OTP NINCS esőtrendben! Hónaposon egy széles oldalazás rémlik fel 5 éves szinten, de ott is +44%+osztalék a hozama. SPY se esik! Hiába minden a kis goodbye évtizedek óta.
Ember! Az OTP +42%-t emelkedett idén! A SPY meg +15%.emelkedett a subhullámok közt "vergődve" miközben emelkedtek a kamatok, a FED rettegéseknél de most se látszik hogy esne. Nem nem látszik. Summary: Tetőjóslás meg egyéb ezotéria.pl.ED egy butaság meg a többi is.
OTP daytrade \Fantasztikusan sokaig allt ellen a vilagszerte elkezdodott lejtmenetnek, majdnem 2 honapja volt topon SPY, es DAX. Eddig ellenallt, szinte csoda. Eddig. De nem fog orokke tartani. Talan EndingDiagonal alakzat formalodik . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230919v03x3cdp5.jpeg
A Bux a világ legbullosabb tőzsdéje, csupa jó papírból áll amik felváltva száguldanak, hisz a világ legjobb, legsikeresebb országában, minden az égig ér. A magyar piacba pont ezért 1 ft ot se raknék mert mindig ilyenkor jön a totális összeomlás.
OTP daytrade nem egyertelmu a mai bezuhanas es visszapattanas utan, hogy van-e technikai kar a chartban vagy meeg nem. Hatareset. Mindenesetre, a tegnapi "kis ED alakzat" varakozas megvalosult, utana a szokasos szintig zuhant le. De a jovo heten varhatoan egyertelmu lesz az irany, es nemcsak 60min szinten.. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230914v03xsst1.jpeg
Igen , sok a robot , de robot nelkul forgalom fele lenne , kis forgalom meg ugye eses . Masreszt dani masik forumon ugyanezt fejtegeti , mondom en nem latok ekkora armageddont mint ok , de szerintem nehez emelkedest belelatni a tegnapi nap utan hogy egy masodperc alatt beejtettek az arfolyamot kb tobbszor is, akkor engedett a robot. Es aztan ha megnezed lefele is tradelt.
Nem ez nem igaz! A "mennyit ér az OTP?" topic erre a jó péda! Egyébként meg ezek a "daytrade" megnevezések vagy jók vagy nem. De nem is lehet ezekkel vitatkozni, mert mindenféle ezoterikus wave, c, sabhullám, extender, fibú stb mögé bújva, miről is lehet beszélgetni? Semmiről!!!!!! Amugy ebben a 3-4-5 hete tartó oldalazásból (kimerülve) még bármi is kisülhet. A sok robot kereskedő közt, földre esik a gyerek. Kérdés melyik? DDD
Igazandibol ot is sertegetik. Holott senkit se kenyszerit arra hogy kovessek amit mond. Kielemezte a dolgokat es esest lat, ami azt illeti en is azt latok. Nem armageddont , de 13900 ig . Ha holnap is folytatodik akkor biztos.
Kár hisztizni. Mindenki mondja el O mit var a piactol, OTPtol. Szabad vilag van (tèmán belül). Pomperj elkèpzelèst is rak mellè. Más is rakhat. Nem mondja ez tuti îgy lesz, máshogy nem lesz. Bèke!
Persze egyszer bejöhet neki,leba...ák az atomot pl. mondjuk akkor kisebb bajunk is nagyobb lesz annál hogy mennyi lesz az Otp. Ő lehet akkor is gyártja majd a baromságait.
Nyugalom! Egyszerű pénzt keresni, amikor jön a "nagy esés, az utolsó kiszálló" beállsz longra, egy-két hét és zársz, 10-ből 8-szor bejön! Hidd el, egyszer neki is be fog jönni, de addig annyit nyersz, amennyit nem szégyellsz!
Hát már tényleg nem hiszem el. Te ezt élvezed? Miért csinálod ezt miért? Eladattad jó néhàny remegő kezűnek,nagyon sok kárt okoztál már csoda hogy még nem találtak meg emiatt. Azért sűrűn nézzèl a hátad mögé.
