Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch hétfő, 10:28
Előzmény: #64759  vigkrisz
Vagy amin Trump dolgozik, rém gyenge hülyeséget írtál. Téged akkor vár az új szíriai demokrácia és Ukrajna, hajrá. 
https://www.pop.org/trump-defeats-the-globalist-elites/
Mondjuk úgy veszem észre, hogy már minden mindegy alapon írod az újabb és újabb sületlenségeket, csúsztatásokat, de hát te tudod.
vigkrisz hétfő, 10:22
Előzmény: #64758  Murdoch
"én nem orosz világuralomnak szurkolok, hanem a jelenlegi nyugati aggresszív-szivárványos háttérelit bukásának" - tehát ugyanannak, aminek putyin, köszönjük a beismerést
de miért nem költözöl Oroszországba, ha nap mint nap megkeseríti az életedet a "nyugati aggresszív-szivárványos háttérelit" ármánykodása, nem lenne neked jobb Oroszországban, ahová nem érnek el a "nyugati aggresszív-szivárványos háttérelit" csápjai?
Murdoch hétfő, 10:09
Előzmény: #64755  vigkrisz
Tévedsz, én nem orosz világuralomnak szurkolok, hanem a jelenlegi nyugati aggresszív-szivárványos háttérelit bukásának. Ha az oroszok valóban olyan hülyék, hogy bealudták a dolgot, akkor megérdemlik, a Rybar hihető hírforrás. És Putyin kirúgta pár napja az egyik ottani parancsnokot. Ellenben érdekes mód Izrael pikk-pakk bevonult, mintha tudta volna a sztorit - megjegyzem egy szuverén ország területére, de ezt ugye ott szabad. Akinek jó a helyzet, Izrael és Törökország, oroszok-Irán xívnak, na vajon kinek a célja az utóbbi két ország folyamatos gyengítése? És hirtelen mitől táltosodtak meg a felkelők, akik rakétasebeséggel indultak meg? És oké, Aszad diktátor volt, mindenki az a környéken, de ki jön utána? Janukovics is oligarha volt, aztán marha nagy változás lett, még nagyobb lett a korrupció, újabb oligarchák jöttek. Ettől függetlenül kizártnak tartom, hogy az oroszok elengednék Tartuszt meg a légibázist, itt vmi deal megy a háttérben.
gazmber hétfő, 09:56
Előzmény: #64749  Placi82
4év múlva reméljük már putyler se lesz, vagy felk@tik, vagy elp@tkol ?☺szvsz
Sehmet
Sehmet hétfő, 09:38

"A hétvégén megbuktatták Bassár el-Aszad szíriai elnököt, aki azóta Moszkvába menekült, a lázadók pedig egy nap alatt elfoglalták Damaszkuszt - a nyugati vezetők bár üdvözölték az Aszad-dinasztia megdöntését, de a térség további instabilitásától és az esetleges újabb eszkalációtól tartanak."
.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20241209/forrongas-sziriaban-megbukott-az-elnok-mi-tortenik-a-tozsdeken-728449
vigkrisz hétfő, 08:57
Előzmény: #64753  vigkrisz
"Törökország felszólította az országban tartózkodó mintegy 3 millió szíriai menekültet, hogy térjenek vissza szülőföldjükre"
vigkrisz hétfő, 08:45
Előzmény: #64752  Placi82
jelenleg épp a migránsok hazaküldésén dolgoznak a törökök és ha nézed a videókat, akkor láthattál is ilyen konvojokat, hacsak nem török propaganda volt :-)
Placi82 hétfő, 00:10
Előzmény: #64745  vigkrisz
"" A polgárháború durvulásával menekültek milliói indultak meg Európa felé, mely máig tartó feszültségeket okozott a kontinensen, jelentősen hozzájárulva az oroszok által finanszírozott szélsőjobboldali politikai formációk megerősödéséhez""
Willkommen kultúrt biztos csak álmodtam. Az Afgan migránsok rol is az Oroszok tehetnek? . Vazze én idáig azt hittem USA barmolta azt is széjjel, valutatartalekot ott is elvették 10 Mrd usd és eheznek ott az Afgan  népek. És megindultak az EU nak. 
