Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Lehet nyomok én is egy mínuszt rá viccből 11-nek :D Amúgy tényleg kellene csinálni valami csoportot. Tőlem akár a Facebookon is, bár nagyon rühellem. A lényeg, hogy valahol.
Semmire nem érett meg soha :D Ha a történelmet nézem, mindig bukta volt, valaki kitalált valamit, melléállt a nép fele (vagy a vezető réteg fele), a másik fele dafke ellenük foglalt állást :D a középkori Magyarországon éppúgy, mint az újkoriban. Ez a nép ilyen. Kell egy vezér. Az kiirthatja akár a fél népet, akkor sincs semmi gond, "amíg nekem jó és nem szólnak bele a dolgomba, engem nem érdekel" felfogás van. Kistílű, szervezetlen, lelketlen, kistudású, minden igának barma. Ja és mára már elcigányosodott és el USAsodott is. Várjuk a végítélet napját, hátha gyorsan eljön.
Kedves Hathor, Szeretnék érdeklődni, hogy van-e lehetőség más fórumon követni titeket? Szomorúan konstatálom a fórumon látható helyzetet és értetlenül állok előtte. Szeretném, ha azok akik nem adnak ostobán szinte mindenre negatív visszajelzést azok továbbra is tanulhatnának tőletek és, hogy ne legyünk szankcionálva a negatív hallgatóság miatt ilyen súlyosan. Én csupán azért regisztráltam be, hogy ezt a kommentet megfogalmazhassam pedig már régóta követem a munkásságotokat! Köszönettel, László
Régi tételem: a magyar társadalom többsége nem érett meg az interneten történő kommunikációra. Amióta széles körben, tömegesen, olcsón elérhető a net és elterjedt, szépen belakták, akiknek nem kellett volna. Csak tovább butul az ország.
Bocs hogy ezt kell mondanom és tudom, hogy marha nehéz a moderálás, de pont a trollok miatt lett ilyen ez a topik is. Sokkal szigorúbban kellene kidobni a beszólogatókat, kötekedőket. A mínuszolás egy sajátos jelenség ezen a fórumon, amivel nem lehet igazán mit kezdeni. Mindenki máshogy viseli. Én köszönöm az eddigi megosztásitokat!
Ezt még fel kell dolgozni, de valszeg rá kell ülni a kezekre, már aki tulaj
Törölt felhasználó2023. 03. 22. 13:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Igen tegnaptól a nappalok hosszabbak mint az éjszakák! Nap-éj egyenlőségről hallottál? Amiről te beszélsz az teljesen más ! Attól , hogy dec 21 után hosszabbodnak a nappalok még nem lesznek hosszabbak mint az éjszakák! Nehéz ez a magyar nyelv !:)
Lábjegyzet: Milyen érdekes 20+ és 0- (ezt csak úgy poénból) "Régi tanárom mondása szerint: egy osztályban 30 hülye gyerek nincs, de 1 hülye tanár lehet!" Lábjegyzet alá: Gratulálok a bejegyzéshez! :)))
Egyetértek ne dedózzunk,néhányunknak szúrja a szemét hogy amikor esik az Otp akkor pomperj kolléga fröcsög amikor emelkedik akkor némaság nagyjából. De most tényleg innentől már off a téma szerintem.
Amilyen a társadalom, olyan a vezetése. Tudni kellene kezelni a helyzetet, csak az értelmesebbje felosztja a saját rétegét jobbra-balra, ahelyett, hogy a politikán felül állnának. Alkalmazkodnak, meghunyászkodnak, elköltöznek, prolivá züllenek (pl.: Bayer Zsolt) és nyomják a konfliktuskerülő "egy fecske nem csinál nyarat" dumát. A mindenkori értelmiség (főként a liberális) miatt tartunk ott ahol. Leengedték a lécet és a mindenki egyenlő, mindenkinek ugyanannyi joga van szöveggel, mindenkiből lehet minden csak legyen kapcsolata. Nincs szűrő, nincs feltétel, nincsenek szabályok. És szépen lassan USA lett Magyarországból.
