Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
OTP daytrade ugy tunik, fel oraja kesz van a wave(ii)=abc felkorrekciobol wave(b) hullamszakasz is, es elindult wave(c of ii) felfele. Konnyen lehet, hogy zarasig emelkedni fog. Egesz jo esely van, hogy ha a szokasos c=a meglesz, akkor eleri a 10.370 savot. Na, ott kell kiszallni. Az a gyanu, hogy ott az nos, sokaig nem fog az OTP invesztor annal jpobbat latni. Az sokaig igen jo kiszallasi pont lesz. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230314v02x1mg54.jpeg
Nalam tovabbra is 9900-10.000 ellenallas, en nem varom fole. Most tulajdonkeppen en chart jelet varok, addig a mai nap semleges szamomra. Amugy pesszimista vagyok es tovabbra is lefele varom a piacokat. Amint tegnap emlitettem az esesben is van pattincs, ami meg is lett terv szerint. Most jelet varok
Köszönöm. Ez egy stabil bank, a tőkekövetelményét többszörösen túlfedezi. Ilyen problémára én nem számítok. Ha negyed idő alatt lejátszódik akkor ma délelőtt várakozhatunk egy kis kitöréssel azt kell majd kihasználni ezek szerint.
Most felgyorsultak a piacok, abszolut lehet hogy negyed ido alatt lejatszodik a szerkezet mint "normal" idokben. , AZ igazi nagy kerdes nem az most OTP-ben, hogy egyutt esik-e majd az EEM piacokkal (mert igen), hanem az, hogy elkovetett-e valamelyik leanybank valahol hasonlo hibat, mint SVB. Mondjuk begyujtott nagycsomo olyan papirt, ami a kamat emelkedes hatasara atarazodott olcsora, es valami problemak miatt likvidalasra kenyszerul. Mert akkor meglepo nagy begyorsulas, gap-down crash is lehet az eddig eleg rendezett esesbol. Ha meg MNB kihatral a 18%-bol hogy csokkentse a bankokon a nyomast, akkor a HUF fog beomlani.
Az lehetséges, hogy a várakozásod 1 napon belül meglesz? Tehát délelőtt fel délután már törik? Vagy habár ma 1000-es kilengés volt holnap már felfele ennyi nem várható?
Na erre kivancsi vagyok. Nalam 9900 mai letoresi szint, 10k ellenallas. Es en tovabbi esest varok majd meg. Addig most pihi chartugyileg, lassuk mit mutat
OTP daytrade Szepen megvan a reggel vart 9200 sav megtesztelese, eddig szepen kovette a kottat, kovetkezhet a fordulat felfele. A target 10500-11.000 sav. Na, ha oda felmegy, akkor a jozanoknak tovabbra is az a velemenyem, mint az elozmenyben. Lasd elozmeny chart, es szoveg. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230313v02x5iyu.jpeg
10.200-ig János rajza alapján felmehet Innen ha 16:00-ig nem döntik tivább beleveszek, mert amcsik ha nem tolják le tovább holnaptól pattanhat. Ez egy viszonylag jó elképzelés? :) Előre is köszönöm. Köszönjük a chartokat is, mert sokat segítenek.
Kb 25 perce vagyok gépnél. Most igyekszem feldolgozni mi történik. Reggel, 2352-re adtam be MOL vételt, eddig annyit csináltam, hogy azt kivettem. Nem örömködöm mások kárára, nagyon hálás vagyok, hogy volt türelmem kivárni az esést, és hálás köszönet Hathornak és PomperJ-nek, hogy ők is kitartottak, mikor mindenki felfelé beszélte az árfolyamot. Kíváncsi vagyok ti milyen támaszokat láttok jelen körülmények között. Számomra a bankpapírok extra kockázatot jelentenek most, ha meg is áll az esés, nem lehet tudni mit hoz a holnap. Biztos lesz benne visszapattanás, de őszintén szólva, nem biztos hogy megéri a kockázatot belevenni...
OTP daytrade A mai felszuras lehet egy wave(a of iv), ez a valoszunubb, vagy lehet az egesz wave(iv) hullam (de akkor ideben is, meretben is szokatlanul rovid lett). , Mindekeppen meg egy lejjebbre szurast lehet varni, a 9850 ala, ami a vegere 8500-8200 savba varhato. Ott lehet egy jobb daytrade vetel, ami felkorrigalhatja az egesz 11580--->8500 esenek a fibo 38-50% meretet, szoval 10.600-11.000 savig visszakorrigalhat. Az lesz az utolso jo kilepesi alkalom. Aztan mar ovatosoknak jobb felreallni, mert wave(3 of C) kovetkezhet. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230313v01xhxp26.jpeg
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!