Várjál már az arab tavasz Marokotol Libiaig, és Egyiptomtol Sziria ig, és Libanonig, nem az Arab tavasz műve volt.? Azt is az Oroszok csinálták mi???? Hu én teljesen mást tudtam idáig. Utána indult meg a migráció amit a neolibsik orrverzesig tamogattak.. Most is azon megy  a vita hogyan fogadjunk be még tobb bevandorlot, biztosítva a segélyt és a szállás, és azokat hogy kell kötelező kvotaval szetosztani. Ez se igaz?? Az NGO migráns  hajókat, NGO civil migráns simogató szervezeteket is az Oroszok finasziroztak???? Salvinit is ők fogtak perbe ? 
Vazze... Hát már a tenyeknek  és a történelemnek se lehet hinni se saját szememnek a mai világban?? :) . Köszönöm Krisz hogy ezt belinkelted és felvilagosodtam😀.. Nahát. Sose hittem volna... A migrációrol az Oroszok tehetnek. 🤣. Akkor Brüsszel is az Oroszok  zsoldjaban áll, hogy ezt továbbra is tamogatjak?? Ezt nem értem, és  hiszem, sajnos .. ... Jesszus ezt nem tudom elhinni. . Húú köszönöm, Jobb később mint soha, felvilagosodnom :)). Ha van még ilyen, kérlek linkeld, egy világ változik meg bennem. :)). Hú azért ez nagyon erős volt. 
Placi82 vasárnap, 23:36
https://index.hu/kulfold/2024/12/07/ilyen-uj-urfegyvereket-fejleszt-oroszorszag-az-egyesult-allamok-es-kina/
Arcal előre a VH felé. Pedig az USA neolib mainstream azt hajtogatta régebben már, hogy már csak árok asoik vannak Oroszoknak és a szankcióktol eheznek, (szeretnénk mi a nagy  aruhazainkban oly választékot mi ott van, ahogya videókat  nézegettem egy magyar csavotol ki feltette YT ra) és már Koreaiktol kérnek 50 es évekbeli elavult  aknavetoket... Khmm.. 
Hát ki az a h.. ye aki nem hisz libsi mainstreamnek?? Hát mindig az igazat és  csakis az igazat mondják, dehogy állítanak valótlant  pofátlanul..... Sose. :) 
Placi82 vasárnap, 23:18
https://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2024/12/08/donald-trump-egyesult-allamok-amerika-elnoki-ciklus-ukrajna-capitolium-kegyelem-nato-kilepes/
Laza, nekem tetszikez a Trump fiú. . Jó par  libsit kiverhet  a víz az USA ban az elnoksegetol.. Mostani adminisztaciot  csoszomaszoknak nevezni... Huuuu ez vagy  bátor, vagy vakmerő... Ez ellen a figura ellen még egyszer merenyletet fognak szervezni sajnos. ..... Oh wait..... 
Placi82 vasárnap, 22:41
Előzmény: #64743  vigkrisz
Sejtettem amúgy hogy megmenti Asszadot!! És tudod miért? Mert nem akarta Putyin hogy Asszad lógjon mint Khadafit. Mert 4 évvel később Khadafit visszatért volna Libiaiba egy szál nadpalcaval, a nép szetkapta volna az egész ottani káosz kocerajt és Khadafit legfobb kalifanak választják meg...... Csak már nem tudtak, mert azonnal fel logattak. Asszadot ezért mentette meg Putyin. Egyszer visszaküldi vagy 4 év múlva mikor Libia  és Libanon szint lesz ott. Egy szál nadpalcaval..........
Na ezért menekitetek ki, és szartak az egészre, csak a hülye nem látja hova vezetett minden  arab országban az  USA demokrácia export. Káoszba...... 
De reméljük most Sziria biztos kivétel lesz:) 
Placi82 vasárnap, 22:29
Előzmény: #64746  Placi82
Jav *olajat dollárért oszt csókolom. 