Törölt felhasználó2023. 03. 22. 11:47
A történtek margójára! . Nem kell azon csodálkozni, ha egy szakmai alázat nélküli, hatalmas EGO-val, esetleges lenézéssel, beszólogatással, bújtatott odamondogatásokkal megtűzdelt hozzászólást vagy a hozzászólás írójának további bejegyzését, azt is amiben a fentiek nem merülnek fel, az olvasók lemínuszolják. (Nyilván túloztam a fentiekben) . Nem attól lesz szakmai egy topik, hogy a nevében kiírják, hanem a tartalmától, a tartalmát generálóktól, a tévedések beismerésétől, a következettségtől és a negatív (pl.: mínuszolás vagy ellentétes piaci mozgás) eseményekre való reagálás minőségétől. . A tőzsdén lévő kereskedők többsége frusztrált, valóban egy plusz vagy mínusz számít egy elemzésnél, egy frusztrált tömeg közepén? Nem elegendő az, ha a piac visszaigazolja, a trade meg eredményes, profitot hoz? Ki az, akit kiborít akár 50 db mínusz, ha havi 20%-ot keres? . Itt a tavasz, tegnaptól már a nappalok a hosszabbak, ki kell menni a természetbe és elengedni a frusztráltságot! Hajrá!
Én olvasgattam Jánost más topikokban is. Messze nem csak a chartokrol tudtam tanulni tőle. De sajnos a tömeg nem birja a pszichikai terhelést. Így rajta is vezetik le a sok hisztit..
csatlakozom azokhoz akik mindig nézték a chartjaidat, többször lekereskedtem és mindig bejött. Nagyon sajnálnám, ha bukna Téged ez a közösség! Ha mégis így döntesz, akkor sajnálom és köszönöm az eddigieket!
Ez egy banánköztársaság, tele hülyével. Csakhogy a társadalom nagy többsége szerint itt ez a normális, ezért támogatják azt, és igénylik. Ebből kifolyólag nem értem a csodálkozást - talán kezelni kellene tudni a helyzetet megfelelően !?
Tisztelettel, az okosról és a szamárról szóló részt idéztem a saját oldalaom. Rendkívül találó, és egyben szomorú. Az elemzéseket készítő urakat én is kérem, ne hagyják abba tevékenységüket, és továbbra is osszák meg várakozásaikat, nem törődvén a minuszolókkal.
Feltöltés dátuma: 2023.03.20 Legutóbbi megtekintés: 2023.03.22 Megnézték: 898 Ez jani legutóbbi chartja alatt lévő rövid információ. Aki nem kíváncsi rá az nem kattint rá. Nyilván van aki meg többször is. Nem pontosan értem, hogy a minuszolók hol vannak ehhez képest! De megértem a döntést, csak épp sajnálom!
Ja, ezt úgy olvassátok, hogy képzeljétek mellé, hogy a leírt sorokat lóháton, kivont karddal, arcomon fehér-kék arcfestékkel intézem felétek :D Hátha ezzel sikerül elérni, hogy revideáljátok a döntéseteket és továbbra is megosszátok velünk nem szakmaiakkal a sok és hasznos munkáitokat :)
Én megverném a sok mínuszolót, aki kedvetek szegi, de nincs rá mód :D Viccet félre téve, tényleg nem értem, hogy mit foglalkoztok a mínuszokkal. 1. Pár "embernek" van több profilja is és ezeket csak arra használja, hogy bosszantson másokat. Lehet egy embernek van 10. Az 10 mínusz, mert pl.: Utálja Pomperj-t. 2. Pár ember azért mínuszol, mert ezzel akarja kifejezni, hogy a chart neki nem teszik. Nem érdekli, hogy mi van benne. Nem 15K-t mutat, hanem 8200-at, nem tetszik, megy a mínusz. 3. Vannak, akik csak egy-egy posztotokra dobnak hébe-hóba mínuszt, mondjuk azért mert pl.: Erősebben fogalmaztatok, stb.. Azzal, hogy felemelitek (jogosan, megértem) a kezeteket, ők nyernek. Én ennél "gonoszabb" vagyok. Azért sem hagynám magamat. Van egy mondás, az egyik legidiótább Magyarországon: Okos enged, szamár szenved. Ezt játsza az értelmiség magasztosan 1990 óta. Meg lehet nézni, hová jutott az ország. Nem vették észre és most sem veszik észre, hogy ezekkel a visszavonulásokkal az alulképzett, tróger, erkölcstelen, sutyerákokat hozzák előtérbe. Így lett Győzikéből énekes, Zámbó Jimmyből király, Nagy Feróból Kossuth-díjas, Mészárosből pénzügyi zseni... Felelősségetek van! Ezt ne felejtsétek!