Pedig nehez most a bankokat szeretni. A 3 fo bankindex, BKX, EUFN es LBNK mind augusztusban volt topon, nagyjabol 4-6 hete. Es mindegyik csinalt 5 subhullamos esest. Ami utan ujabbak szoktak jonni. . Mo-on az inflacio csucsra jar. Itt az allamon kivul, (ami ugy koltekezik mint a reszeg tengeresz) alig van aki akar es tud is ilyen felteteleknek hitelt felvenni... a meglevok at-forgatasa igen draga lesz. De persze, OTP talan kepes meg egy csucsot utni, 14695 folott, az exterded 5th hullam legvegen, Lehet ebben remenykedni. csak nem tudni melyik nap fogja OTP kovetni a tobbi bankot lefele. De tudjuk, majd mindenki ugyes lesz, es a csucs topjan fogja eladni. (?!) Pedig az a gyanum, szuk lesz az ajto, amikor mindenki egyszerre kifele akar menekulni.
Tudod amíg OPUS és a 4IG lefelé ment addig sorban jöttek a grafikonok, lefelé nyilakkal. Most fordult az irány de grafikonok nem jönnek, mert nem ér rá. (írta nekem) kfredd bemásolta, hogy most is gyártja a grafikonokat, mondjuk ott is lefelé szerinte az irány és mégis fordítva mozog az OTP :D Egyébként én írtam neki talán itt, hogy előbb lesz 15e az OTP, mint ameddig lefelé várta, talán 3 hete. (Megnéztem 08.24-én írtam neki)
pomper nagyon szemellenzős. Sajnos sok kicsit megvezetett az elmúlt időszakban. OTPét 9e-en még lebeszélte, mert sokkal jobb beszállókat várt. Azért az mindent megmagyaráz szerintem, hogy a cégeknél a saját részvények vásárlását ő negatívnak ítéli meg. Többször azt írta " saját rv. vétel pénzégetés, Csányi rossz tréder", stb. :D NO KOMMENT!!!
Én nem értek a tőzsdéhez . De te látom nagyon otthon vagy,mindenkit le fikázol kispajtásozol. Holott állandóan mellé fogsz. Írj már valamit amit mondjuk az utolsó egy két évben úgy történt ahogy megjósoltad! OTP. MOL..4ig..Opus..stb.
Majd annyi lesz, s akkor kiderül. vagy pedig nem és marad az oldalazás! Tudod János ez épp olyan mint a (talán tavaszi) SPY elemzésed, ahol egy begyorsuló esést mondtál - (c) hullám- És senki ne vegyen OTP-t mert SPY nagy zuhanás lesz gyorsulva!!! . Majd 2-3 hét elételt jött az elemzésed "kitört" a SPY. Szóval ezzel (megintcsak) arra célzok , a technikai elemzés kétélű fegyver. A magyar piacon egyelőre nincs nagy eladói nyomás, persze ez idővel változhat. Ugyancsak nincs olyan, hogy tulajdonosi átrendeződés. Ugyancsak nincs olyan hogy CSS rossz tréder. Ugyancsak nincs olyan hogy CSS stoppol. Ugyancsak nincs olyan hogy az OTP nem nő tovább. Olyan viszont van (s ezt a többség érzékeli), hogy az országban rendszerszintű problémák vannak évekóta. Különutas , populista, nemzeti jellegű ám inkább kommunista vezetéssel. Ennyi. Tényeg ezt a kispajtásozás be kellene fejezned, nem méltó hozzád és a korodhoz.Köszönöm!
Meg nem tudod, kedves pajtas, mennyi lesz az OTP ara a mostanaban kezdodo (c) hullam vegen. Amugy pedig nem nagyon erdekelnek a rendszeresen beirt olcso pimaszkodasok, mint a tied.
Na ezért feleslegesek azok kijelentő mondatok, hogy 4-6000 lesz az OTP! Egy vagy a sok közül, se szebb, se okosabb, max arrogánsabb! Arcból visszább, és akkor talán kevesebb "pimasz kispajtás" fog kóstolgatni.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!