Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch vasárnap, 12:49
Előzmény: #64699  Placi82
Az egyszerűség kedvéért legyen a wiki:
https://en.wikipedia.org/wiki/Beirut
Before the Lebanese Civil War, Beirut was widely regarded as the "Paris of the Middle East",[125] and also "Switzerland of the Middle East"
Placi82 vasárnap, 12:45
Előzmény: #64697  Murdoch
Ezt mondom, ha lenne valami milliárdos aki finaszirozna az utazásokat és költségeket, hogy vilagszintu felmérés legyen Libiatol  Libanonig.  Hogy USA szarkavarasa, Arab tavasz előtt volt jobb, vagy utána. Hát usara nézve csufos eredmény születne. Sírva vágyák vissza Khadafit Libiaban is. Tudom hogy diktátor volt, de. Ügyelt a nép joletere. Most 10 kegyetlen hadur az jobb? aki szarik a nepre? Sebaj az olaj mezők jo kézben vannak, és dodoert adják az oilt:) 
Placi82 vasárnap, 12:40
Előzmény: #64691  Zsolt90
Annyi szintetikus termék lett most, hogy csak kapkodom a fejem. A jelzalogpiaci szintetikus CDOk töredéke se volt anno 2007 ben...Tömören ennyi. Ha akarsz, nyiss egy topikot mert sok a feljeleto és offolasnak minősítik a modik.. :) 
Murdoch vasárnap, 12:38
Előzmény: #64694  vigkrisz
Líbiában, Libanonban, meg úgy általában mindenhol jól sikerült rendet rakni. Ja nem.
vigkrisz vasárnap, 12:35
Előzmény: #64693  Murdoch
általában te szurkolsz az orosz és közel-keleti terroristáknak
Murdoch vasárnap, 12:33
Előzmény: #64688  vigkrisz
vigkrisz vasárnap, 12:33
Előzmény: #64689  Murdoch
egyelőre aszadék (iráni és orosz segítséggel) nagyságrendekkel több embert öltek meg, mint az ex alkaidás banda
egyébként nem neki szurkolunk, hanem a szíreknek, hogy végre eltakarítsák az iráni és orosz szemetet az országukból és esetleg megindulhasson az ország újjáépítése
már az orosz cimbijeid, lavrov sem terroristáknak hívja őket, hanem ellenzéknek, hamarosan téged is értesítenek róla a propaganda osztályról, hogy a tálibokhoz hasonlóan a HTS is konszolidálódott
Murdoch vasárnap, 12:33
Előzmény: #64690  vigkrisz
Szóval terroristáknak szurkolsz. Oké, akkor tényleg inkább az oroszok.
Placi82 vasárnap, 12:32
Előzmény: #64684  vigkrisz
És te hiszel meg a mesékben. ??Ez egy jól felpitett USA Biden "adminisztrációs"  mese. Ez olyan mint a nép szolgaja című darab. Ott is béke, Oroszokkal való kiegyezés, és korrupció elleni duma volt. És csodásan sikerült is. Menjél át Karpattaljara, ha van kedved vagy beljebb és kérdezd meg sikerült e ez a prezentalt álom vagy nem? 
Szóval én ebből a parasztvakitasbol  én maximum az Izraellel való békét hiszem el..........gondolom ez az ár amit fizetni kell... 
Amugy én nem vagyok Izrael ellenes, mert 2 évfolyam tarsam is ott el foldmuvesek, birtokosok.. , de azt az egyet megegyeznem hogy az utóbbi évtizedekben olyan Izrael területe mint R...án úr volt  lakása, folyamatosan tágul, mint a világűr?? :) 
Szóval előbb utóbb ott is gondok lesznek.. Tudjátok hogy kepzodnek az arab  terrorista öngyilkosok.?? 
Meghal az egész családja egy izraeli, USA bombázásban csak ő egyedül tuléli, és nagyon dühös..... Na így! És most lesz pár 10.000 db az utóbbi idők alapján. Sajnos!!!! 
Zsolt90 vasárnap, 12:31
Előzmény: #64682  Placi82
Zsiday trump recesszios cikke erdekes volt, en is kivancsian varom, hogy europat megvamolja-e. Plusz, hogy lesz-e eszközar infla a vilagban (lakasok). Mert a lakas arak megint elindultak mindenhol.. Tovabb inflaljak a vilagban a fizeteseket (fizetesek vasarloerejet) az eszközökhöz (haz, lakas) viszonyitva? Rohanjunk lakast venni? ahh nehez kerdesek..
vigkrisz vasárnap, 12:30
Előzmény: #64687  Murdoch
a lehetőség neked is adott, költözz Oroszországba, ott megvédenek a globalista elit ármánykodásától
esetleg még ajánlom Észak-Koreát, ők most feljövőben vannak, szerintem jól éreznéd magad náluk is
Murdoch vasárnap, 12:29
Előzmény: #64684  vigkrisz
Nahát, egy ex Al Kaidásnak szurkolsz. Oké, bezzeg Putyin.
vigkrisz vasárnap, 12:28
Előzmény: #64687  Murdoch
az orosz proxy-k buknak csak, kár ezekért a gagyi konteókért 
Murdoch vasárnap, 12:25
Pontosan. Amúgy Sebastian Kurzról van szó, a mintázat pontosan követhető a globalista elit világ újrafelosztásának sztorijában. Mindenki is bukik, aki nem áll be a fősodorba, ennél aljasabb autokratikus vagy diktatorikus irányt keveset látni. És mivel nem tudják már áttolni a hazugságokat, jön az erőszak, rossz hírem van, a világháború talán már el is kezdődött, lehet 2022-től fogják számítani, fene tudja. Nagyjából Trumpon múlik, akit végül is csak eddig kétszer akartak eltenni láb alól, hogy mekkora balhé lesz belőle. Az látszik, hogy jelenlegi háttérelit nem akarja megvárni a január 20-at. Undorító.
vigkrisz vasárnap, 12:20
Előzmény: #64683  Zedisdead
akkor mehet az iráni rezsim megbuktatása is hasonló eszközökkel, ugye?