Mivel feladtuk a chart megosztást és a tapasztalok, észrevételek, esetleges jövő latolgatását Jánossal, lefokoztam a topikot a azakmait kivettem. Moderálását viszem tovább. A mínuszokból a baszogagatásokból, beszólásokból, elküldés a francba, lejáratásokból levontuk a konklúziót, nincs igény rá. Akinek volt igénye, az köszönje a többi negatív személynek. Nekünk erre nincs szükségünk. Chart megmarad magunknak. Üdv
Törölt felhasználó2023. 03. 22. 09:39
Megjött a 7. subhullám és a tegnapi tető felett az árfolyam! Ezzel negálta a kész felfelé kör koncepcióját, az invesztorok úgy döntöttek, hogy az srv mellé állnak és tovább emelik az OTP árfolyamát.
"Nagyon jó"! -a bejegyzésed !? És evvel -gyakorlatilag- semmibe veszed azokat, akik mindig szívesen olvasták, türelmetlenül várták hozzászólásaidat, elemzéseidet.
az elmúlt két nap alatt vettem otp-t 9460-on, aztán vettem mol-t 2400-on, azt eladtam 2470-en, aztán vettem otp-t 9250-en, azt eladtam tegnap 9490-en, és a tegnapelőtti 9460-as vételt eladtam ma 9700-on nyertem mindegyik vételemmel well done lett mindegyik na erre 38 minuszt kapok? :)
kedves János teszed a dolgod, elemzel az, hogy mi lesz, nem elemzéseken múlik , túl sok szereplős az otp , túl sok a "rejtőzködő" benne de köszönöm, hogy néha beírsz a leves topikba is, és segítesz a "bolond néninek", aki én vagyok :)
Én sem szoktam különösebben foglalkozni a minuszokkal de te kaptál idáig 7 minuszt,az előtted szólók 10-10 minuszt. Azért többeknek más a véleménye pomperjról.
Szerintem arányaiban sokkal többen hálásak a munkádért (köztük én is, aki nagyon keveset írok, de minden elemzésed elolvasom és nagyra értékelem), mint ahányan minuszolnak, aminek személy szerint semmi jelentőséget nem tulajdonítok! Csak nekem legalább tíz ismerősöm olvassa az elemzéseid és nagyra értékelik. Remélem, hogy átgondolod és továbbra is közkincsé teszed a meglátásaid! Köszönöm, hogy elolvasod, szép estét!
Ezt sose értettem, hogy miért kell ekkora ügyet csinálni a mínuszolásból, pláne, hogy erős a gyanúm, hogy részben bot-ok, és/vagy néhány ember klónnickjei állnak mögötte. Semmilyen mértékben nem indikatív.
OTP daytrade Szep szabalyoska lett a mai nap, kovette eddig a lent vart idealis a-b-c szerkezetet. A target 9900 volt, eddig 9920 lett. Megfogta ott az ellenallasi sav, erre lehetett szamitani Es igy akar kesznek is lehet nezni ezt a rallyt, a (c) hullam 5 subhullamosnak nez ki, es nem is kell jondulat hozza a 15min charton. De nem teszem fel, es azt se, hogy mi innen a varakozasom. Tessek kerdezni a minuszolokat.
Törölt felhasználó2023. 03. 21. 14:21
Csütörtökön mondtam egy all-int így 10200 körüli átlagárral elkezdtem reménykedni.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!