Biztos volt valami "nyomós oka" van, hogy kell treasury szerződést kötni. Egyébként jó, hogy a béta piacra vonatkozóan ez semmilyen tájékoztatóban nincs leírva. Első a fogyasztók megfelelő tájékoztatása...
Közben kinyomoztam ha esetleg valakit érdekel, szóval a Béta piachoz Treasury szerződést kell kötni, ahhoz meg olyan 40 millió HUF a limit, azt mondták.
Sziasztok! Végül sikerült elintézni a dolgot! Össze kellett kapcsolni a devizaszámlát az értékpapír számlával! Mai napon 2x voltam bent a bankfiókban mire sikerült megoldani.. Vásároltam részvényt, a megbízást teljesítették. Mennyi idő mire tényleg az értékpapír számlán lesz? Mert már egy ideje csak az átvezetési számlán van...
Próbáltam 5x de mindig ezt írta. Felhívtam az ügyfélszolgálatot azt mondták ha euróért akarok venni részvényt akkor kell csinálnom deviza számlát. Csináltam... Haza jövök próbálok venni megint. Fedezetlen.. Felhívtam megint azt mondja hogy hozzá kell kapcsolni a bankfiókban, és kell hogy legyen rajta 1000 euró.
Többször előfordult, hogy rendszerhiba okán írja, hogy fedezetlen! Legutóbb 5milla volt a számlámon, de 1,5-ért nem tudtam venni. Kiléptem, de vissza már nem tudtam, mert kidobta, hogy "hiba a letöltés közben"
OTP Direktbroker problémák