Trump likes this :-)
Placi82 vasárnap, 12:19
Ha jól emlékszem az Isztabuli "majdant", színes szagos forradalmat,megakadalyozasa Putyinnak köszönhető hogy előre szólt a szarkavarasrol Erdogannak. akinek van kedve kikeresheti, hogy jól emlékszem e erra storyra a googliban.Régi story. Már én se emlékszem rá pontosan. Ezért mondom fura ez az Erdogan, azt hiszi nem kerül majd sorra ő is. Most Asszad, utána, Putyin, utána Xi, utana Ő.. Mibe remenykednek? Demokrácia export az végtelen. Tessék megnézni hogy. Milyen is milyen szuperül is sikerült. Milyen szuperül  élnek azóta is az átlag emberek Libiaban, Tuneziaban, Afganisztánban, Del Amerikában....... Ehh. 
vigkrisz vasárnap, 12:18
nézd meg a Jolani interjúkat, jelenleg az összes szomszédos országgal barátságot ígérnek, megemlítve még Izraelt is, plusz nem lövik egymást országon belül sem, a HTS mögött pedig Erdogan áll, várjuk ki a végét, egyelőre ez még nem egy iszlám állam 2.0-nak néz ki - aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz
Zedisdead vasárnap, 12:16
Előzmény: #64658  Dehogynincs
Lol bárkinek joga van Tiktokon és telegrammon politikai célú tartalmat közzétenni, ezért eltörölni a választás eredményét nevetséges. A választásokat nem közvéleménykutatásra játszák, hanem szavazatra, az, hogy mit muttattak közvéleménykutatások a választások előtt két héttel, irreleváns. Románia nem demokrácia, mondjuk sose volt az.
Placi82 vasárnap, 12:08
Amúgy ha már itt  Erdogan szoba került, én a helyében nem felejtenem el, hogy anno az akkori USA lib. , és "demokratikus" "adminisztráció"-ja  ellene is szervezett egy" Majdant". Isztambulban:). Putyin szolgálata szólt elore állítólag... Khmmm... De Erdogan fura egy figura, "Kállai kettős" típusú fazon.... Mert ugye mint tudjuk. Minden orszagba vannak elégedetlen milliók tomegei. USA ban is sőt ott 10 milliók vannak. Csak még senki se szervezett oda egy polgarhaborut vagy egy "majdanat". Kína  képes lenne kivitelezni, csak nem akarnak. Valahogy az USA  tokes elit mániája ez a világ minden sarkában a szar kavarás évtizedek óta érdekek szerint .. ........ 
Ha van szervezőkepesseg, és korlátlan pénz és finanszírozás és titkos penzáramra lehetőség akkor Svájc kivételével a föld minden országában sikerülne egy jó kis  "majdant" szervezni.... Most sziria a soros, volt  már Egyiptom, Marokkói, Libia, Tunezia, sziria, Ukrajna., elotte dél amerika osszes országa, etc.. .... Csodásan sikerültek... Aztan Ausztriában a  fiatal kancellárt, nem jut eszembe a neve meg Salvinit,  és többi jobbos "lázadó" elég volt finomabb módszerekkel partvonalra tenni.Őszinte legyek én telibe sz.rom az egészet, és értem én hogy működik a világ most, mert a történelem példákkal tanít. Így értem. 1)Csak unom a parasztvakitast, mert átlátszó.. De ezen atlepnék meg.. 2)ugyse tud ellene senki se tenni semmit 3)Ne tolják túl a biciklit mert a sarokba szorított farkas már bármi áron támad mert nincs hova hátrálni. Ezt tanuljatok meg. És ezt egy volt KGBs szintű vezér mint Putyin azt látja mindenütt sarokba próbálják szorítani . Így vagy Kína segít neki totálba, és fullba..... és az baj lesz. Vagy ha nem segít akkor meg nagyobb baj lesz. Orosz népet enbloc megsemmmisiteni csak nem akarjátok fiuk? Vagy ezt akarjátok? Ahogy elnezem. Putyin lehetséges utodait akik nem a nyugatról kikelt tojásból  jött libsi hatszeles oligarcha partiak lesznek hanem keményebb vonalas elnök utódok, akik nem egy volt KGBs halverusegevel, higgadtsagaval, rendelkeznek, hanem forrofejuseggel!! Akkor térdre imahoz gyerekek. Mert sz.pni fog mindenki. De tudom ez nektek megéri valamiért. De én soha  senkitől nem kaptam semmit az életembe nem függők senkitől........Ellentetben mondjuk egy polotikustol, újságíró tol, aktivistatol, etc.... Amúgy így  is szar a global gazdasági helyzet, majd meglatjatok😉, (akit érdekel annak leirom, egyszer.. ) egy III. VH nekem nem hiányzik. De hát mint mondtam nem vagyunk egyformák... Valakiknek ez megéri, csak remélem isteni igazságban, hogy amit kivannak a nagydumas haboru parti sz. rkavarók, azt majd  a bőrükon ők érezzék meg  elsőként!!!!!!!!!!!! Nem pedig azok akik az egészet elkerulni akarják.... 
vigkrisz vasárnap, 12:08
Előzmény: #64679  Murdoch
akkor ezek szerint arról sem hallottál, hogy az atacms-okról is egyeztetett Biden és Trump
lehet, hogy nem írtak erről az orosz propaganda oldalakon, amiket folyamatosan szemlézel?

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek