Őt se a véletlen szele fújta oda az elnöki székbe.. . Most azt mondja, és teszi amit mondania kell és muszáj.. Mert ha nem, akkor nem lesz többet elnök....
Nácik és később a Rákosi felé kommunista pártban, nem volt atfedes a nyilasok és a kommunista elit között!!! . Ezt nem fejthetem ki miert.. :). Esetleg csőcselék szintjén, vagy az embereket verő pribekek szintjén. De ott is ritkábban. Nyilasokat lelottek, bebortonoztek.... Kommunistak és rendszerváltást követő demokrata liberaliok között viszont nagyfoku atfedes van. "Azok ugyanazok". Tisztelet a kivételeknek....... Segítetek is lebontani a kommunista vagyont, privatizacioval🤣😉😉
"A Szovjetunió és a keleti blokkszétesése nyomán világszerte hagytak fel a fegyveres harccal a szélsőbaloldali gerillaszervezetek, melynek egyik fő oka, hogy elmaradt az onnan érkező támogatás." Ezt kinyomtatom és bekereteztetem. Vigkrisz visszavonhatatlanul elismeri:) hogy a színes szagos forradalmak, és egyebb szarkavarasok, a saját geopolitikai és gazdasági érdekük alapján, (mint anno a Szovjetunio esetén) ezeket a szervezeteket, és forradalmakat a beérkezo anyagi dollár, és fegyver támogatások éltetik, és tamogatjak nem publikusan vagy publikusan az USA tol . Csak már nincs meg 30 éve a másik pólus a SZU, ahogy ezt nagyon, okosan, bolcsen és helyesen mondtad. Így csak az USA "adminisztráció" tol érkező támogatások nem látható de "tomegvozaskent" erzekelhetoen azért jelen vannak a konfliktus és forradalmi vezetekben!?!?!?! :)
"A május elsejei felvonulás, melyet egyik régi barátommal néztem végig a Vorosilov útnak átkeresztelt Stefánia út széléről, sem volt vidítóbb. Nagy tömeg jött vörös zászlók alatt, táblákkal, melyeken Marx, Engels, Lenin és Sztálin felnagyított képeit hozták, meg a szovjet generálisokét. A menetben a szavalókórusok a köztársaságot éltették és halált követeltek a fasisztákra. – Sokan vannak – fordultam kísérőmhöz. – Az Olasz fasorban néztem a menetet, amikor Szálasit tették meg államfőnek a nácik – felelte. – Azok is sokan voltak. Legalább ilyen sokan. – Igen – nyugtattam magamat, félhangosan. – De ezek mások. – Nem – felelte barátom határozottan. – Ugyanazok az emberek."
ebben hol látod azt, hogy 1975-ben részt vett az USA a libanoni polgárháború kirobbantásában? az izraelieket meg nyilván támogatta a 80-as években, miután több arab ország és terrorista szervezet többször az izraeliekre támadt szovjet segítséggel
Nem értem mi lenne ebben meglepő: https://merip.org/1990/01/primer-lebanons-15-year-war-1975-1990/ "The US directly intervened militarily in Lebanon in 1958 and again in 1982-1984. Before the US withdrawal in 1984, Beirut had been the headquarters for US intelligence activities in much of the Arab world, as well as regional headquarters for US banks and corporations. The US has supported Israeli military actions against the PLO in Lebanon and endorsed Syrian efforts to control events outside of the south, for example by choosing Lebanese presidential candidates." Az indirect részét mondanám, hogy rád bízom, csak minek.
Aha. Akkor tegnap a lefekvés előtt olvasgattam, hogy utcán a nyílt utcán lőnek fejbe embereket, ezek a "senkit se bantok" . Akkor biztos álmodtam csak . De ha esetleg nem, akkor majd keresettek ezekről videókat es/vagy cikkeket....
"Szíria minden felekezetéhez szólunk: Szíria kivétel nélkül mindenkié... Szíria a szunnitáké, a drúzoké, az alavitáké. Mi nem úgy bánunk az emberekkel, ahogyan az Aszad-(rezsim) tette- mondta a tévés interjúban a parancsnok, amikor a riporter szóba hozta, hogy a kisebbségek most a biztonságukért aggódnak az Aszad-rezsim bukása után." A kisebbségeket nem fogják bántani - ígéri a szíriai lázadók egyik vezére az állami tévében - Portfolio.hu
az oroszok ugyanezt csinálják afrikában és a közel-keleten, sőt, még Európában is finanszíroztak terroristákat: Vörös Hadsereg Frakció – Wikipédia Óriási csapást jelentett a RAF-ra a keleti blokk összeomlása, Kelet-Németország gyors haláltusája. A nyugatnémet baloldal egyik pillanatról a másikra új helyzetben találta magát, amelyben teljességgel megváltozott a politikai és társadalmi közbeszéd. A Szovjetunió és a keleti blokkszétesése nyomán világszerte hagytak fel a fegyveres harccal a szélsőbaloldali gerillaszervezetek, melynek egyik fő oka, hogy elmaradt az onnan érkező támogatás.
de ugye most nem próbálsz meg hasba akasztani minket avval, hogy az USA-nak köze volt a libanoni polgárháború kirobbantásához 1975-ben? (így hamisít egy usa gyűlölő orosz propagandista) Before the Lebanese Civil War, Beirut was widely regarded as the "Paris of the Middle East",[125] and also "Switzerland of the Middle East"
Harmadszorra is linkeljem be a leendő yenki hírszerzési vezető interjúját, aki nehezményezte, hogy az usa olyan milíciákat finanszíroz, akik terrorista sejtekkel vannak kapcsolatban, olyan céllal, hogy megdöntse az Aszad kormányt? Fun fact, mindeközben: https://index.hu/kulfold/2024/12/08/torokorszag-ciprus-hadsereg-fejlesztes-nato-felvetel/ Honnan ismerős?
OROSZ-UKRÁN háború