Vissza is vettem a pakkomat amit eladtam :D Meglátjuk mi lesz még ebből :D Ha igaza van itt az embereknek kitörés fel, de mivel ma megpendítette a 200 at benne van az a 300 is :D
1h-n emelkedő aljak 21870/21910 aljak-szárak vége. testek 21950. 1h-n ezek a kritikusabb pontok. 4h-n a 21850-et mondanám fontosnak. (22050-nél még látni valamit) talán kellene egy lebillenés ide, hogy erőből támadja, lendületből, nem így a tetőn "tötymörögve". Nagy lóvé nem jön, kivárnak. Korábbi hetes zöld test max értéke 21950. Szerintem repülni fog (de ha tévedek, akkor elnézést kérek előre is!)
OTP Direkt Bróker (ez mutatja a reál időt) 3700 Ft talán /hó közleménybe meg lehet nézni. Szerintem alapból is vonatkozik a daytrade-re az "egyik ingyen van". pl. a vételi eladási díj is 3700-3700 FT, akkor csak az egyiket kell kifizetni.
Én tartom, amit betáraztam. Ilyen forgalom mellett jelentősebb elmozdulásra nem számítok. A nagyok most spekáznak a PonziG-ben meg az AW-ban. Majd ha befejezték, akkor mi is elindulunk.
OTP nél vagyok , nem cifráztam. Day tradere van a tranzakciós díjnál kedvezmén. Ha napon belül adsz veszel akkor az egyik ingyé van vagy ilyesmi. (nem sűrűn adok veszek napon belül szóval nem néztem utána pontosan) Illetve talán nem 0.45% a díj hanem 0.4 % Nekem megteszi. Évi 30k körül van a díja.
még mindig teljesül az emelkedő aljak. tegnap 910, ma 950 és a tegnapi tető felett járt ismét, de csak 22200nál, egyelőre. Kellene egy 5MRD-os forgalom, hogy meglökje 1-2 óra leforgása alatt. Lehet itt tartják még ma, aztán pénteken jön a tűzijáték. (Hetes csúcs) Vagy nem.:)
OTP részvényesek ide!