Placi82 vasárnap, 22:26
Előzmény: #64746  Placi82
Az megvan uraim, hogy USA nagy udvoskeje volt anno a talibok, és különösen Oszama! Aztán mi is lett belőle??? Akit érdekel nézzen utána. Tudjátok fiúk ez már történelem. De példákkal tanít. Kár hogy az " adminisztráció" nem tanul belőle. És most addig tolták túl a biciklit és most  nem Sziriara gondolok,  (hanem Kína-Orosz) hogy a visszatérési pontot elhagytuk.... Ez nem egy jóslat, ez a jelen, és a valóság! 
Placi82 vasárnap, 22:22
Előzmény: #64740  vigkrisz
Nyugtával a napot nagyra tisztelt Krisz uram. Most meg ezek a szélsőséges  dzihadista nem jut eszembe  neve, a vezetojuknek de az igen hogy USA kilovesi listájának az első 10 helyen szerepelt. Talán 5-10millio.dollaros nyomravezetoi díjjal.. Sok ilyet olvastam mar. Valószínűleg az USA Biden libsi "adminisztrációja" cél szentesíti az eszközt, felkarolta ezt a figurát hogy orosz pozíciókat szetvagta közel keleten.....A dzsihadista vezér meg tudja hogy ott halt volna meg valami poros hegyi faluban, ha nem fogadja a USA neolbsik segítségét, és szervezesi és anyagi segítséget!! . Mert hogy ez nem spontán indultak, és mentek át mint kés a vajon 2 nap alatt egész Szirian! Az hotzihher!!! Hidd el! Sok dolláros bőrönd osztodott szét arrafelé a vezető katonatiszt körében. Ezzel az a baj. Hogy megint ész nélküli beavatkozás.
Akkor lassan mondom hogy értsétek végre ugyan ezt a vakító libsi szöveget olvastam (ez nem Neked szólt, hanem a mainstreamnek) 2011 es Arab tavasz idején csillamponik és rózsaszín köd győzelemre "jutatott" tüntetők USA neolib.adminisztracio" segítségével. És nézd meg mi lett belőle. Sok 10 millió szegeny, rosszabb eletszinvonalal, humanitárius valsaggal.
 És SOK 10 MILLIÓS  SZEGÉNYSÉG ELŐL MENEKÜLŐ GAZDASÁGI MIGRANSAL az EU ba
Ne dőlj már be minden USA fobb irányított mainstream  hazai egy az egyben atvette szövegnek. Várd ki a végét...!!!! Arab tavaszbol is káosz és EU migránsokkal való el lepése lett. Aztán milyen csillamponis szöveget nyomták ott is. Béke meg demokrácia, meg a kutyaf...sza. 
Aranyat dollárert, oszt csókolom. Az EU meg az ott lévők meg hagy sz. pjanak. 
Amit a haver mesélt most,én már sose megyek vissza Párizsba, maradjon meg úgy ahogy 2010 ben láttam.......
Nem tudom Róma is erre a sorsra jutott mert a vespasianus mauzoleumaban visszatérnék..Vagy már Róma is hasonló sorsra jutott? 
vigkrisz vasárnap, 21:24
Előzmény: #64742  vigkrisz

amikor nem érti sehmet (a "nemzetközi kapcsolatok doktora" LOL), hogy miért válik orosz propagandistává:
"Az ukrán hírszerzés információja szerint a vasárnap délelőtt megjelent hír, miszerint Aszad repülőgép jele eltűnt a radarról, szándékos orosz dezinformáció volt, amit arra használtak, hogy eltakarják vele a szíriai diktátor és közeli társai evakuálására irányuló orosz titkosszolgálati műveletet."
vigkrisz vasárnap, 21:07
Előzmény: #64741  vigkrisz

akkor ez is elég szarul öregedett :-)))))
Sehmet ma, 12:01Előzmény
Persze, hogy nem tart, amikor Aszad gépe lezuhant, Aszad pedig meghalt.
vigkrisz vasárnap, 21:04
sehmet megint bebukott egy hazugsággal:
"Aszad és családtagjai Moszkvába érkeztek, Oroszország menedékjogot adott nekik - közölte a TASZSZ-szal egy Kreml-forrás."

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek