Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Hosszabb képet beraktam hetesen. Most két órás chart, és a 8730as fogság. https://kepkuldes.com/image/ib5Z4V 8730on két órás tetők vannak, ezért pause és megfigyelési szint Ha átviszi fel, fölötte várja 9100as fülescsésze nyakvonal. Lefele a 78.6os fibo, és 100%os szint, mint lokális alj alatt lehet aggódni
Tehát itt a hetes chart.Hetes Bollinger kezd szűkülni. Hetes 61.8%os fibo kitart.Ellenben pirossal van Bollinger közép, ami egyben 20hetes mozgóátlag, ami egyben tapad rá az árfolyamra.Múlt hét egy doji alatta, azt érintve. Én úgy gondolom, hogy felfele azt átütve lehetne pozitív a kép.Bolli közepet tekintve, most alatta vagyunk az szorít le, ez inkább negatív a hétre. A piac dönt majd a hírek alapján a napokban https://www.tradingview.com/x/AgReE8og
Itt ilyen nem lesz. En is ketiranyba kereskedek. Igen, Bux topikosok tudjak. A kakaskodas, szemelyeskedest, floodolast, forum rombolast moderalunk csak, meg aminek semmi koze OTPhez. Peldaul Nutex vezetes mit csinal, stb
Nekem nincsenek negativ gondolataim. Probalom realisan ertekelni a piacot, A piacon nincs helye erzeseknek, negativ vagy pozitiv gondolatoknak, ez nem szekta vagy valami nepbutito coaching.
Fasza most már ezt a topikot is lehet sasolni, viszont megosztottak lesznek az OTP-ek, az is igaz hogy a másik topikban a politikai hangok, már- már tarthatatlanok. Magyarországon mindenki ért a politikához, de mégis kevés jó politikus van(-:
Talált.Süllyedt. Egyértelmű,hogy nem lehet látókörön kívül hagyni a politikai helyzetet M-al kapcsolatban.de elbillent nagyon a mérleg a rossz irányba,ezzel kapcsolatban.
Igen, Hathor vállalta, hogy rendet tesz, ha elszabadulnak az indulatok, de ezt csak egy új topicban lehet megtenni, majd meglátjuk bejön-e vagy topicfüggőek inkább az emberek.
Néztétek a bitcoint? Sokat esett most ez elég rossz jel, viszont a forint tartja magát ez még jó. Valamiért mégis rossz előérzetem van. Pedig az uniós pénzekről a híreket ha távolabbról nézzük, az pozitívum inkább , mint negatív. Navracsics is nagyon akarja a megegyezést.
Sziasztok! Köszi, hogy csináltatok új topikot. Én szerda zárásig bízok egy jó felfelé menetben. Szerda esti FED kamatdöntés szerintem lefelé fogja húzni, nem hiszem hogy pozitív bejelentés történne.
Rendben, majd kapcsolok be gepet. Szerintem felfele hetesen a BB kozep fole zaras lenne pozitiv. Lefele negativ egy hetes dojira erosen sullyedo hetes piros gyertya. Lesznek meg kamat dontesek es moodys is a heten. Unalom nem lesz. Re: FED
december 31-ről volt szó,te... Ne provokálj :DDD ma? csütörtök-péntek 2 db doji-t is kaptunk,valamire nagyon készülnek. Nemzetközi hangulat hétfői nyitáshoz pesszimista.A forgalom remélem vissza tér ma,és akkor az irányt is könnyebb lesz megtalálni
5 jegyű árfolyam a tippem, meglepődnék egy 4 jegyűn hisz akkor az 50-es és 2000-as mozgó nem keresztezte egymást, így új aljnak kellett kialakulnia, ebben már nem tudok hinni.
Amugy Hetes bollonger kozep fogta mult heten, ami egyben 20hetes mozgoatlag is volt. Arra erkezett egy hetes doji alatta. Lattad? Chartot rakhatok be errol delelott, ha igeny van ra
Jó reggelt-eredményes kereskedést. Van mire figyelni bőven.OTP-ben továbbra is erős támasz a 8440 körüli érték,első ellenállás a 8760-8768 rés,ami szvsz a héten betöltésre kerül.
A gáz épp befejezni látszik a fej-váll alakzatot, amit bizakodásra adhat okot a télre vonatkozóan. Már csak erős forintra lenne szükség, ehhez a hírfolyam év végéig is hátszelet adhat, nem látok bele új aljat, szerintem már július végén megvolt a fordulat.
Az ötlet nem rossz, bárki írhat célárat. Én ellenben nem szoktam célárazni, mert én piacot követek, nem célárat. Ellenven tipp versenynek jó lehet, és könnyen visszakereshető a topik elején. Hajrá!
Törölt felhasználó2022. 09. 18. 23:20
Szerintem leirhatnánk ide, hogy milyen OTP árakat várunk a közeljövőben, mondjuk 1-3 hónapos értékeket. Pl. : Szeptember 19-Október vége : 7500-9000 sáv (küzdelem az EUs támogatásért), December vége : 10 000 (EU-val való megegyezés, de a háború még tart). Február vége : 15 000 (háború vége)
Koi a masik forum topik gazdaja mar nem forumozik, igy nincs moderalva a topik ott. Itt megfelelo indokkal: szemelyeskedes, provokalas, trollkodas, floodolas, kotekedes eseten lehet torles. Cel az OTP topik lenyegretoro hozzaszolasait osszegyujteni, politikai csata nelkul.
Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett, szépen az egyik legpörgősebb topik lett.Írjatok ide, ha van kedvetek.Hasznos fórumozást! Címet menet közben lehet módosítani
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!